HomecazinouNetBet Clubul Jucătorilor

NetBet Clubul Jucătorilor

NetBet Clubul Jucătorilor

Vino și descoperă noul club creat de NetBet pentru tine. Prin acest club, vrem să ne asigurăm că fiecare jucător este recompesat cu un premiu. Tot ce trebuie să faci este să joci jocurile tale favorite și să acumulezi câte mai multe puncte. NetPunctele se pot obține din orice joc jucat de tine precum sloturi, ruletă, cazino, jocuri de cărți, jocuri instant etc. Miza minimă este de 1 RON.

Cum poți câștiga puncte?

Poți acumula puncte încă din prima zi. Plasează fiecare miză cu bani reali și vei putea colecționa o mulțime de puncte. De exemplu, pentru statutul bronz ai 20 RON bonus astfel: plasează 700 mize la ruletă a câte 50 RON fiecare și joacă 1.250 de runde la Starburst a 50 RON pe rundă. Cu cât vei avansa spre statutul de top, cu atât vei acumula o mulțime de puncte. Doar mizele plasate în bani reali îți pot aduce NetPuncte. Dacă vei plasa mize cu bonusuri nu vei putea acumula și NetPuncte. Spre exemplu, dacă ai ajuns la nivelul Diamond vei și ai obținut 10 NetPuncte, vei primi bonus încă 10 NetPuncte. Sau dacă ai ajuns la nivelul Elite și ai aculmulat 9.572.000 de NetPuncte vei primi bonus 4.000 RON.

Cum pot folosi punctele?

Dacă ai adunat o mulțime de puncte te poți bucura de o răsplată la fel de mare. Poți primi bani cash, bonusuri și tichete la extragere. Colecționează câte mai multe pucte petru a putea alege premiul pe care îl dorești. Premiile se pot regăsi în „Magazinul clubului”. Pentru a participa la extragerea tichetelor de 2.000 RON trebuie să ai 10.000 NetPuncte. În dreptul fiecărui nivel se pot regăsi bonusurile și punctajul de care ai nevoie. Pe 1 septembrie Charlie T. a participat la extragerea de 5.000 RON și a câștigat premiul de 20.000 RON. Pentru mai multe detalii accesează site-ul NetBet. Mult succes!

Accesează site-ul NetBet Club
https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-vip-club.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-vip-club.jpg" width="300" height="71" alt="NetBet Clubul Jucătorilor">,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-vip-club-bani.png" alt="" width="160" height="160" class="alignright size-full wp-image-2169" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-vip-club-bani.png 160w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-vip-club-bani-150x150.png 150w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-vip-club-bani-65x65.png 65w" sizes="(max-width: 160px) 100vw, 160px" />