HomepariuriPariuri Bandy

Pariuri Bandy

Pariuri Bandy

Bandy este un sport care nu prea este cunoscut în România. Acest sport mai este numit și „fotbalul de iarnă” deoarece este asemănător cu fotbalul normal, numai că bandy este jucat pe gheață, fiecare jucător având rolul să arunce mingea în poartă.

Pariurile pentru acest tip de sport pot fi plasate de pe calculator ori de pe mobil sau tabletă. Ai posibilitatea să alegi echipa care crezi că este mult mai bună și are șansa de a câștiga, ori să alegi opțiunea egal.

Desigur, poți să pariezi chiar live în momentul oportun, astfel încât câștigul să fie de partea ta și direct virat în contul tău. Competițiile sunt organizate anual, doar în țările din nordul Europei.

Campionate

Anual sunt organizate campionate mondiale, doar în țările nordice. Bandy este un sport de iarnă, asemănător cu hochei. Aici jucătorii trebuie să arunce mingea în poartă pentru a marca golul. Cine introduce mai multe mingi în poartă câștigă. Acest sport este jucat în țările scandinavice, cât și în Rusia. O echipă este formată din 11 jucători. Terenul este rectangular, cu o lungime de 90-110 mertri lungime.

Principalele campionate din acest sport sunt Finlanda Bandyliiga, Rusia Super Liga, Suedia Allsvenskan și Suedia Elitserien. Fiecare echipă se întrece pentru ocuparea unui loc privilegiat în campionat. Întrece-te și tu în cursa pariurilor pentru a câștiga sute de RON. Trebuie doar atenție și puțin noroc, iar banii ajung direct la tine.

Case de pariuri online de top din România în 2023

Casă de Pariuri
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Sporturi: 35+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 300 RON + 150 de rotiri gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 75 RON
 • # Sporturi: 30+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 101% până la 505 RON
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
3
 • # Sporturi: 25
 • Număr Licență: L1170664W000663
 • Bonus de Bun Venit: 100%
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Tipuri de pariuri și strategii

Pentru acest tip de sport, bandy, poți doar să pariezi una dintre cele două echipe aflate într-un meci. De asemenea, există și opțiunea să pariezi egalitate. Însă de fiecare dată ai cote super promoționale, astfel încât să ai șanse să câștigi sume mari de bani. Însă este foarte important, din punct de vedere strategic, să evaluezi prima dată starea echipelor. Mai exact să urmărești câteva reportaje sau descrieri, evoluția acestora și viitoarele meciuri. Uneori și cotele îți pot spune dacă o echipă este bună sau mai puțin bună. Dar desigur mereu apar și surprize. Pariază mereu echipa crezi că va câștiga, folosind și instictul tău.

Unibet

UnibetLa Unibet, bundy are în momentul de față 145 de meciuri. Încă de la început poți deduce că ai destule șanse să câștigii RON. Intră pe site și descoperă principatele campionate și echipe sportive. Pariază cele mai bune echipe pentru ca și câștigul să ajungă la tine. Spre exemplu, va juca în cupa Suedia Elitserin, Edsbyn contra Bollnas. Prima echipă are o cotă de mai mică, pe când celaltă o cotă mult mai mare. Înainte să pariezi, asigură-te că ai un cont și bani pentru a paria. Poți paria live chiar și în timpul meciulor, în orice minut care că este oprtun și favorbil pentru câștigurile tale. Rezultatele sunt mereu publicate pe site, alegând sportul principal și ziua în care a fost jucat.

888sport

Ca și pe celalte site-uri poți paria de pe mobil sau de pe calculator. Pe acest site, bundy are cote cote super mari. Descoperă acest tip de pariu și înceacă-ți norocul. Află care sunt noile meciuri și competiții, care sunt cele mai bune echipe sau jucători. Descoperă cum vor juca cele mai bune echipe sau cine va câștiga următoarele meciuri. Simplu și rapid de acasă de la tine, poți paria direct meciurile favorite. De asemenea, poți găsi rezultatele imediat pe site, ori dacă ai pariat online acestea sunt afișate imediat fără a mai căuta meciurile. Spre exemplu, în cupa din Rusia vor juca Start Nizhny Novgorod contra Vodnik Arkhangelsk, fiecare având chiar cote super bune și apropiate. Ambele au o evoluție bună, încât șansele de câștig sunt destul de mari pentru ambele echipe. Cota de egalitatea este mult mai mare, aceasta fiind o altă opțiune. Însă dacă vei intra pe site vei observa că în viitor sunt organizate o mulțime de meciuri.

winmasters

winmasters-logoȘi winmasters și-au păstrat o poziție bună, organizând pariuri care mai de care competitive. Cotele au fost stabilite în funcție de evoluția echipelor și a jucătorilor. Pentru moment acest site a oferit pariuri doar pentru competițile Suedia Elitserien și Finland Bandyliiga. Fiecare campionat are peste 6 meciuri, cu cele mai bune echipe. Fiecare joc are cote bune, convenabile fiecărui jucător pentru a câștiga o sumă destul de bună. De exemplu, în campionatul finlandez, HIFK contra Botnia96, fiecare echipă având cote super speciale. De asemenea, și cota pentru egalitate își spune cuvântul. Pentru viitor sunt deja afișate alte meciuri. Dacă ai cont pariază pentru a câștiga o mulțime de RON sau crează-ți unul chiar acum.

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/bandy-pariuri.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/bandy-pariuri.jpg" width="300" height="213" alt="Pariuri Bandy">,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="/wp-content/uploads/unibet-logo.png" alt="Unibet" width=“180” height=“105” />,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="/wp-content/uploads/winmasters-logo.png" alt="winmasters" width="300" height="174"/>,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betano-logo.png" alt="Betano" width="180" height="105" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo-300x174.png" alt="Unibet" width="300" height="174" class="alignright size-medium wp-image-15" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/888sport-logo-300x174.png" alt="" width="300" height="174" class="alignright size-medium wp-image-649" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/888sport-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/888sport-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/888sport-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/888sport-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo-300x174.png" alt="winmasters-logo" width="300" height="174" class="alignright size-medium wp-image-16" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />