Sari la conținut

Realbet Bonusuri și Coduri Promoționale

Realbet

Realbet este un site de pariuri online, unde orice jucător de peste 18 ani are dreptul să parieze. Pentru a putea paria ai nevoie de un cont şi să depui o sumă de bani în contul de jucător. Poţi paria de la evenimente sportive precum fotbal, baschet, handal etc până la pariuri tip loto, real 6, curse cu câini şi multe altele. La noi aveţi cele mai multe bonusuri pentru diferite pariuri sportive precum plus încă 65% din câştigul acumulat sau dacă 10 meciuri ai fost corecte din 11 meciuri, vei primi suma de bani înapoi înmulţită de 10 ori. Astfel de oferte bonus ne-am propus să vi le prezentăm în următoarele rânduri. Accesul pe site se poate face oriunde vă aflaţi, de pe desktop sau tabletă şi telefonul. Pariurile pot fi plasate online sau în agenţiile noastre din ţară. Pentru a evita căutările am organizat meciurile sportive după un interval de timp, adică meciuri care pot începe în timp de 3, 6 sau 12 ore. De asemenea, zilnic sunt publicate şi rezultatele meciurilor. La noi poţi paria uşor şi eficient. Distreză-te şi tu cu noi şi devin-o câştigătorul.

Câştigă pariul tău şi primeşti încă un bonus

Pariază între 5-30 de evenimente şi vei primi bonus de până la 65%. Fiecare meci pariat trebuie să aibă cota de minim 1.25. pot fi luate în considerare maxim jumătate din evenimentele din final, dar şi pariurile cu şansă dublă. De exemplu, dacă ai pariat 14 evenimente şi acestea sunt corecte, vei primi bonus încă 35% din suma câştigată. Lista se poate regăsi pe site.

Îţi acordăm un câştig chiar dacă biletul este necâştigător

Indiferent dacă un pariu este pierzător, noi îţi acordăm de 10 ori miza pariată. Dacă ai pariat minim 11 evenimente şi doar 10 dintre acestea au fost corecte, tot vei câştiga înapoi suma pariată, înmulţită cu 10. Trebuie să te asiguri că toate meciurile la un loc au o cotă de minim 200. Fiecare meci pariat trebuie să aibe cota minimă sau egală cu 10.00. Nu se accept biletele combinate.

Case de pariuri de top online din România în 2024

[top3 type=”betting”]

Câştigă minim 10 evenimente şi primeşti bonus 15%

Dacă ai pariat minim 11 evenimente şi doar un singur meci este pierdurt, noi îţi oferim un câştig de 15% din meciurile câştigate. Fiecare meci pariat trebuie să aibe o cotă de minim 1.30. Nu se accept evenimente combinate.

6 meciuri de fotbal aduc câştigi mari

Pariază 6 meciuri de fotbal prestabilite cu opţiunile 1, x sau 2 şi câştigă. Suma de pariere pentru acest tip de bonus este de 1 RON. Biletul trebuie să conţină doar pariuri simple.

Pariuri cu meciuri simple şi combinate la cote speciale

În fiecare zi organizăm noi oferte cu cote special pentru anumite meciuri. Urmăreşte aceste oferte şi pariază simplu sau combinat. Pot fi luate în considerare şi meciurile din cadrul real.

Pariază 5 evenimente clasice şi unul din oferta real extra

Îţi acordăm şansa să pariezi un eveniment din categoria real extra, plus încă 5 evenimente din oferta clasică. În total vei avea 6 evenimente. Pot fi acceptate mai multe evenimente din oferta real cota. Sunt acceptate biletele simple, dar şi cele combinate.

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: