Sari la conținut

Circus.ro Pariuri Recenzie

Circus.ro Pariuri Recenzie
Jocuri (5)
Serviciu clienți (4)
Scor total (3.5)
½☆
Pozitive
  • Multe sporturi
  • Bonus de bun venit
  • Negativ
Negative
  • Puține promoții
  • Nu există sistem de fidelitate
  • Nu există live chat
Concluzie

Putem conclude că oferta de sporturi îți dă foarte multe oportunități da a paria. Cu pagina de statistici și rezultatele recente, te poți informa foarte bine înainte de a plasa un pariu. Acest pariu poate fi unul obișnuit, sau poate fi chiar plasat la o partidă în plină desfășurare. Ai numeroase metode de a îți depune banii în contul Circus, iar la prima depunere vei primi un bonus care poate ajunge chiar și la 1000 RON. poți lua pariurile tale preferate cu tine oriunde prin interfața excelentă pentru mobil. Experiența la Circus este un completă și distractivă.

Circus.ro este un site bine dezvoltat care îți oferă o mulțime de posibilități de a paria la mai multe discipline sportive. La prima depunere te așteaptă un pachet de bun venit generos. Această promoție există din dublarea sumei depuse, cu o limită maximă de 1000 RON. Pe lângă pariurile obișnuite te poți distra și cu variantele live. În acest fel Circus îți oferă posibilitatea de a paria la partide care sunt chiar în plină desfășurare. Site-ul este disponibil și pe mobil, ceea e îți permite să iei cu tine pariurile tale preferate oriunde te duci. Tot pe Circus ai posibilitatea de îți încerca norocul în cazinoul virtual, la bingo sau la poker. Legalitatea site-ului este garantată de licența obținută de către Oficiul National pentru Jocuri de Noroc.

Tipuri de pariuri

Pe pagina principală a pariurilor sportive descoperi imediat simplicitatea cu care poți să pariezi. În stânga ai un meniu cu cele mai accesate evenimente, sau îți poți alege una din cele 41 de discipline sportive disponibile. Poți selecta din același meniu și pariurile de ultim moment. Ai la dispoziție de asemenea pariurile live la care poți miza chiar în timpul desfășurări unei partide care te interesează. Sporturi precum fotbalul, tenisul sau baschetul sunt completate cu sporturi mai puțin populare la noi în țară, ca de exemplu taekwondo sau pentathlon. Pentru a obține informațiile necesare înainte de a decide asupra unui pariu, poți foarte simplu să accesezi rezultate din trecut sau statistici. În acest fel, pariatul este foarte simplu la Circus.

Fotbal

Circus FotbalCel mai căutat sport la pariuri nu lipsește de pe site-ul Circus. Din meniul din stânga alegi sportul, și îți apar cele mai apropiate evenimente sportive în timp. poți alege dintr-o selecție foarte mare de țării diferite. Nu lipsesc din sortiment nici competițiile inferioare din aceste țări. Meciurile amicale, Cupele Europene sau cele internaționale sunt și ele incluse în opțiunile disponibile la pariuri. Poți accesa și meciuri last minute, sau chiar în plină desfășurare folosindu-te de opțiunea live. daca cauți să te informezi despre anumite echipe înainte de a-ti plasa pariul, poți accesa pagina cu rezultate, sau pagina cu statistici. Pe lângă pariurilor clasice ‘1×2’ poți selecta, la fiecare partida în parte, și un număr de pariuri extra, care intra mult mai în amănunt decât simpla victorie unei echipe sau rezultatului de egalitate. După ce pariezi, îți poți accesa bilețelul virtual pe partea dreaptă a ecranului.

Baschet

Baschetul de asemenea este un sport foarte popular peste tot în lume. Este evident ca NBA și WNBA au secțiunea lor separată, însă poți paria și la partide din întreaga lume, foarte simplu. Poți paria și live în același fel ca și la celelalte sporturi.

Polo pe apă

Circus Polo pe ApaAcest sport, la care și naționala României a obținut rezultate frumoase în ultimii ani, este inclus în sortimentul celor de la Circus. Dai clic și vezi imediat următoarele competiții disponibile. În momentul respectiv, Campionatul European este cel mai apropiat eveniment. Poți alege câștigătoarea fiecărui meci. Poți de asemenea să ghicești câștigătoarea din fiecare grupă. Ai de ales între echipele masculine, și cele feminine.

