Sari la conținut

Joacă cu simboluri asiatice la NetBet

Cazinoul online NetBet îți prezintă ultimele sloturi cu simboluri asiatice adăugate recent pe acestă platformă: Lucky New Year și 3 Charms Crush, primul având o tematică ce se bazează pe festivalul Anului Nou Chinezesc, cu un design vesel și colorat și o rată de câștig de 96%, iar cel de-al doilea fiind inspirat din simboluri coreene de pisicuțe draguțe și haioase, ce este un joc destul de simplu dar interesant, cu o rată de câștig de 97,23%. Oare talismanele asiatice îți vor aduce noroc?

Lucky New Year

Joc de slot nou de la NetBetLucky New Year este un slot produs de Pragmatic Play, cu 5 tamburi rotativi și 25 de linii de câștig. Simbolurile din acest joc sunt reprezentate de o mască de dragon, artificii, o tobă și cateva portocale. Câinele aurit este simbolul joker, iar dacă descoperi trei sau mai mulți dintr-aceștia pe o linie activă de câștig, vei câștiga în plus. Copacul aurit este simbolul scatter, iar dacă găsești trei din ei, vei declanșa funcția bonus și vei câștiga cinci rotiri. Dacă găsești șase lanterne vei primi trei rotiri pe un set de tamburi în care se regăsesc doar lanterne și spații goale. Fiecare lanternă nouă care reapare va reporni un număr de trei învârtiri, iar când nu mai găsești lanterne, învârtirile se vor sfârși gradual. Acest slot este extrem de distractiv, cu o temă de sezon și procentajul de câștig pare să fie avantajos.

3 Charms Crush

Sloturi noi de la NetBetDacă îți plac pisicuțele și simbolurile coreene, acest slot e cu siguranță pentru tine. Produs de iSoftBet, 3 Charms Crush are cinci tamburi rotativi și cinci linii câștigătoare, cu destul de puține funcții, dar cu câștiguri care se pot multiplica până la 5. Jocul are doar trei simboluri, iar ordinea valorii lor este verde, portocaliu și roz. Verdele îți aduce un multiplicator de 2 al câștigului, dacă descoperi o combinație de cinci asemenea simboluri. Portocaliul este ceva mai valoros, aducându-ți un multiplicator de 3 al pariului. Cel mai valoros simbol este cel roz, care îți multiplică miza de 5 ori dacă găsești 5 asemenea simboluri pe aceeași linie de câștig. Deși este un slot simplu, acest slot nu este unul plictisitor, iar graficile sunt mai drăguțe decât în orice alt joc cu cinci linii câștigătoare pe care îl vei întâlni.

Promoții norocoase

Pe NetBet poți găsi bonusuri și promoții diverse și foarte profitabile, ca de exemplu oferta zilnică pentru fiecare zi de vineri ce constă într-un bonus de 50% din partea casei, în limita a 200 RON. Pentru a profita de această promoție, este necesar să folosești un anumit cod de bonus la depunere, bonusul fiind acordat între anumite ore, seara. NetBet mai oferă promoții pentru noii veniți, lunare, rotiri gratuite și multe altele. Pentru mai multe detalii despre noile sloturi de la NetBet, te rugăm să ne contactezi pe pagina noastră de Facebook.

Descoperă aceste jocuri noi cu NetBet

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
 • # Jocuri: 1.500+
 • Număr Licență: L1160654W000324
 • Bonus de Bun Venit: 2.000 RON
 • Bonus Fără Depunere: 25 lei
2
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 555 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: