Sari la conținut

Live Ruletă Online

Din ce în ce mai multe cazinouri online din România consideră că adăugarea unei variante live de ruletă poate însemna un plus important pentru jucătorii de acest tip de joc. Pe lângă jocurile de ruletă clasice, îți este oferită așadar și opțiunea cu crupieri live. Acest joc se bazează pe o conexiune prin webcam pentru a te pune în legătură cu acest crupier.

În acest fel nu mai trebuie să ieși din casă pentru a avea parte de acel feeling dintr-un cazinou veritabil. Chiar dacă tot tu va trebui să-ți scoți băutura din frigider, poți chiar și așa sta de vorbă cu crupierița sexy în timp ce joci. Dacă mai adăugăm și faptul că poți juca aceste jocuri direct după mobil, vei înțelege de ce ruletele live au devenit ultimul hit în lumea cazinourilor online din România.

Live, cu crupieri adevărați

Ruleta live este disponibilă atât pe calculator cât și pe mobil. În plus, ai acces la mese de ruletă live 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Poți așadar juca de oriunde te-ai afla, oricând vrei. Aceste jocuri se pot accesa de cele mai multe ori din tab-ul separat dedicat cazinoului live. Pariul se poate pune în timp real, de exemplu în timp ce bila se învârte. În timp ce aștepți, poți sta de vorba cu crupierul sau crupierița de la masă. Stabilește-ți așadar o conexiune prin webcam și intră în cazinou direct din sufragerie. În cazinourile live ai parte de un număr de avantaje în comparație cu jocurile offline. Poți profita de câștiguri mai mari, ai la dispoziție mai multe variante și poți avea parte de bonusuri și promoții mai multe și mai mari. Cele mai tari cazinouri online din România au înțeles importanța unei asemenea experiențe și îți oferă o mulțime de jocuri live, printre care se află sigur și ruleta live.

Cazinouri online de top din România în 2024

Cazinouri online cu rulete live

Unibet

UnibetUnibet și-a reînnoit recent cazinoul live și îți oferă un sistem simplu de navigat.

Din tab-ul dedicat cazinoului live. Cel mai mare cazinou online din România îți oferă așadar o ruletă live și o masă blackjack live. Pentru a putea beneficia de cazinoul live va trebui însă să-ți faci cont la Unibet. După ce depui prima dată bani în cont, poți foarte simplu să accesezi ruleta live și să-ți joci norocul.


NetBet

NetBet are de asemenea o secțiune live a cazinoului online bine dezvoltată. Jocul are mai multe camere și în timp ce dealerul învârte roata, jucătorii pot urmări fiecare mișcare a bilei prin intermediul streaming-ului live de înaltă calitate. Ruleta live și blackjack-ul live sunt opțiunile oferite de către cei de la NetBet în secțiunea live a cazinoului. Îți recomandăm acest cazinou pentru jocul tău live.


Circus.ro

Circus.ro are în ofertă de asemenea o secțiune live pentru cazinoul online. Aici te poți distra ore bune cu o ruletă live, dar și cu o masă de blackjack. Plasează-ți pariul și urmărește în timp real ce se întâmpla în timp ce stai de vorba cu crupierul. Urmărește 24/7 cum sare bila pe ruletă. Circus.ro îți oferă jocurile live și pe dispozitivele mobile, ceea ce înseamnă că ai ruleta live întotdeauna cu tine în buzunar. Fă-ți cont și intră în joc acum.


Bonusuri gratis

În ziua de astăzi, nu prea mai găsești cazinouri online care să nu ofere un pachet de bun venit generos. Poate fi vorba de bonusuri la prima depunere, de rotiri gratuite în cazinou sau de accesul la evenimente sau turnee exclusive. Dacă ai parte de bonus la depunere, te poți folosi de această sumă pentru a juca gratis în cazinoul live. Totul depinde de pachetul de bun venit. Feeling Lucky a analizat toate bonusurile din cele mai tari cazinouri online și te invită să le descoperi în recenziile respective. Intră și tu în joc și spune-ne ce crezi.

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
 • # Jocuri: 1.500+
 • Număr Licență: L1160654W000324
 • Bonus de Bun Venit: 2.000 RON
 • Bonus Fără Depunere: 25 lei
2
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 555 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: