Sari la conținut

Playtech în România

Playtech

În cele mai bune cazinouri online din România vei întâlni des softul celor de la Playtech. Acest producător de jocuri de cazinou este cel mai mare din lume și chiar din 1999 ne-a obișnuit cu o gamă largă de jocuri de calitate de toate felurile. Cazinouri de top din intermediul online, precum Maxbet sau eFortuna, își datorează o parte din succes alegerii făcute să ofere jocurile Playtech. Dezvoltatorul cunoscut de jocuri funcționează legal datorită licenței obținute de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Celor de la Playtech le place să se implice cât de mult se poate în lumea cazinourilor. De aceea îi poți întâlni în jocuri de toate felurile, pe toate platformele de peste tot din lume. Din 2006 însă, de când a fost publicată legea UIGEA în Statele Unite, jocurile nu mai sunt disponibile pe piața Americană.

Jocuri Playtech

Jocurile marca Playtech se află printre cele mai bune din lume. Dezvoltatorul de jocuri ne-a obișnuit cu o un nivel grafic foarte înalt, dar și cu efecte sonore care aduc un sentiment incomparabil de autenticitate. Interfața jocurilor permite în general o navigare foarte ușoară, ceea ce înseamnă că te vei familiariza foarte repede cu cele mai multe jocuri. Deși jocurile produse intern sunt foarte interesante, trebuie menționat și faptul că Playtech dispune de o serie de licențe care le permit să dezvolte jocuri cu tematice cunoscute, precum Mumia, Rocky sau The Avengers. Cazinourile Playtech îți oferă așadar un număr mare de jocuri de toate felurile, de la jocuri de masă până la jocuri ca la aparate. În plus, cei de la Playtech au fost printre primii să-ți ofere o platformă de cazinou live. Jocurile se joacă foarte ușor pe site-urile celor mai bune cazinouri online din România. În plus, ai parte de o compatibilitate extraordinară pe ecranele mai mici a telefoanelor mobile sau a tabletelor.

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 800+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Până La 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere:
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Sloturi Playtech

După cum am menționat deja, calitatea grafică și sonoră a sloturilor marca Playtech este remarcabilă. Și licențele obținute de la o serie de nume cunoscute adaugă un plus important jocurilor acestui dezvoltator. În ceea ce urmează, Feeling Lucky te invită să descoperi trei jocuri ca la aparate disponibile în cele mai tari cazinouri online din România.

Batman and Catwoman Cash

Acest joc ca la aparate se joacă pe 5 role, unde ai la dispoziție 25 de linii câștigătoare pentru a-ți forma combinațiile norocoase. Jocul este un exemplu frumos a avantajului parteneriatelor cu nume mari precum DC comics. Jocul dispune de un efect sonor retro foarte autentic. Prin opțiunea de joc gratuit poți avea parte de până la 25 de rotiri gratuite cu un multiplicator de x2. În mod aleatoriu poți câștiga apoi unul dintre cele patru jackpot-uri.

Halloween Fortune

Halloween Fortune este unul dintre cele mai populare jocuri dezvoltate de către cei de la Playtech. Jocul se joacă pe 5 role și ai parte de 25 de linii pentru a câștiga. Ai la dispoziție un jack pot în valoare de 10 000 de ori mai mare decât miza plasată. În plus, jocul bonus pe care-l poți juca a făcut ca acest joc să fie atât de căutat. 20 de rotiri gratuite cu un multiplicator de, ține-te bine, nu mai puțin de 10x. Încearcă și tu jocul și spune-ne ce părere ai.

Jackpot Giant

Filmulețul de introducere impresionant ne învață ca uriașul, protagonistul jocului, ne oferă 5 role în acest joc cu sloturi. Poți forma combinații câștigătoare pe nu mai puțin de 50 de linii. Poți paria între 0,50€ si 4,00€ la fiecare rotire. Pentru a putea câștiga jack pot-ul progresiv trebuie să pariezi tot timpul cat de mult poți. Dacă îți pică toate 5 wild-urile aurii, ai câștigat pot-ul. Acest joc este disponibil și pe mobil prin intermediul aplicației mobile sau prin browserul de pe telefon.

Cazinouri Playtech în România

eFortuna

eFortuna este un site Românesc, care combină pariurile online cu un cazinou virtual. Printr-o interfață adaptată ecranelor de smartphone, eFortuna este accesibil și pe ecranele mici. În cazinou poți regăsi jocuri de tip slot, jackpot-uri, jocuri de masă și video poker. Cele mai populare jocuri, printre care și cele discutate mai sus, sunt marca Playtech. După pagina principală eFortuna, accesezi foarte simplu din tab-ul de sus fie cazinoul normal sau cel live, după care poți filtra jocurile după popularitate, categorie, sau multe altele.

Maxbet

Maxbet este un cazinou online cunoscut în toată Europa. Pe platformă virtuală acest cazinou de calitate se străduiește să-ți aducă conținut nou și proaspăt sistematic. Pe lângă bonusurile adaptate frecvent, Maxbet adaugă o mulțime de jocuri noi de toate tipurile. în acest cazinou îți vei găsi fără dubii jocul preferat în sortimentul larg care îți este oferit. Parteneriatul cu cei de la Playtech este un mare avantaj, cele mai populare jocuri fiind disponibile în acest cazinou virtual. Jocurile sunt de asemenea disponibile pe ecranele mai mici, pentru a-ți asigura un nivel de confort maxim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *