HomepariuriPariuri Curse de Cai

Pariuri Curse de Cai

Pariuri Curse de Cai

Înainte de revoluție cursele hipice erau foarte vizionate în România. Mai mult decât atât, putem spune că erau chiar susținute de către regim. România dispunea în acea vreme de o serie de hipodromuri mari. Cultura cabalină era una bogată și recunoscută peste tot in lume. În ziua de azi, industria curselor de cai este una dintre cele mai profitabile din lume, cele mai importante piețe fiind cele din SUA și Marea Britanie.

În România cursele de cai au renăscut în ultimii ani. După hipodromul de la Mangalia, urmează să se redeschidă și cel de la Ploiești. Sperăm ca, o dată cu redeschiderea celui mai mare hipodrom din România, să asistăm la o revenire a curselor cabaline în sufletele Românilor.


Pariuri online pentru cursele cu cai

În general la cursele cu cai există trei modalități de a paria: pentru victorie, loc și spectacol. Pariul pentru victorie este simplu și câștigător este acela care mizează corect pe calul câștigător. Dacă pariezi pentru, indici pe biletul jucat locul pe care va încheia cursa calul favorit. La pariul pentru spectacol se alege dacă un anume cal termina în primele trei locuri. Cele mai bune case de pariuri online din România îți vor oferi un streaming live pentru cele mai importante curse de cai. Acest fapt, împreună cu o platforma de pariere live, te pot transforma într-un expert al pariurilor cabaline. Pentru a-ți crește șansele, ar fi bine să analizezi cursa înainte de-a plasa un pariu. Trebuie să ții cont de mai multe aspecte, ca de exemplu de suprafața pe care se desfășoară cursa, istoricul calului, istoricul jocheului dar și de locul de start a calului respectiv.

Case de pariuri online de top din România în 2023

Casă de Pariuri
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Sporturi: 35+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 300 RON + 150 de rotiri gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 75 RON
 • # Sporturi: 30+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 101% până la 505 RON
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
3
 • # Sporturi: 25
 • Număr Licență: L1170664W000663
 • Bonus de Bun Venit: 100%
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Case de pariuri

NetBet

NetBet are în sortiment un număr important de curse cu cai pentru a-ți permite să-ți încerci norocul. Este de ajuns să selectezi sportul din meniul din stânga și îți vor apărea cele mai importante evenimente hipice care urmează să se desfășoare. În aceeași arenă se vor desfășura de obicei mai multe curse într-o singură zi. Așadar, pe lângă evenimentul preferat trebuie să-ți alegi și ora cursei la care vrei să-ți plasezi pariul. După ce faci această selecție îți apare lista cu cai participanți împreună cu cotele respective. Interesant este că poți vedea istoricul cotelor pentru fiecare cal, alături de greutatea și vârsta lui. Dai clic și confirmi pe bilețel.


Unibet

UnibetUnibet îți permite de asemenea să-ți plasezi un pariu bine gândit când este vorba de cursele cu cai. În partea de sus a paginii ai o listă cu toate evenimentele ce urmează să se desfășoare, împreună cu un orar. După ce selectezi evenimentul și ora dorită, ți-se deschide meniul cu toți participanții și toate cotele relevante. În plus, majoritatea evenimentelor le poți urmări live prin Unibet TV. Poți afla și pe ce suprafață se desfășoară fiecare eveniment, pentru a-ți forma o idee mai bună despre cum să pariezi. Intră acum pe Unibet și încearcă-ți norocul.


https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/loverseny.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/loverseny.png" width="300" height="200" alt="Pariuri Curse de Cai">,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="/wp-content/uploads/unibet-logo.png" alt="Unibet" width=“180” height=“105” />,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="/wp-content/uploads/winmasters-logo.png" alt="winmasters" width="300" height="174"/>,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betano-logo.png" alt="Betano" width="180" height="105" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-logo-300x174.png" alt="" width="300" height="174" class="alignright size-medium wp-image-13" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo-300x174.png" alt="Unibet" width="300" height="174" class="alignright size-medium wp-image-15" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />