Sari la conținut

Nolimit City în România

Nolimit City Logo

În fiecare zi, noi și noi jocuri apar pe piața cazinourilor online, astfel că deja devine greu să poți aduce ceva nou comunităților de jucători. Ei bine, Nolimit City se distinge în acest peisaj prin abordarea sa diferită a jocurilor de tip slot, și prin tematici pe care puțini le propun. Pe lânga asta, din punct de vedere tehnic, cei de la Nolimit City propun și câteva caracteristici speciale în creațiile lor, care de multe ori își combină efectele, rezultatul fiind unul cu adevărat memorabil.

Nolimit City a fost înființată în 2014 și are sediul în Malta, având numeroase alte studiouri atât în Suedia cât și în India – acestea fiind locurile de unde provin majoritatea jocurilor din Europa. În România, jocurile acestui operator pot fi găsite în numeroase cazinouri online.

Tipuri de jocuri

La fel ca majoritatea producătorilor jocurilor de noroc, oferta de jocuri propusă de Nolimit City include teme multiple. Putem găsi sloturi cu o tematică serioasă, sau cu o atmosferă magică, dar și sloturi care ne aduc aminte de animale sălbatice.

Chiar și așa, cel mai reprezentativ lucru pentru Nolimit City rămâne modul în care a integrat caracteristicile speciale nu doar în modurile de tip bonus, cât și în jocurile normale. Unul dintre acestea, xWays, împarte simbolurile selectate în două și crește șansele de câștig, în timp ce xNudge va declanșa simboluri Wild pline de multiplicatoare. Dacă acestea ți-au atras atenția, mai există multe altele precum xPays, xBomb, xSplit sau Infectious xWays, pe care le poți găsi în multe alte jocuri.

Tombstone RIP

Tombstone RIPO tematică neașteptată la o primă vedere, atât întunecată cât și amuzantă, este atributul principal al acestui joc. Nolimit City ne aduce un joc dinamic, cu un vibe tensionat întrerupt doar de câștigurile repetate care apar pe ecran. Printre simbolurile cu care vei interacționa se numără, spre exemplu, cowboy de diferite mărimi care pot apărea pe cele 5 role cu formate diferite. Există 108 combinații câștigătoare, iar dacă ai norocul să activezi și caracteristici speciale, îți poți multiplica pariul cu până la 999 de ori. Tombstone RIP are un RTP de 96.08%, astfel că șansele de câștig sunt și ele destul de mari.

Tomb of Nefertiti

Tomb of NefertitiCu un decor mai plăcut, mergem mai departe către Tomb of Nefertiti, un joc ce ne invită alături de celebra faraoană egipteană. În acest joc cu un format de 5×3 avem 20 de linii câștigătoare, abilitatea Win Respin fiind mereu activă și garantându-ți rotiri gratuite atunci când nimerești simbolurile câștigătoare, dar și multiplicatoare care îți sporesc câștigurile. Pentru a menține o atmosferă în specificul egiptean, vei observa că simbolurile pe care le vei întâlni sunt reprezentări ale zeilor Anubis sau Horus, dar și pisici sau scarabei, nefiind ignorate simbolurile Wild sau Scatter. Fiecare dintre acestea are atribute speciale, cum ar fi Sticky Wids sau rotirile Raider, dar și Curse of Nefertiti și modul rotirilor gratis în care liniile câștigătoare se dublează și multiplicatoarele cresc la fiecare retragere. Ține cont, totuși, că RTPul este destul de scăzut, de doar 94.12%.

The Border

The BorderUn subiect sensibil, și anume granița dintre Statele Unite ale Americii și Mexic, este decorul jocului The Border creat de către Nolimit City. Ai șansa să cunoști în cadrul său elemente specifice acestei povești dramatice, de la figuri asociate Mexicului, la soldați sau șerifi din Statele Unite, dar și animale deșertice cum ar fi vulturi, scorpioni sau șerpi cu clopoței. Poți beneficia și de rotiri gratuite, dacă găsești simbolurile Mule sau Coyote Spins. Jocul are și el un RTP mare, de 94,07%, cu volatilitate, de asemenea, mare.

Joacă și tu sloturile Nolimit City

După cum am putut vedea, Nolimit City îți oferă o paletă largă de opțiuni din care poți alege. Având în vedere disponibilitatea extinsă a acestora în multe cazinouri din România, vei găsi cu siguranță locul unde să încerci jocurile lor, exact așa cum îți place ție. Tot ce trebuie să faci este să fii curajos, și să intri în Nolimit City.

Unibet
Tombstone RIP


RTP: 96,8%

Volatilitate: Mare

Joacă Tombstone RIP la Unibet
Superbet
Tomb of Nefertiti


RTP: 94,12%

Volatilitate: Mare

Joacă Tomb of Nefertiti la Superbet
Casa Pariurilor
The Border


RTP: 94,07%

Volatilitate: Mare

Joacă The Border la Casa Pariurilor

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
 • # Jocuri: 1.500+
 • Număr Licență: L1160654W000324
 • Bonus de Bun Venit: 2.000 RON
 • Bonus Fără Depunere: 25 lei
2
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 555 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: