Sari la conținut

Aventurează-te în adâncuri și întrece-te la cursele de cai cu eFortuna

Nici de această dată eFortuna nu dezamăgește cu ultimele sloturi adăugate pe acest cazinou online: Great Blue Jackpot și Frankie Dettori Sporting Legends, ambele produse de Playtech și fiind foarte distractive, cu jackpoturi progresive care îți pot aduce câștiguri mari. Acest producător a lansat numeroase sloturi cu tematici diferite de mai mult de 20 de ani, devenind unul din cei mai populari furnizori de jocuri de noroc online din lume. Și aceste sloturi sunt demne de emblema Playtech, ele devenind în scurt timp de la lansarea lor destul de populare printre jucători.

Great Blue Jackpot

Slot nou la eFortunaGreat Blue Jackpot este un slot de inspirație marină, având 5 tamburi rotativi și 25 de linii de câștig. În ceea ce privește graficile, acestea sunt unele din cele mai impresionante de la Playtech, cu un fundal care te duce imediat cu gândul la adâncul oceanului. Simbolurile utilizate de producător sunt literele standard de sloturi, cât și o stea de mare, un căluț de mare, un pește, un rechin și o broască țestoasă. Bineînțeles, slotul are un joker, care este reprezentat de balena ucigașă, iar dacă reușești să descoperi cinci asemenea simboluri pe o linie de pariu câștigătoare, vei primi un premiu de maxim de 10.000 de ori pariul. Simbolul scatter este scoica cu perlă. Dacă apare oriunde pe tamburi, îți va oferi o recompensă. Iar dacă descoperi trei sau mai multe, vei declanșa și runda Pearl Bonus, care iți aduce opt rotiri gratuite. Înainte de aceasta, însă, trebuie să alegi două scoici din cinci, ceea ce îți poate aduce fie rotiri gratuite suplimentare și/sau multiplicatori. Jackpoturile progresive ale acestui joc pot fi văzute cum cresc în partea de sus a ecranului. Ai la îndemâna jackpoturile pește, țestoasă, rechin și balenă. Oricare din acestea sunt câștigate aleatoriu la orice rotire. Acest slot este foarte amuzant și plin de acțiune, devenind din ce în ce mai interesant pe măsură ce-l joci.

Frankie Dettori Sporting Legends

Sloturi noi de la eFortunaAcest slot este unul din seria celor proiectate în memoria campionilor la diferite sporturi, de data aceasta a lui Frankie Dettori, unul din cei mai reprezentativi jochei din sportul curselor de cai. Are 5 tamburi rotativi și 25 de linii de câștig, cu grafici în stilul desenelor animate, acțiunea având loc pe o pistă de întreceri. Simbolurile din acest joc sunt 10 cărți de joc, potcoave norocoase, casca lui Frankie Dettori, două imagini ale campionului și două fundițe câștigătoare. Simbolul joker este trofeul de aur și poate declanșa funcția de rotiri Galloping Wild. Cu fiecare rotire, acesta se mută de pe un tambur pe altul la dreapta, având ca rezultat un multiplicator de 2 sau de 7. Dacă descoperi 3 sau mai multe simboluri scatter oriunde pe tamburii 3, 4 sau 5, miza ta se va inmulți cu 5, 20 sau, respectiv, 100. Apoi, poți să alegi unul din cei trei cai pentru a profita de un multiplicator de 3. Frankie Dettori Sporting Legends are, de asemenea, trei jackpoturi, care pot fi câștigate aleatoriu, ca toate jackpoturile de la Playtech. Distracție plăcută!

Bonus de top

Cazinoul eFortuna te așteaptă să joci cu un bonus de bun venit de 2.000 RON, care este gândit ca un pachet în trei etape, valoare lui în procente crescând gradual de la depunerea inițială până la a treia. Pentru a beneficia de această promoție, nu trebuie decât să-ți deschizi un cont pe acest site, să depui cel puțin 25 RON și să introduci codul promoțional. Pentru prima depunere se oferă 100% din suma depusă, pentru cea de-a doua – 150%, iar pentru cea de-a treia – 200%. Trăiește experiența de top alături de eFortuna cu aceste sloturi noi.

Descoperă aceste jocuri noi cu eFortuna

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
 • # Jocuri: 1.500+
 • Număr Licență: L1160654W000324
 • Bonus de Bun Venit: 2.000 RON
 • Bonus Fără Depunere: 25 lei
2
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 555 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: