Sari la conținut

Primăvara vine cu 2 jocuri noi la Unibet

După o iarnă rece fără aventuri, ai chef de puțină adrenalină pentru un super joc? Unibet are grijă de asta. Astfel, îți aducem două jocuri pentru a-ți potoli setea de aventuri și câștiguri pe măsură. Mereu pe linia de inovație, Unibet ți-a adus două jocuri noi-nouțe de sloturi, care îți vor face ziua mai frumoasă. Vorbesc despre Fruit Spin și Universal Monsters: The Phantom’s curse. Fie că ai poftă de o salată de fructe sau ai vrea să mergi la operă, aceste jocuri te vor bucura nespus.

Fruit Spin

Fruit Spin e o nouă capodoperă creată de NetEnt, care poate fi jucată la Unibet. Acest joc frumos de sloturi are tematica savuroasă a fructelor, se joacă pe 5 role și pe 40 de linii câștigătoare. Șansele de câștig nu sunt de glumă, aici se câștigă destul de mulți bani. Pentru a-ți mări miza, poți selecta nivelul între 1 și 10. La fel, poți schimba valoarea fisei de la 0,01 până la 1,00. Precum și la alte sloturi clasice la Unibet, cotele aici sunt grozave. Ai deja poftă de o salată de fructe?

Universal Monsters: The Phantom’s Curse

Încă un joc de sloturi nou de la NetEnt, dar acum cu o tematică misterioasă din lumea operei. Cu imagini ce reprezintă măști, cuțite, inele și trandafiri, pur și simplu, nu poate să nu-ți placă acest joc captivant. Ca toate jocurile de sloturi la Unibet, acesta poate fi jucat cu bani virtuali pentru a vedea dacă îți place, înainte ca să depui bani reali. Asemănător cu Fruit Spin, jocul are 40 de linii câștigătoare și se joacă pe 5 role. Pentru a mări miza, poți schimba nivelul de la 1 la 10 sau poți schimba valoarea fisei de la 0,01 până la 1,00. Grafica și efectele jocului sunt excepționale.

Bonusuri nemaipomenite

Generozitatea la Unibet este nelimitată, jucătorii noi pot paria până la 250 RON fără niciun risc. Dacă la primul tău pariu ai ieșit în pierdere, Unibet îți va rambursa 100%, suma până la 250 RON. De asemenea, Unibet oferă mai multe bonusuri și promoții pentru pariuri, cazino, poker și bingo. Concomitent, Unibet organizează diverse turnee, unde poți câștiga super premii și îți poți demonstra cu brio abilitățile. E o idee bună să te mai uiți, din când în când, pe pagina de promoții, să vezi dacă a mai apărut ceva interesant. În final, nu trebuie să-ți fie frică, încearcă jocurile de la Unibet și savurează multitudinea de bonusuri oferite.

Descoperă jocurile noi de cazino cu Unibet

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
 • # Jocuri: 1.500+
 • Număr Licență: L1160654W000324
 • Bonus de Bun Venit: 2.000 RON
 • Bonus Fără Depunere: 25 lei
2
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 555 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: