HomepariuriCasa Pariurilor Live

Casa Pariurilor Live

Casa Pariurilor Live

Înainte, dacă nu reușeai să-ți plasezi pariul înaintea începerii unui eveniment sportiv, puteai rata oportunități importante de a câștiga bani. Pariul live îți permite să câștigi bani folosindu-te de partide care se află în plină desfășurare. Mai mult decât atât, ai șansa chiar să-ți adaugi un element de senzație la orice pariu. Cele mai bune cazinouri online din România îți vor oferi oportunitatea de a-ți plasa pariul live. Acest lucru se poate face atât după site-ul casei de pariuri cât și după o aplicație mobilă.

Feeling Lucky îți explică în ceea ce urmează tot ce trebuie să știi pentru a deveni un expert în pariurile live la Casa Pariurilor.

Oferta live

Fotbal

Sistemul de pariuri live îți permite să plasezi foarte multe pariuri într-un interval de timp relativ scurt. În orice minut al meciului vei putea plasa tot felul de pariuri. În mod logic, cotele se vor schimba de-a lungul partidei respective, ținând cont în acest fel de scor și de timpul rămas. După ce intri în secțiunea live poți regăsi evenimentele sportive care se află în plină desfașurare. Regăsești imediat cotele pentru cele mai căutate pariuri. În stânga de tot însă poți da clic pe cifra afișată pentru a deschide pagina cu toate pariurile suplimentare. Dacă dai clic pe partidă, regăsești direct toate statisticile meciului.

NetBet fotbal galic

Tenis

Tenisul este un sport cu multă acțiune. Acest fapt face ca și pariurile să fie numeroase și interesante. Poți alege să-ți plasezi pariul pe site, sau prin mobil. Cotele se schimbă constant, iar asta îți dă oportunitatea de a-ți maximaliza câștigurile. Fii pe fază și găsește-ți partida preferată. Vei putea plasa așadar foarte multe pariuri pe durata unei singure partide de tenis. Intră în secțiunea live pentru a găsi partidele de tenis care se desfășoară în momentul respectiv. La fel ca și la fotbal îți selectezi pariul favorit direct sau accesezi căsuța cu pariuri mai amănunțit. Dacă vrei să accesezi istoricul oponenților poți da clic pe partidă.

Superbet tenis

Pariuri live

Pariurile live devin un ingredient din ce în ce mai important pentru pariorii online. Casa Pariurilor îți oferă un număr important de partide la care să-ți poți încerca norocul în acest fel. Deși sortimentul nu este foarte larg în comparație cu alte case de pariuri online, vei remarca o serie de cote foarte atractive, mai ales când este vorba de pariuri de tipul 1×2. Cei de la Casa Pariurilor îți oferă inclusiv o aplicație mobilă pentru a-ți permite să pariezi de oriunde te-ai afla, chiar și live. Chiar dacă nu ai parte de un pachet de bun venit veritabil, te poți folosi de bonusurile ocazionale oferite de către Casa Pariurilor. Merită încercată această casă de pariuri pentru orice pariu dorești să plasezi. Spune-ne ce crezi.

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/casa-pariurilor-logo.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/casa-pariurilor-logo.png" width="300" height="174" alt="Casa Pariurilor Live">,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/Netbet-fotbal-galic.png" alt="NetBet fotbal galic" width="1280" height="662" class="aligncenter size-full wp-image-395" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/Netbet-fotbal-galic.png 1280w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/Netbet-fotbal-galic-300x155.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/Netbet-fotbal-galic-1024x530.png 1024w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/Netbet-fotbal-galic-180x93.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/Netbet-fotbal-galic-360x186.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/Netbet-fotbal-galic-790x409.png 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/Netbet-fotbal-galic-1095x566.png 1095w" sizes="(max-width: 1280px) 100vw, 1280px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/Superbet-tenis-thumbnail-1024x537.png" alt="Superbet tenis" width="1024" height="537" class="aligncenter size-large wp-image-381" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/Superbet-tenis-thumbnail-1024x537.png 1024w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/Superbet-tenis-thumbnail-300x157.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/Superbet-tenis-thumbnail-180x94.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/Superbet-tenis-thumbnail-360x189.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/Superbet-tenis-thumbnail-790x414.png 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/Superbet-tenis-thumbnail-1095x574.png 1095w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/Superbet-tenis-thumbnail.png 1464w" sizes="(max-width: 1024px) 100vw, 1024px" />