HomecazinouAventura în safari, piramide și vestul sălbatic

Aventura în safari, piramide și vestul sălbatic

Aventura în safari, piramide și vestul sălbatic

Săptămâna aceasta am dedicat-o aventurilor pe două continente, Africa și America. NetBet vă oferă trei jocuri noi nouțe unde poți să te aventurezi în lumea safară africană alături de regele animalelor, în lumea Californei sălbatice unde călăreții aleargă după minele de aur ori poți alege să descoperi lumea veche egipteană plină de mistere și bijuterii. Nu uita că poți juca în continuare și vechile tale jocuri favorite.

Safari Spirit

Când eram mici cu toții am urmărit diferite desene animate cu animale sălbatice precum „The Lion King” sau „Timon and Bumba”. Acest joc nou, „Safari Spirit”, dorește să te introducă în lumea sălbatică africană unde tu poți descoperi fiecare premiu și bonus oferit de NetBet. Tot ceea ce trebuie să faci este să apeși pe butonul rotire și să obține una sau mai multe linii câștigătoare. În acest joc simbolul wild este reprezentant de gigantul elefant care de fiecare dată va sufla din trompa sa. Trei simboluri safari spirit,obținute oriunde pe cele cinci role, îți oferă 8 rotiri gratuite ca șansele tale de câștig să fie și mai mari. Ca în fiecare joc, suma de joacă o poți stabili tu. Ai până la 30 de linii câștigătoare. Intră pe noul joc și descoperă noile premii din lumea safară.

Rich Wilde and the Book of Dead

Încă din momentul în care vei deschide acest joc vei simți că pătruzi cu ajutorul muzicii oferite în lumea faraonilor și a misterelor lor. Căutătorul de comori vrea să îl ajuți să găsești câte mai multe premii în bani și bonusuri învârtind cele 5 role.Trei sau mai multe simboluri scatter, reprezentate de cărți, îți pot aduce 10 rotiri gratuite. Un singur simbol carte aflat pe una dintre liniile câștigătoare îți oferă puncte dublu. Simbolul special Extins îți poate oferi o mulțime de rotiri gratuite. Acest joc vă oferă până la 10 linii câștigătoare. Intră în lumea piramidei lui Kheops și strânge toate comorile.

Mustang Money

Până acum am auzit cu toții o mulțime de povești din lumea americană californineană unde sute de călăreți își doreau să găsească minele de aur din vestul sălbatic. Însă au reușit ei să găsească tot aurul? Pătrunde în acest joc nou și vei descoperii că încă au rămas sute de bani și bonusuri nedescoperite. Față de alte jocuri, aici vă oferim două simboluri speciale, calul și moneda, care înlocuiesc orice simbol pentru a obține liniile câștigătoare. Simbolul scatter este reprezentat de „banii de armăsar”, care trei sau mai multe de astfel de simboluri îți oferă 10 rotiri gratuite. În timpul rotirilor gratuite simbolul monedă, aflat pe rola 4, dacă înlocuiește un alt simbol pe o linie câșigătoare, premiul este multiplicat cu x1 sau x5. Vei primi încă 5 jocuri gratuite în timpul rotirilor gratuite dacă apar oriunde 3 simboluri „bani de armăsar”. Oferim de până la 99 de linii câștigătoare pentru ca tu să simți că aventura în acest joc este de nerefuzat. Până acum randamentul acestui joc este de 94,34 %, vino și completeazăl pentru a ajunge de până la 100%. Mult succes!

Bonus

În această săptămână îți oferim cel mai mare bonus. Crează-ți un cont nou pe NetBet și vei primi automat 1.000 RON în contul tău de joc fără nici un depozit. În cazinoul nostru îți poți încerca norocul primind și 25 de runde gratuite. Și asta nu e tot, depune în contul tău de joc de până în 800 RON și vei primi bonus suma dublă. Poți juca gratuit la cele 4 jocuri oferite de noi Dracula, Twin & Spin, Starburst și Fruit Shop. Intră acum pe NetBet și profită de noul tău bonus.

Descoperă aceste noi jocuri pe NetBet cazino
https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-logo.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-logo.png" width="300" height="174" alt="Aventura în safari, piramide și vestul sălbatic">
<iframe loading="lazy" title="Safari Spirit" width="750" height="422" src="https://www.youtube.com/embed/JV5mIYdUmm0?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>,<iframe loading="lazy" title="Rich Wilde and the Book of Dead, Play N Go - Inspecteur Casino" width="750" height="422" src="https://www.youtube.com/embed/VMA9owMYgms?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>,<iframe loading="lazy" title="Mustang Money Slot Machine by Ainsworth" width="750" height="422" src="https://www.youtube.com/embed/sqVW9t1Jubk?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>