Sari la conținut

Sloturi magice, pline de mister

Sloturi magice, pline de mister

Fie că vorbim de basme, povești din copilărie sau – de ce nu – filme și seriale, puterile magice, aventurile misterioase cu vrăjitori și vrăjitoare nu vor continua să ne vrăjească. La fel de misterioasă ca atracția noastră pentru lumea fantasticului poate fi și bucuria pe care o putem avea atunci când alegem jocuri de tip slot unde poveste conține elemente magice. Magia este un element destul de prezent în designul multor jocuri disponibile, lucru care ne dă de înțeles că există un interes acordat acestei zone de către amatorii de jocuri de noroc. Având în vedere asta, haide să aflăm mai multe despre sloturile magice și pline de mister.

Oferta în România

În România, știm deja că magia nu lipsește, chiar dacă vorbim de secretele dințosului Vlad, de la Vlad Cazino, sau de alte cazinouri precum Mr Bit, WinBoss, winmasters, Superbet sau cazinourile Mozzart. Toate acestea îți oferă o gamă largă și variată de jocuri unde butoanele pe care vei alege să le apeși vor deschide calea spre aventuri de neuitat. Este una dintre cele mai versatile și mai răspândite teme de păcănele, pasionații de jocuri de noroc fiind, se pare, și împătimiți ai poveștilor unde realitatea se îmbină cu ficțiunea prin magie.

Pentru că este important să ne și asigurăm că așteptările noastre vor fi satisfăcute, găsești în cadrul multor cazinouri și funcția demo, cu care să verifici, gratuit, dacă îți place jocul, și dacă merită să investești chiar și bani reali în cadrul acestora. Mai mult decât atât, poți avea acces la lumile fantastice și pline de magie inclusiv de pe telefonul tău mobil, deoarece vei găsi aplicații dedicate pentru multe dintre cazinourile disponibile online, din browser.

Witches Charm

Witches Charm Un prim astfel de joc este Witches Charm, oferit de EGT. Chiar dacă magia este de partea ta, vrăjitoarea amintită în joc nu este una foarte primitoare. Într-o atmosferă destul de sumbră, Witches Charm te invită să vezi dacă norocul este de partea ta printre simbolurile sugestive asociate vrăjitoarei, precum casa ei, globul magic, cazanul plin de poțiuni magice, bufnița sau nelipsita pisică neagră. Desigur, avem și reprezentări și ale vrăjitoarelor, simbolurile scatter putând apărea pe orice rolă, și care dacă se adună în număr de 3 sau mai multe atunci vor declanșa 15 rotiri gratuite cu un multiplicator x3. Magia norocului poate apărea, astfel că se poate redeclanșa imediat! Witches Charm este un joc cu RTP bun, de 95,97%, volatilitatea fiind una medie-ridicată.

Nightfall

Nightfall Push Gaming aduce un joc cu un design deosebit, gotic, în care creaturile nopții vor fi tema principală a poveștii pe care o vei începe. Diavoli și gargui deopotrivă, ei vor fi cei care te vor însoți, și care, cu siguranță, îți vor aduce surprize nebănuite, dacă îi vei găsi într-un număr corespunzător. Una dintre caracteristicile speciale ale jocului este atacul bilelor de foc ce se izbesc de role eliberând premii cash pentru tine. Mai mult, cele 5 role dispuse pe 3 rânduri îți oferă o vizualizare rapidă a potențialelor linii câștigătoare, astfel că singura ta frică ar trebui să rămână cea legată de creaturile pe care s-ar putea să le întâlnești. Cu un RTP variabil și o volatilitate medie spre ridicată, Nightfall este o experiență gotică ce merită încercată.

Mystic Spirits

Mystic Spirits Cei de la Red Rake Gaming ne aduc un joc cu magie dintr-un alt colț al lumii, și anume cel specific șamanilor, cei care lucrează cu spiritele animalelor. Într-un ambient natural, cele 5 role de joc care formează 4 rânduri sunt străjuite, în fundal, de 2 totemuri care se pierd printre ferigi. Pe role, imaginile reprezentative ilustrează popoarele indigene ale Americii de nord, precum și pipa păcii, toporul tomahawk, corturile specifice și, desigur, mult așteptatul lup. Când vei strânge 3 lupi în haita ta de pe rolele jocului, vei debloca rotiri gratuite în funcție de numărul indicat pe aceștia. Simbolurile șamanului îți pot aduce până la maximum 750x suma pariată, asta dacă spiritele vor fi de partea ta!

Alte jocuri cu această tematică

Magia este o temă vastă, unde multe alte categorii s-ar putea încadra, de la animale fantastice, la povești de groază, creaturi mitologice, vrăji și sărbătoarea Halloweenului. Alte jocuri pe care noi le-am încercat și pe care ți le recomandăm sunt Abrakadabra, Wild Spells, Book of the Fallen, The Magic Cauldron, toate având o tematică similară cu cea discutată până acum. Cu siguranță că păcănelele vor avea întotdeauna magia lor, iar misterul fiecărei rotații este unul real, care așteaptă să îl deslușești.

Superbet
Witches Charm
RTP: 95,97%

Volatilitate: Medie spre ridicată Joacă Witches Charm la Superbet
WinBoss
Nightfall
RTP: 96,36%

Volatilitate: Medie spre ridicată Joacă Nightfall la WinBoss
Mozzart
Mystic Spirits
RTP: 95,1%

Volatilitate: Medie Joacă Mystic Spirits la Mozzart

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 800+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Până La 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere:
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *