HomecazinouVrei să-ți începi săptămâna frumos? NetBet îți oferă șansa să câștigi un bonus de 2.000 RON

Vrei să-ți începi săptămâna frumos? NetBet îți oferă șansa să câștigi un bonus de 2.000 RON

Vrei să-ți începi săptămâna frumos? NetBet îți oferă șansa să câștigi un bonus de 2.000 RON

E chiar adevărat, nu te mint deloc. Săptămânal, în fiecare zi de luni, poți câștiga un bonus de 2.000 RON. Promoția aceasta se numește Atacul Cash și este valabilă doar în luna Aprilie 2018. NetBet își iubește jucătorii săi, de aceea a creat această promoție fantastică. Cum să participi? Trebuie doar să te înscrii. După care, depune orice sumă ce consideri că ar putea fi cea mai mică depunere a zilei. Dacă suma ta este cea mai mică sumă depusă în cadrul zilei și concomitent mai e și unică, atunci te vei bucura de un extra bonus de 2.000 RON. Nu uita că poți depune la NetBet cazino orice sumă începând cu 20 RON și poți încerca să depui de câte ori vrei. Astfel, dacă depui de mai multe ori, vei obține mai multe șanse să fii anume tu câștigătorul norocos.

Fii atent, pentru că doar depunerile din ziua de luni vor fi eligibile în această promoție. Cu adevărat, e o super promoție, dar NetBet mai oferă multe alte bonusuri și promoții. Spre exemplu, Happy Hour în fiecare zi de vineri. Săptămânal, vinerea, dacă depui utilizând codul bonus, te vei bucura de un bonus de 50% până la 200 RON. Ai grijă că intervalul de timp pentru Happy Hour este 22:00 – 23:59, deci nu e vinerea întreagă.

O altă promoție grozavă de la NetBet este șansa ta de a câștiga runde gratuite la jocul de sloturi Starburst, în fiecare zi. Da, absolut corect, zilnic poți câștiga 500 de rotiri gratuite la slotul clasic Starburst.

Trebuie doar să te înscrii în această promoție și să joci oricâte runde dorești cu bani reali la jocul Starburst. Jucând slotul, tu contribui la atingerea obiectivelor și, în acest mod, mai și obții șanse destul de reale să câștigi bonusul incredibil de 500 runde gratuite. Ce ne demonstrează toate aceste promoții și bonusuri? Una, e că cei de la NetBet sunt foarte generoși și îi apreciază pe jucătorii lor. Și doi, dacă profiți de aceste promoții, vei câștiga mult mai mulți bani. Așadar, încearcă-ți norocul acum pentru a deveni mai bogat.

Primește până la 2.000 RON extra în bani bonus cu NetBet
https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-cash-attack.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-cash-attack.jpg" width="300" height="71" alt="Vrei să-ți începi săptămâna frumos? NetBet îți oferă șansa să câștigi un bonus de 2.000 RON">