HomecazinouJoacă-ți cărțile la eFortuna

Joacă-ți cărțile la eFortuna

Joacă-ți cărțile la eFortuna

Cazinoul online eFortuna te întâmpină cu noile jocuri de cărți, All Bets Blackjack și Heads-Up Hold’em, ambele produse de Playtech, care îți vor alunga monotonia jocului și îți pot aduce oportunități mari de câștig. Primul este un joc de blackjack care utilizează același format ca și jocul de blackjack european, cărțile utilizate fiind reamestecate și repuse pe masă la sfârșitul fiecărei runde. Cât despre Heads-Up Hold’em, acesta este o variantă de poker online relativ nouă care a devenit foarte populară, cu un format amuzant și modern. Aceasta este ultima producție de la Playtech, oferind posibilitatea de a câștiga bani reali și funcții de joc gratuit atât pentru începători, cât și pentru jucătorii experimentați.

All Bets Blackjack

Joc de blackjack la eFortunaSimilar cu alte variante ale acestui joc, obiectivul principal al jucătorului in All Bets Blackjack este să întreacă perechea dealerului adunând cât mai multe puncte și cât mai apropiate de 21, fără a depăși acest număr. Regulile acestui joc sunt simple, jocul este incitant, iar posibilitatea de a folosi strategii de pariuri este mare. Ca și în jocurile clasice de blackjack, jucătorul din stânga trebuie să decidă dacă nu cere o altă carte sau cere o alta pentru a încerca să ajungă la un punctaj cât mai aproape de 21, sau chiar egal cu 21. Dacă jucătorul are mai mult de 21 de puncte, va pierde pariul și crupierul colectează pariul pus.

Heads-Up Hold’em

Joc de poker la eFortunaHeads-Up Hold’em este un tip de poker online cu reguli similare jocului Ultimate Texas Hold’em. Jucătorii vor pune mai întâi pariurile egale pentru Ante și Odds, după care vor primi două cărți, care le vor îngădui să anunțe un check (că se rămâne în joc dar nu se pariază nimic) sau chiar să depășească pariul inițial Ante de maxim 3 ori. Dealer-ul arată primele trei cărți, iar jucătorul poate să anunțe din nou check sau să depășească pariul inițial de 2 ori. După ce toți jucătorii au pariat, dealer-ul arată din nou cărțile, jucătorii putând să depășească pariul inițial o singură dată, sau să iasă din joc. În acest moment, crupierul și jucătorii își aleg ultimele două cărți, iar cea mai bună mână câștigă.

Bonusuri captivante

eFortuna este întotdeauna pregătit pentru clienții noi și existenți cu promoții și bonusuri foarte avantajoase, printre care se numără și cea care oferă 2.000 RON de bun venit pentru jucătorii noi la prima depunere, care îți este pusă la dispoziție în trei etape, valoarea procentului crescând gradual între prima și a treia depunere. Pentru a beneficia de această promoție, trebuie să deschizi un cont la acest operator și să efectuezi o depunere minimă de 25 RON, să introduci un anumit cod promoțional și să profiți de bonusul de 100% din depunerea inițială.

Descoperă aceste jocuri noi cu eFortuna
https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/efortuna-heads-up-holdem-featured.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/efortuna-heads-up-holdem-featured.png" width="300" height="174" alt="Joacă-ți cărțile la eFortuna">,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-medium wp-image-4165" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/efortuna-all-bets-blackjack-300x173.jpg" alt="Joc de blackjack la eFortuna" width="300" height="173" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/efortuna-all-bets-blackjack-300x173.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/efortuna-all-bets-blackjack-180x104.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/efortuna-all-bets-blackjack-360x208.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/efortuna-all-bets-blackjack-790x455.jpg 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/efortuna-all-bets-blackjack.jpg 798w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-medium wp-image-4166" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/efortuna-heads-up-holdem-300x171.jpg" alt="Joc de poker la eFortuna" width="300" height="171" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/efortuna-heads-up-holdem-300x171.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/efortuna-heads-up-holdem-180x103.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/efortuna-heads-up-holdem-360x205.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/efortuna-heads-up-holdem-790x450.jpg 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/efortuna-heads-up-holdem.jpg 814w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />