Sari la conținut

Jocuri de Crăciun: Vino să vezi ce ți-a adus Moșul

Jocuri de Crăciun: Vino să vezi ce ți-a adus Moșul

A venit iarna din nou, iar asta înseamnă că se apropie încet-încet 25 decembrie. Pentru că ai fost cuminte anul acesta, Moșul ți-a pregătit o selecție de jocuri de Crăciun care o să te ajute garantat să intri în spiritul sărbătorilor. Așa că așază-te lângă șemineu (sau un video pe televizor cu un șemineu), toarnă-ți o cană de vin fiert, și lasă-te purtat de sunetul zurgălăilor.

Oferta în România

Sărbătoarea preferată a tuturor Românilor vine acum și pe ecranul dispozitivului tău favorit mulțumită producătorilor de jocuri de noroc. Cazinourile online disponibile la noi în țară nu ratează ocazia să participe la festivități, așa că garantat vei găsi cel puțin un joc cu tematica de Crăciun pe oricare dintre ele. Și ca să nu devină prea repetitivă treaba, în fiecare an apare cel puțin un joc nou cu această tematică.

Te poți juca cele mai tari jocuri de Crăciun chiar acum la Vlad Cazino, Unibet, winmasters, Superbet, sau MagicJackpot. Toate aceste cazinouri online merg excelent atât pe desktop cât și pe mobil. În plus, dacă vrei să te joci fără risc sau să înveți regulile jocurilor înainte să le joci pe bani, poți face asta prin funcția demo disponibilă pe oricare dintre site-urile de mai sus.

Fruit Shop Christmas

În ton cu spiritul tradițional, Fruit Shop Christmas al celor de la NetEnt este un joc în care simbolurile sunt reprezentate prin fructe înghețate și semnele cărților de joc de la zece la as. Wildcardul are rol dublu – înlocuiește orice simbol dar îți și dublează suma obținută dacă se află într-o linie câștigătoare. Veștile bune nu se termină aici însă, fiecare rundă are șansa să îți aducă rotiri gratuite dacă nimerești simboluri identice în liniile câștigătoare.

RTP-ul jocului este de 96.71%, ceea ce înseamnă că pentru fiecare 100 RON jucați, 96.71 RON se întorc la jucător. Mizele pe care le permite jocul sunt foarte diverse, începând cu 0.75 RON pentru combinația de o singură linie plus cea mai mică valoare a fisei, și ajungând până la 750 RON atunci când sunt activate toate liniile de plată împreună cu valoarea maximă a fisei.

Santa

Moșul își face apariția în persoană cu jocul Santa al celor de la Pragmatic Play. Simbolurile sunt reprezentate de semnele cărților de joc de la zece la as, clopoței, acadele, spiridușii Moșului și renul Rudolf. Wildcardul este însuși Moș Crăciun, iar scatterul este bradul frumos – care la trei astfel de simboluri îți aduce șase rotiri gratuite. Dacă ai fost deosebit de cuminte anul acesta, Moșul ți-a pregătit o serie de jackpoturi pe care le poți câștiga în modul de joc Bonus. Pentru a putea intra in acest mod de joc, trebuie să găsești trei simboluri bonus – reprezentate prin cutii de cadouri. O dată activat acest mod, ai șansa garantată de a câștiga unul din cele patru jackpoturi – Mini, Minor, Major, sau Grand.

RTP-ul acestui joc este decent, pentru fiecare 100 RON jucați vei primi înapoi 95.92 RON. Mizele posibile pentru acest joc sunt făcute în așa fel încât să acomodeze atât jucătorii cu solduri mai mari dar și pe cei cu un buget mai restrâns. Astfel poți paria pe fiecare rundă între 0.20 RON și 100 RON, în funcție de câte fise vrei să pariezi pe fiecare linie și de cât vrei să fie valoarea fisei.

Aloha Christmas

Chiar dacă afară e iarnă și frig, pe Insula Crăciunului e destul de plăcut în perioada asta a anului. Aloha Christmas al celor de la NetEnt este un slot de tip Cluster Pays în care liniile devin câștigătoare numai dacă simbolurile identice sunt adiacente pe orizontală sau verticală unele față de altele. Simbolurile sunt reprezentate prin scoici, orhidee, nuci de cocos, ananași, dar și trei măști tiki festive. Dacă nimerești minim trei scatteruri – reprezentate printr-un timbru – ești răsplătit cu rotiri gratuite și multiplicatori de câștig. În plus, dacă ești norocos poți să nimerești o rolă întregă de simboluri mystery care se pot transforma în multiplicatori de câștig.

RTP-ul jocului este unul foarte bun, pentru fiecare 100 RON pariați vei primi înapoi 96 RON din această sumă. Dacă îți place să joci de distracție pe sume mici, atunci vei fi bucuros să afli că cea mai mică miză este de 0.50 RON și poate urca până la 1.000 RON pe rundă.

Alte tematici

O dată ce se termină perioada sărbătorilor, stai fără grijă pentru că te așteaptă o sumedenie de alte tematici distractive. Dacă ești pasionat de istorie, poți încerca Grecia Antică. Dacă ești genul de om care urăște frigul și iarna în general, atunci poate că ai prefera să te joci ceva mai cald și însorit. Iar pentru cinefili, am pregătit o pagină cu cele mai tari jocuri de noroc inspirate din filme.