Sari la conținut

Înfruntă magia și gorila uriașă la eFortuna

La cazinoul online eFortuna ai ocazia să rotești tamburii în căutarea câștigurilor cu noile sloturi de pe această platformă, Maji Wilds și Epic Ape. Primul are o temă voodoo, cu simboluri și un fundal sonor adaptate tematicii, iar cel de-al doilea îl portretizează pe King Kong, gorila uriașă din jungla africană. Aceste jocuri îți pot aduce câștiguri mari, au numeroase funcții și bonusuri și jackpoturi care te vor ține cu sufletul la gură, făcăndu-te să uiți de noțiunea timpului.

Maji Wilds

Maji Wilds este un slot produs de Playtech cu o tematică horror, fiind lansat în preajma sărbătorii de Heloween. Are 5 tamburi rotativi și 50 de linii de câștig, cu simboluri care amintesc de magia neagră, precum cranii de oameni și animale, sticluțe cu otravă, o vrăjitoare voodoo, etc., și un fundal sonor de muzică jazz interesant. Simbolul joker este reprezentat de setul de cărți de joc, acesta putându-le înlocui pe toate celelalte. Jokerul îți aduce de asemenea un multiplicator de 20 a sumei pariate dacă descoperi cinci la fel. Jocul utilizează mult funțiile joker, spre exemplu, atunci când descoperi unul care arată ca un spirit rău, putând să ia în stăpânire simboluri la întâmplare și apoi să le transforme în jokeri suplimentari.

Epic Ape

Epic Ape este un alt slot produs de Playtech care are o temă inspirată din King Kong și animalele junglei africane, însă cel mai interesant lucru la acest joc este că are 4.096 moduri diferite de câștig. Simbolurile utilizate de furnizor aici includ gorila uriașă, o puma, o broască ș.a. Jokerul este un diamant albastru, el putând să înlocuiască toate celelalte simboluri cu excepția celui scatter. În timpul funcției de rotiri gratuite, jokerul îți poate aduce un multiplicator de 5. Iar partea bună este că, atunci când apar două simboluri scatter, vei putea câștiga rotiri gratuite suplimentare. Jocul este însoțit de culori atrăgătoare, este foarte captivant și are o rată de câștig de 95,96%.

https://www.youtube.com/watch?v=uCMeUz2YXfA

Promoții captivante

efortuna te așteaptă cu o serie de promoții și bonusuri foarte tentante pentru secțiunea de cazinou online. Aceast operator de jocuri de noroc te îmbie cu o promoție destinată lunii decembrie, în care, în fiecare zi a săptămânii, poți beneficia de bonusuri în cash, rotiri gratuite pe mobil și pe desktop, rotiri gratuite pentru telefonul mobil sau bonusuri de cashback. Tot ce trebuie să faci este să joci la eFortuna și vei fi răsplătit pe măsură.

Descoperă aceste jocuri noi cu eFortuna

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 800+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Până La 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere:
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *