Sari la conținut

Sparge gheața cu sloturile iernii

Sparge gheața cu sloturile iernii

Iarna își intră în drepturi odată cu apropierea lunii decembrie, și asta se vede și în termometre. Partea bună este că inclusiv în cazinourile online jocurile tematice de iarnă prind avânt, articolul de astăzi spărgând gheața acestei categorii. În România ne bucurăm să vedem multiple titluri în această categorie de jocuri, sloturile fiind foarte creative în propunerilor lor, de la aventuri complexe, la scenarii inedite sau chiar amuzante. Cu siguranță că odată ce ne vom apropia de perioada sărbătorilor de iarnă, tematica va merge mai mult în direcția acestora, lăsând aspectele legate de frig în plan secund.

Oferta în România

Până atunci însă, derdelușul înghețat ne îndeamnă să ne alăturăm, iar cazinouri precum Betano, Vlad Cazino, Mr Bit, Unibet, WinBoss sau 888casino și-au pus deja anvelopele de iarnă, și te așteaptă să pornești focul care să dezghețe cele mai tari sloturi. Suntem convinși ca în orice cazinou online vei găsi cel puțin un joc ce te va răcori în mijlocul verii, sau care îți va aminti de sezonul iernii atunci când el se apropie, așa ca acum.

Înainte să îți pui fularul și mănușile, avem și alte vești bune: cele mai multe dintre jocurile testate de noi pot fi încercate gratuit prin funcția demo disponibilă pe site. Te asiguri astfel că jocul este pe placul tău, și că poți continua cu bani reali. După ce te-ai decis, poți continua mai departe distracția nu doar din browser, ci și de pe telefon, deoarece majoritatea cazinourilor online menționate au și aplicații dedicate pentru Android sau iOS.

Ice Valley

Ice Valley Jocul oferit de EGT dezvoltă tipul clasic de jocuri slot prin câteva funcționalități noi, dar care nu schimba fundamental mecanica sa bine-cunoscută. Poți câștiga până la 30 de rotiri gratuite, dacă ai norocul ca toate cele 6 scattere să îți pice în zona marcată cu Boost Win Zone. Bonusul se poate activa din nou, ulterior, dacă nimerești încă 6 scattere. Din punct de vedere vizual, jocul propune un decor de iarnă cu câteva simboluri specifice precum lupul sau regina gheții. Și pe celelalte căsuțe există astfel de trimiteri, precum țurțurii, și, desigur, fundalul glacial. Nu este de trecut cu vederea nici RTPul de 96,02% cu o volatilitate medie, Ice Valley fiind unul din jocurile acestui sezon.

Ice Joker

Ice Joker Cu un RTP puțin mai mare, de 96,23%, Ice Joker are ca personaj principal un Joker albastru, pe care ar trebui sa te bucuri când îl vezi, pentru că el are o funcționalitate specială: apare doar pe cele 3 coloane centrale, și poate substitui oricare alt simbol, cu excepția scatterelor. Iar Jokerul nu vine cu mâna goală – îți oferă și 3 rotiri înghețate gratuite. El crește până va umple coloana, și poate să îți ofere până la 51 de rotiri gratuite. Dacă ai norocul să prinzi și 3 fulgi de nea, asta declanșează un bonus nebun de până la 7 Jokeri. Cu un design foarte frumos, desprins din tărâmul acestui Joker înghețat, este clar de ce până și fructele sunt congelate aici!

Out of the Ice

Out of the Ice Dacă nu te-a luat deja frigul, cu siguranță că ar trebui să te pregătești pentru ceea ce îți propune jocul Out of the Ice creat de Print Studios. Sloturile tale sunt dispuse deasupra unui lac înghețat, din care ies la suprafața creaturi mitice pline de bonusuri pentru tine. Cu un RTP de 96,55%, Out of the Ice te va ține captiv în povestea sa prin dinamica jocului și prin animațiile de pe ecran. Jocul include elemente precum multiplicatoare și rotiri gratuite, totul fiind bine dozat pentru a-ți oferi o experiență de joc pe cât de plăcută posibil.

Betano Logo>
Ice Valley


RTP: 96,02%

Volatilitate: Mică spre medie

Joacă Ice Valley la Betano
Vlad Cazino Logo
Ice Joker


RTP: 96,23%

Volatilitate: Medie

Joacă Ice Joker la Vlad Cazinou
Mr Bit Logo
Out of the Ice


RTP: 96,55%

Volatilitate: Medie

Joacă Out of the Ice la Mr Bit

Alte jocuri cu această tematică

Tărâmurile ghețurilor au însă multe alte surprize pentru tine, jocuri cu aceeași tematică fiind comune în multiple cazinouri online. Te invităm să încerci și Ice Wolf sau Cold as Ice, dacă nu ești înfricoșat sau înfrigurat, sau, dacă vrei ceva mai multă acțiune, atunci Legend of the Ice Dragon poate fi alegerea ta norocoasă! Din aceeași categorie mai sunt și Storm of Ice sau varianta Kingdoms Rise – Reign of Ice. Indiferent ce ai alege – nu uita să îți pui și fesul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *