Sari la conținut

Jocuri de cazinou în funcție de personalitate

Te-ai întrebat vreodata de ce unele persoane preferă anumite jocuri de cazinou? Ce tip de personalitate ai? S-ar putea ca, în funcție de aceasta, să preferi anumite jocuri de cazinou. Pe un cazinou online vei găsi jocuri pe toate gusturile și tipurile de personalitate. Așa că, pentru distracție maximă, este indicat să alegi jocurile cele mai potrivite pentru personalitatea ta.

1. Introvertul

Aceștia sunt cei cărora nu le place să se socializeze sau să se exteriorizeze în exces, fără însă a fi hateri (neapărat). Cel mai potrivit joc de cazinou pentru introverți se dovedește a fi video pokerul.

Aceasta deoarece pokerul video este un joc video care se bazează în întregime pe abilități și strategie. Pentru a câștiga, de cele mai multe ori este nevoie de o gândire analitică, mai înclinată spre introvertire decât spre exteriorizare.

Aici nu există un crupier care să te intimideze, alți jucători enervanți sau presiunea de a juca repede. Cei care ar prefera și puțină socializare pot juca și la mini-baccarat.

2. Flegmaticul

Prin definiție, acest tip de personalitate este capabil să descifreze gândurile celorlalți în funcție de limbajul corpului și expresiile faciale. Flegmaticul reușesc cu succes să facă conexiunile dintre fapte, prin urmare cel mai potrivit joc pentru ei este pokerul.

Flegmaticul este de regulă o persoană calmă, ce-și stăpânește foarte bine emoțiile. Prin urmare, acest joc i se potrivește ca o mănușă, mai ales dacă doresc să joace la nivel profesionist.

3. Sangvinicul

Aceasta este o persoană plină de entuziasm, optimism, energie, este pasionată de noi aventuri și este impulsivă. Fie că joacă la cazinouri online sau la cele fizice, sangvinicul, fiind creativ și independent, iubește foarte mult jocurile de noroc și îi place să-și asume riscuri.

Cele mai potrivite jocuri pentru acest tip de personalitate sunt Texas Hold’em sau ruleta, unde pot testa cu adevărat dacă șansele sunt de partea sa.

4. Mediatorul

Aceste persoane sunt idealiste, poetice și altruiste, care sunt mereu disponibile pentru a susține o cauză nobilă. Dacă te recunoști în acest tip de personalitate, află că jocurile de noroc, practicate responsabil, îți pot oferi detașarea de care ai nevoie de la viața ta încărcată.

Pentru tine, cele mai potrivite jocuri de noroc sunt sloturile video. Ele îți vor oferi distracția și aventura de care ai nevoie. Cu sloturile video, îți vei putea testa norocul cu adevărat. Sau poți încerca ruleta, la care poți experimenta entuziasmul jocului.

Indiferent ce tip de personalitate ai, este bine de știut că se vor găsi jocurile potrivite pentru tine atât în cazinourile online, cât și în cele terestre. Cu toate acestea, dacă descoperi că ai depășit limita jocului responsabil, nu ezita să ceri ajutor de specialitate.