Sari la conținut

Întâlnește civilizații antice la WINBET

Cazinoul online WINBET continuă să ne surprindă și de data aceasta cu cele mai noi sloturi disponibile pe această platformă: Legendary Rome și Aztec Glory. Aceste jocuri se inspiră din civilizațiile antice care pot fi considerate leagănele civilizațiilor moderne, Roma Antică și Imperiul Aztec. Temele lor sunt deosebit de populare în prezent deoarece prezintă viețile marilor impăraților romani și ale vitejilor luptători azteci, dându-ți și ție șansa de a-ți măsura curajul atunci când tamburii se rotesc și te lupți pentru câștig.

Legendary Rome

Sloturi noi de la WINBETToate drumurile duc la Roma în acest joc de slot produs de EGT ce are ca temă centrală Roma Antică și iți oferă posibilitatea de a câștiga premii de până la 200.000 de monede. Producătorul este faimos pentru graficile incredibile, iar Legendary Rome reflectă acest lucru extrem de bine. Are 5 tamburi rotativi și maxim 20 de linii câștigătoare, cu simbolurile cele mai valoroase fiind împărăteasa și împaratul roman. Alte simboluri includ masca, harpa de aur, masa îmbelșugată, etc. Jocul are mai multe caracteristici, cele mai multe fiind standard, ca de exemplu simbolul jokerului. Acest joker are puterea de multiplicator de 2, dublându-ți câștigurile în care apare.

Aztec Glory

Slot nou de la WINBETEGT nu se dezminte nici cu acest joc fantastic de slot de la WINBET în care te poți întoarce înapoi în timp alături de anticii luptători din Imperiul Aztec. Jocul are 5 tamburi rotativi, cu 10 linii câștigătoare ce pot fi schimbate în 1, 3, 5 sau 7 dacă dorești. Cele mai valoroase simboluri sunt războinicul aztec, ce are puterea de a te răsplăti multiplicându-ți pariul de 500 de ori, și templul, care este cel mai valoros de pe tamburi. Trei sau mai multe din aceste simboluri cu templul aztec îți aduc o funcție de rotiri gratuite cu posibilități mari de câștig.

Promoții uimitoare

WINBET își întâmpină jucătorii noi, cât și pe cei existenți, cu o gama interesantă de promoții și bonusuri care te vor convinge să rămâi pe această platformă pentru a profita de ele din plin. De exemplu, acest cazinou online oferă un bonus de cashback de maxim 100 RON în fiecare miercuri, pentru depunerile perdante. Cu alte cuvinte, dacă joci miercuri și pierzi întreaga sumă, primești înapoi 5% din valoarea depunerii cu această promoție. Dacă ai întrebări referitoare la cele mai noi sloturi de la WINBET, te rugăm să ne contactezi.

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 800+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Până La 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere:
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *