HomepariuriLOSC Lille - Paris SG 2022 pariuri și cote

LOSC Lille - Paris SG 2022 pariuri și cote

LOSC Lille - Paris SG 2022 pariuri și cote

Pregătește-te pentru un derby francez dintre echipele care ne-au oferit sezonul trecut cea mai strânsă cursă pentru titlu din ultima vreme. Duminică, 6 februarie la ora 21:45, LOSC Lille îi primește pe Paris SG la Stade Pierre-Mauroy într-un meci în care parizienii sunt în căutarea revanșei pentru dezamăgirea suferită în ediția precedentă a Ligue 1. Desigur, lucrurile stau foarte diferite în prezent. PSG sunt liderii detașați sezonul acesta, în timp ce Lille au căzut la mijlocul tabelei.

Forma celor de la Lille pare să fie înapoi la standardele din sezoanele precedente, însă. În ultimele cinci meciuri din ligă, au reușit să obțină două victorii, două egaluri, și o singură înfrângere. Adversara sa, PSG, este neînvinsă cu trei victorii și două egaluri. Așadar provocarea va fi una imensă pentru Lille, și vor avea nevoie de foarte multă determinare să o depășească.

Cele mai bune cote pentru pariuri online

Casa de pariuri LOSC Lille Egal Paris SG Pariu

Unibet

4.10 3.65 1.85 Pariază

winmasters

4.00 3.70 1.87 Pariază

NetBet

3.75 3.75 1.86 Pariază

888sport

4.10 3.60 1.84 Pariază

Betano

4.10 3.65 1.88 Pariază

Sportingbet

4.00 3.70 1.85 Pariază

Betfair

4.00 3.75 1.85 Pariază

Superbet

4.00 3.80 1.90 Pariază

Casa Pariurilor

4.20 3.85 1.86 Pariază

Favorita pentru acest meci a caselor de pariuri este Paris SG. Lille nu stă foarte bine, iar cotele favorizează mai degrabă un egal decât victoria lor. Totuși, nu îi desconsidera din start. Având în vedere faptul că forma lor a început să fie din ce în ce mai bună, un egal este foarte posibil. În plus, PSG vor fi fără o bună parte din lotul lor, printre care Neymar, Sergio Ramos, Georginio Wijnaldum care sunt accidentați, și Idrissa Gueye cu Abdou Diallo care sunt convocați la naționala Senegalului.

În ceea ce privește selecțiile alternative, opțiunile nu sunt foarte promițătoare pentru acest meci. Nu există un indicator clar pentru totalul de goluri, ambele echipe având rezultate împărțite în ceea ce privește această statistică. Jonathan David de la Lille și Kylian Mbappe de la PSG continuă să se lupte pentru titlul de marcator în Ligue 1, amândoi aflându-se în top 3 la distanță mică unul de celălalt și de liderul Wissam Ben Yedder. Lionel Messi a avut un sezon destul de modest până acum, reușind să înscrie o singură dată printre cele cinci pase decisive.

Ai putea să arunci un ochi peste totalul de cornere din meci. Meciurile strânse în care una dintre echipe se axează pe defensivă și contraatac mai mereu rezultă într-un număr mai mare de cornere. Depinde dacă Lille va alege un stil de joc de la egal la egal cu PSG, sau dacă vor opta pentru o tactică mai precaută. În orice caz, peste 9.5 cornere este o opțiune decentă și ar trebui să aibă o cotă foarte bună.

Așadar, vor reuși mastifii să le arate parizienilor că sezonul precedent nu a fost doar noroc pur, sau vor fi puși la locul lor de către vedetele lui PSG? Intră pe oricare dintre site-urile de mai sus, plasează-ți pariul, și apoi lasă-ne un comentariu în care te lauzi cu biletul tău câștigător.

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/losc-lille-paris-sg-ligue1-2022.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/losc-lille-paris-sg-ligue1-2022.png" width="300" height="174" alt="LOSC Lille - Paris SG 2022 pariuri și cote">