Sari la conținut

Jocuri noi de acțiune de la Unibet

Câștiguri la noul joc Unibet

O selecție interesantă de jocuri noi vine de la Unibet, prin furnizorul Nolimit City. Vedem o abundență de noi jocuri de la acest furnizor, tema lor comună fiind în principal distopia, sau, în orice caz, un ambient neplăcut asemeni unei închisori. Noi am ales, dintre toate acestea, 2, pentru a le analiza, și anume San Quentin xWays, True Grit Redemption. Teme lor se aseamănă, după cum menționam și anterior, însă totuși fiecare aduce câte ceva nou pentru voi.

Caracteristici tehnice esc online Joacă la Unibet
San Quentin xWays True Grit Redemption
Producătorul jocurilor Nolimit City Nolimit City
Linii câștigătoare 243 240
Volatilitate Mare Mare
RTP 94,11% 94,04%

San Quentin xWays

San Quentin xWays Unibet te provoacă să pătrunzi în temuta închisoare San Quentin, unde vei da de elemente specifice acestui mediu. De la insigne de poliție, la portrete ale unor deținuți, brichete și arme artizanale confecționate din perii sau șurubelnițe, aventura ta îți poate aduce atât câștiguri nebănuite cât și numeroase rotiri gratuite, în funcție de norocul tău.

Jocul are și simboluri scatter, reprezentate de turnurile de gardă, care îți aduc bonusuri la suma pariată. Plata maximă este de 150.000 de ori pariul de bază și se numește Psycho Manhunt – iar în cazul în care reușești să obții acest premiu, jocul se oprește acolo. Din punct de vedere tehnic, jocul are un RTP de 94,11%, volatilitatea fiind mare.

True Grit Redemption

True Grit Redemption Cu un joc de tip western, Nolimit City îți propune să încerci să te integrezi într-o lume neprimitoare, cu răufăcători și oameni care de abia așteaptă să profite de tine. Jocul are 240 de variante câștigătoare, inclusiv cu efecte de câștig în cascadă și cu multiplicatoare ale sumei pariate. RTPul este 94,04% cu o volatilitate mare, șansele tale de câștig crescând astfel simțitor. În ciuda tematicii sumbre, există numeroase mecanisme care te vor ajută să îți mărești profitul. Unul dintre acestea este simbolul xNudge Wild, care va începe să se deplaseze în sus, simbolurile peste care se va suprapune multiplicându-ți suma pariată.

Ia parte la acțiunea din cazinourile Unibet

Unibet este unul dintre cele mai mari cazinouri online din țară, cu o prezență amplă pe piața jocurilor de noroc. Cu bonusuri și promoții pe măsură, cu siguranță vei găsi oferte pe gustul tău pe care să le încerci. Nu uita că există numeroase oportunități de bun venit, dacă nu ai deja cont la Unibet, una dintre ofertele lor fiind un bonus de 100% până la 1.000 RON + 200 de rotiri gratuite CASH.

Descoperă noile jocuri împreună cu Unibet

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
 • # Jocuri: 1.500+
 • Număr Licență: L1160654W000324
 • Bonus de Bun Venit: 2.000 RON
 • Bonus Fără Depunere: 25 lei
2
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 555 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: