Sari la conținut

Cele mai bune jocuri de cazinou inspirate din filme

De vreme ce filmele reprezintă un interes extrem de mare în viețile noastre, nici nu e de mirare că acestea au influențat și industria jocurilor de cazinou. Aceste jocuri sunt grozave și ramân fidele filmelor din care se inspiră, ceea ce atrage și mai mulți jucători deoarece șansele de a câștiga fanii filmelor respective sunt și mai mari. Cât despre industria cinematografică, aceasta prezintă constant aspecte din jocuri de noroc din cazinouri, cu aproape toți eroii macho, de la James Bond la cowboys, fiind pricepuți la ele. Acest lucru le aduce un tip de atitudine îndrăzneață, prin urmare, de multe ori vedem cazinouri în filme de acțiune sau thriller. Fii și tu un erou plin de încredere, urmărește personajele cu care te identifici în filmele preferate și joacă la sloturile inspirate din ele pentru a trăi din plin aventura plină de adrenalină a câștigului.

King Kong

Slot inspirat din filme de la UnibetUnul din cei mai cunoscuți monștri de pe marele ecran, King Kong, este sursa de inspirație pentru acest joc de slot de la Unibet. Este produs de NextGen Gaming, având 5 tamburi rotativi și 25 de linii de câștig. Tamburii au un design cu o tentă de art deco ce aduce aminte de anii în care povestea filmului se desfășoară. Toate simbolurile sunt reprezentative pentru această temă, ele fiind bilete de cinema, cătușe uriașe de gorilă, un craniu, o cameră de filmat, un păianjen uriaș, vasul exploratorului etc. Cât despre funcțiile bonus, există cea denumită King Kong Pierde Controlul, care este activată atunci când simbolul King Kong apare pe tamburul trei. Toate pozițiile pe tamburul central vor fi în acel moment ocupate de o gorilă mărită care încearcă să spargă ecranul. În timp ce toate celelalte simboluri tremură, alți jokeri apar pe tamburii doi și patru, iar apoi câștigurile pentru acea rotire sunt recalculate.

Jumanji

Rolele câștig la Jumanji Jocul de slot Jumanji disponibil pe cazinoul online Vlad Cazino este gata să te transporte într-o lume plină de aventuri și magie. Produs de NetEnt, acest joc are 5 tamburi rotativi și 36 de linii de câștig. Este inspirat din filmul original din 1995, iar simbolurile cele mai valoroase sunt reprezentate de leu, rinocer, crocodil și pelican, cele mai puțin valoroase fiind J, Q, K și A. Are câteva funcții de bonus extrem de interesante, precum cea Sticky Vines, care poate fi activată dacă nimerești cel puțin două combinații câștigătoare diferite și nu mai mult de nouă la o singură rotire. Daca această funcție este activată, re-învârtirile îți sunt acordate pentru a-ți mări câștigul.

Rambo

Joc de slot inspirat din filme de la NetBetAcest joc de slot ce poate fi jucat pe platforma online NetBet este are ca temă centrală filmul regizat de Silvester Stallone din 2008. Întregul design al jocului amintește de film, scurte momente din acesta fiind inserate pentru a fi savurate de jucători. Sunetul și fundalul sonor sunt, de asemenea, împrumutate din film. Este un joc de slot progresiv cu cinci tamburi rotativi produs de iSoftBet, având 720 de combinații diferite de câștig. În jocul principal, obiectivul este să încerci să aduni simboluri asemănătoare pe tamburi adiacenți de la stânga la dreapta. Funcțiile disponibile nu sunt prea numeroase, însă cele 720 de moduri de câștig îți vor capta interesul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *