Sari la conținut

Circus.ro sau Betano Comparație

Circus.ro sau Betano Comparație

Dacă ești în căutarea unui site la care să ai parte de o interfață extinsă de pariuri sportive dar și de un cazinou veritabil, Betano și Circus.ro îți urează bun venit. Poți să pariezi live sau, dacă preferi jocurile de cazinou, să joci la mesele cu dealeri live. Amândouă site-urile au un sortiment important de jocuri de cazinou și evenimente sportive completate cu o doză sănătoasă de bonusuri și promoții. Echipa Feeling Lucky a supus ambele site-uri unei analize detaliate și te invitam să citești comparația între cele două.

Circus.ro

Betano

Circus.ro Betano
Viziteaz€ă Circus.ro Viziteaz€ă Betano
Bonusuri Bonusuri
Informatii generale
Firmă RESHUFFLE GAMING LIMITED GAMBLING MALTA LIMITED
Număr Licență L1162106W000656 L1170664W000663
Disponibilitate 24/7
Email
Phone
Online Chat

Circus.ro

Betano

Circus.ro Betano
Informaţii cazinou
Live Casino
Jocuri Online
Descarcă Jocuri
Jocuri Gratis
# Jocuri 254 132
Highrollers
Jocuri
Ruletă
Zaruri
Cărți
Slots
Video Poker
Blackjack
Poker

Circus.ro

Betano

Circus.ro Betano
Informaţii pariuri
Pariuri Live
# Sporturi 41 25
Highrollers
Sporturi
Fotbal
Tenis
Cicilism
Baschet
Volei
Formula 1
Motociclism
NASCAR
Raliuri
Curse cu cai
Baseball
Hochei pe Gheață
Handbal
Fotbal American
Rugby
Golf
Tenis de Masă
Box
Ski Alpin
Jocurile Olimpice
Schi Fond
Sărituri cu Schiuri
Cricket
Aussie Rules
Biatlon
Futsal
Hochei
Snooker
Darts
Șah
Politică

Circus.ro

Betano

Circus.ro Betano
Cazino mobil
Site Mobil
iPhone/iPad App
Android App
Pariuri mobil
Site Mobil
iPhone/iPad App
Android App

Circus.ro

Betano

Circus.ro Betano
Depenure
Depunere Minimă 50 RON 10 RON
Termen de Plată 5 zile
Visa
MasterCard
Maestro
paysafecard
hipay
Skrill
NETELLER
SOFORT
Voucher
Transfer Bancar
PayPal

Circus.ro

Betano

Circus.ro Betano
Cazinou bonus
Bonus Bun Venit 1.000 RON 50%
Bonus Fără Depunere 0 RON Rotiri gratis
Bonus Depunere 0 RON 0 RON
Bonus Aducere Prieteni 100 RON 0 RON
Sistem Fidelitate
Pariuri bonus
Bonus de Bun-Venit 1000 RON 100%
Bonus Fără Depunere 0 RON 0 RON
Bonus Depunere 0 RON 0 RON
Bonus Aducere Prieteni 100 RON 0 RON
Sistem Fidelitate

Circus.ro

circus-ro-logoCircus.ro te invită să-ți încerci norocul la unul din numeroasele jocuri de cazinou sau la sportul la care tu te consideri expert. Ai la dispoziție jocuri de tip slot, jocuri de cărți, poker, rulete sau chiar jocuri cu dealeri live. Acest pachet este completat cu un bonus frumos de bun venit. La Circus ai parte chiar și de un club de loialitate. De fiecare dată când depui o anumită sumă, primești un punct. la un număr prestabilit de puncte, primești din nou un bonus pe care să-l poți juca pe site-ul circus.ro. Timpul necesar pentru a crea un site intuitiv a fost acordat de către cei de la Circus, navigarea fiind foarte simplă și rapidă. Poți de asemenea să iei acest cazinou cu tine unde vrei, site-ul mobil fiind și el foarte bun. La Feeling Lucky poți găsi recenzii detaliate la fiecare aspect a acestui site.

Betano

BetanoLa Betano vei găsi de asemenea un sortiment larg de jocuri de cazinou și de sporturi cu care să te poți distra ore bune. Navigarea pe acest site este simplă și intuitivă. Vei găsi tot ce-ți trebuie rapid și ușor. În cazinou ai parte de jocuri de tip slot, video sloturi, poker, jocuri de cărți, rulete și chiar și jocuri cu jack pot. Poți inclusiv să joci anumite jocuri cu dealeri live. În secțiunea cu pariuri, vei vedea un număr mare de sporturi care îți sunt puse la dispoziție. Și aici ai posibilitatea de a juca live. Betano îți oferă un pachet generos de bun venit completat cu fel de fel de promoții care sunt adaptate în mod sistematic la cele mai noi jocuri de cazinou sau la cele mai recente evenimente sportive. Pentru o analiză detaliată a site-ului celor de la Betano te invităm să citești recenziile făcute de către experții noștri și părerile altor jucători!

Concluzie

Betano și Circus.ro îți oferă o mulțime de posibilități pentru a-ți încerca norocul. Preferi jocurile de noroc tipice pe care ți-le oferă un cazinou, sau te consideri expert în anumite sporturi? Aceste site-uri îți oferă șansa de a te distra ore bune. Ai la dispoziție cazinoul live și poți de asemenea să pariezi la partide sportive care sunt deja în desfășurare. Amândouă site-urile sunt disponibile și pe mobil. Dacă Circus.ro îți oferă bonusuri prin programul de fidelitate, vei remarca însă ca Betano îți va oferi fel de fel de promoții și bonusuri pe care să le poți ridica mai rapid și mai ușor. Amândouă site-urile sunt de calitate și îți vor oferi ore bune de distracție. Încearcă și tu, și spune-ne ce crezi!