Bonusuri și promoții

După înregistrare și prima depunere, Circus îți oferă un bonus de bun venit foarte generos. Suma depusă îți va fii dublată, limita fiind stabilită la nu mai puțin de 1000 RON. Mai mult decât atât, vei primi suma de 100 RON direct în contul tău Circus pentru fiecare prieten pe care îl aduci pe acest site. În plus, câștigi cu până la 30% mai mult cu ajutorul pariurilor multiple mărite de către cei de la Circus. De acum încolo vei fi capabil să te bucuri de șase pariuri multiple mărite în fiecare zi, cu care poți obține până la 30% câștiguri suplimentare.

circus-ro-1000 circus-ro-refer-a-friend

Depuneri și plăți

În spațiul personal al contului poți selecta pagina potrivită pentru depuneri din meniu. O data ce ai accesat pagina, trebuie să selectezi suma pe care dorești să o depui, dar și metoda de plată. Se pot efectua depuneri cu carduri de credit (MasterCard, Visa), paysafecard, prin transfer bancar, prin Skrill și prin NETELLER. Dacă suma minimă depusă este de 50 RON, suma maximă depinde de metoda de plată. în afară de paysafecard, toate metodele permit o depunere de 22.500 RON. Cu varianta paysafecard nu puteți depăși suma de 999 RON.

În același meniu găsești și pagina cu acces la retrageri. Aici poți vedea clar creditul din contul tău pe Circus, dar și suma care poate fi retrasa. Singura metodă de a retrage bani este prin transfer bancar, iar acest transfer poate dura până la 5 zile lucrătoare.

Mobil

Circus.ro MobilCircus.ro nu îți pune la dispoziție o aplicație separată pentru smartphone sau pentru tabletă. Chiar și așa, interfața web este foarte bine adaptată în așa fel în cat să-ti permită navigarea în mod foarte simplu și intuitiv. Ai de asemenea acces la toate funcționalitățile după site, și poți paria chiar și live, de oriunde ai fi. Poți și să efectuezi depuneri și retrageri, sau să intri în contact cu cei din staff-ul Circus. Imediat îți vei da seama că site-ul a fost foarte bine gândit, și că efortul și timpul necesar au fost acordate pentru a îți aduce o experiență completă cât mai aproape de tine.

Servicii cu clienții

Când intri pe pagina de servicii cu clienții, vei vedea ca poți face o selecție dintr-o listă cu posibile probleme. Apoi, vei primi un formular electronic care să îți permită se le scrii un mesaj celor de la departamentul de servicii cu clienții. Aceasta este singura metodă de contactare. Și dacă căutam linkul cu datele de contact, vom fi redirecționați spre aceeași pagină. Nu se regăsește nici un număr de telefon, și nici de live chat nu este vorba. Deși pagina de Facebook este concentrată pe pariurile sportive, nu pare foarte căutata, având doar 17 like-uri. Secțiunea FAQ este destul de redusă, însă primești instrucțiuni step-by-step foarte clare despre procesul plasării unui pariu.

Bonusuri

Prezentare Rapidă

Bonusuri
  • Bonus Fără Depozit: 0 RON
  • Bonus Bun Venit: 1000 RON
Informații Generale
Număr Licență L1162106W000656
Firmă RESHUFFLE GAMING LIMITED
Pariuri Live
# Sporturi 41
Highrollers
Sporturi
Fotbal
Tenis
Cicilism
Baschet
Volei
Formula 1
Motociclism
NASCAR
Raliuri
Curse cu cai
Baseball
Hochei pe Gheață
Fotbal American
Rugby
Golf
Box
Ski Alpin
Jocurile Olimpice
Schi Fond
Sărituri cu Schiuri
Cricket
Aussie Rules
Biatlon
Futsal
Hochei
Snooker
Darts
Șah
Politică
Mobil
Site Mobil
iPhone/iPad App
Android App
Plăți
Depunere Minimă 50 RON
Termen de Plată 5 zile
Visa
MasterCard
Maestro
paysafecard
hipay
Skrill
NETELLER
SOFORT
Voucher
Transfer Bancar
PayPal
Bonusuri
Bonus de Bun-Venit 1000 RON
Bonus Fără Depunere 0 RON
Bonus Depunere 0 RON
Bonus Aducere Prieteni 100 RON
Sistem Fidelitate
Servicii Clienți
Disponibilitate 24/7
Email
Phone
Online Chat
Alte Tipuri de Jocuri
Cazinou Circus.ro Cazinou
Poker