Sari la conținut

Pariuri Cyclo-Cross

Cyclo-cross este un tip de competiție de ciclism care are loc pe drumuri asfaltate, de pădure, pe iarbă, pe dealuri abrupte și prin obstacole, uneori ciclistul fiind obligat să coboare de pe biciletă pentru a le depași, pentru ca apoi să urce din nou pe șa. Acest sport a devenit foarte popular în ultimul timp, ceea ce implică faptul că și pariorii pot profita de opțiuni de pariuri cu totul noi și deosebit de interesante. Deoarece acest sport este puțin diferit de celelalte, și modul de pariere diferă de competițiile la sporturile obișnuite. Pariurile online la acest sport vor fi, bineînțeles, pe câștigătorul cursei respective, cât și pe clasamentul în care atleții vor termina competiția. Pe plan local, casele de pariuri oferă opțiunea de a plasa pariuri la evenimentele majore internaționale de cyclo-cross pe câștigător, simple, iar atunci când pariezi online este important să ții seama de promoțiile oferite de aceste agenții, pentru a profita la maxim de pariurile plasate.

Campionate

Cele mai importante campionate internaționale de cyclo-cross sunt Campionatele Mondiale UCI de Cyclo-Cross, Cupa Mondială UCI de Cyclo-Cross, campionatele naționale de cyclo-cross, Superprestige (Europa) sau Marele Premiu de Cyclo-Cross din Statele Unite ale Americii. Evenimentele la care poți plasa pariuri la casele locale de pariuri sunt Campionatele Mondiale UCI de Cyclo-Cross și Cupa Mondială Tabor.

Pariurile care sunt puse pe aceste competiții sunt extrem de populare în țările în care ciclismul este luat în serios, precum Olanda, Belgia sau Franța. Cele mai importante competiții care înregistrează cele mai multe piețe de pariuri sunt Campionatele Mondiale UCI de Cyclo-Cross și Cupa Mondială UCI. Cele mai des întalnite tipuri de pariuri la aceste competiții sunt cele pe câștigătorul evenimentului. Cele mai multe competiții au versiunea pentru bărbați și pentru femei, în acest fel mărindu-se și numărul piețelor.

Case de pariuri de top online din România în 2024

[top3 type=”betting”]

Tipuri de pariuri și strategii

Mizele stabilite pe cyclo-cross le îngăduie pariorilor din întreaga lume să parieze pe acest sport și să profite din aceste pariuri, insă, chiar cu cele mai mari cote, s-ar putea să te încurci când alegi tipul corect de pariu. Cele mai des întalnite pariuri la cyclo-cross sunt, după cum am menționat mai devreme, cele pe câștigător, însă poți și să încerci să estimezi cât de mult va dura întreaga competiție. Pariurile live (care mai sunt cunoscute și sub numele de in-play) sunt, de asemenea, disponibile, deși nu există foarte multe piețe pentru ele. Pariurile live au devenit și ele tot mai populare în ultimul timp, deoarece pariorii sunt de părere că pot învinge mai ușor casa dacă pun un pariu chiar în timp ce evenimentul are loc, de vreme ce îl pot urmări în timp ce se desfășoară, putând, asftel, să profite de mai multe șanse de câștig.

Cât despre strategia de plasare a unui pariu la acest sport, pariorii ar trebui pur și simplu să-și aprofundeze conoștințele despre el și să se mențină la curent cu evenimentele sportive care au loc.

Case de pariuri

Unibet

Unibet logoLa celebra casă de pariuri licențiată Unibet, pariurile disponibile la cyclo-cross sunt cele pe câștigătorul competiției. Piețele disponibile momentan aici sunt Campionatele Mondiale UCI de Cyclo-Cross din anul 2019 și Cupa Mondială Tabor din noiembrie 2018. Poți să-ți stabilești singur formatul cotelor, care pot fi de tipul zecimal, fracționar sau american. În partea stângă de sus a ecranului poți accesa link-ul extern “Vizualizați statisticile”, însă momentan cele pentru acest sport nu sunt disponibile.

888sport

Și la casa de pariuri online 888sport poți plasa pariuri la cyclo-cross la Campionatele Mondiale UCI de Cyclo-Cross 2019 și Cupa Mondială Tabor din 2018. Pariurile disponibile pe acest sport sunt cele pe câștigătorul evenimentului, de tip simplu. 888sport îți oferă și ei posibilitatea de a-ti alege formatul cotelor. Pagina lor este foarte bine structurată și ușor navigabilă, dându-ți ocazia să plasezi pariul câștigător cu doar câțiva pași simpli. Dacă dorești să afli mai multe despre pariurile la cyclo-cross, te rugăm să ne contactezi prin intermediul formularului de mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *