HomecazinouLuna Martie îți aduce două super-jocuri la NetBet

Luna Martie îți aduce două super-jocuri la NetBet

Luna Martie îți aduce două super-jocuri la NetBet

NetBet adaugă și această lună două jocuri distractive în sortimentul lor. Așadar, încă două jocuri de tip slot la care să-ți încerci norocul.

Și de această dată Feeling Lucky a analizat cele mai recente bonusuri și promoții și cele mai tari jocuri pentru a te ghida prin acest cazinou online de top din România. Sa vedem despre ce este vorba.


Dwarven Gold Deluxe

Acest joc cu sloturi a fost conceput de cei de la Top Game. Ești invitat să pleci într-o aventură epică cu piticii simpatici în căutarea aurului. Regulile sunt foarte simple iar calitatea grafică este una destul de mare. Ce-ar fi o goană după aur însă, dacă n-ar fi vorba și de un jackpot pe măsura? Găsește-ți acum drumul spre acest jackpot și câștigă sume importante de bani. Acest joc simpatic se joacă pe 5 role cu 25 de linii câștigătoare. Încearcă și tu acest joc și spune-ne ce părere ai.

Beowulf

Aventura medievală bazată pe eroul Scandinav Beowulf te așteaptă din luna martie la NetBet. Beowulf duce o luptă epică cu monstrul Grendel. În această călătorie fantastică, eroul va câștiga comori importante pentru tine. Jocul se joacă pe 5 role cu 25 de linii câștigătoare. Poți câștiga multiplicatoare de până la x20 prin simbolurile ‘scatter’. Acest joc se joacă foarte ușor și este simplu de înțeles. Calitatea grafică face ca acest joc să fie unul de neratat. Încearcă-l și tu.

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-logo.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-logo.png" width="300" height="174" alt="Luna Martie îți aduce două super-jocuri la NetBet">