HomecazinouDoza ta proaspătă de sloturi, în această vară la winmasters

Doza ta proaspătă de sloturi, în această vară la winmasters

Doza ta proaspătă de sloturi, în această vară la winmasters

Intrând pe winmasters ne dăm seama imediat că asortimentul de jocuri este foarte extins. Toate jocurile sunt clar vizibile. Pariuri sportive, sloturi și un întreg cazinou online ne sunt puse la dispoziție.

Cazinoul virtual este disponibil și pe mobil, fie pe Apple fie pe Android. Pentru a-și menține poziția pe piața jocurilor de noroc din România, cei de la winmasters trebuie sa-și actualizeze jocurile. Te sfătuim să răsfoiești de asemenea site-ul nostru pentru a descoperi ultimele bonusuri și promoții de care te poți folosi la aceste sloturi.

Spin Party

Câștiguri mari, muzică, lumini și dansatoare. Ce-ți trebuie mai mult? La fiecare câștig poți plasa chiar un mini dans de fericire. Jocul dispune de simboluri clasice, precum cireșe și șeptari. Calitatea grafică este una elevată, iar muzica disco te scufundă într-o atmosferă relaxată. Jocul se joacă pe 5 role, iar combinațiile se fac pe 10 linii câștigătoare. Acest joc este interesant deoarece ai parte și de wild-uri sticky și expansive pentru a-ți mări șansa de a câștiga cu fiecare rotire. Încearca-l și tu acum.

Hugo

Hugo este o un personaj simpatic foarte cunoscut în Scandinavia. Micuțul își face însă apariția și pe ecranul calculatorului sau a dispozitivului tău mobil. Jocul dispune de 5 role și de 10 linii câștigătoare. Ai parte de un simbol wild, reprezentat de Hugo, care îți multiplică câștigurile cu un factor x2. Poți juca și un mini joc prin pentru a câștiga premii în bani dacă nimerești trei comoare pe role. Distrează-te și tu acum și spune-ne ce crezi.

Gemix

Acest joc cu sloturi este o adevărată bijuterie. Deși este unic, acest joc pare foarte familiar. Dacă ai jucat vreodată jocuri precum Bejeweled, înțelegi despre ce este vorba. Acest joc îl poți juca foarte mult fără sa mizezi mulți bani, iar câștigurile sunt pe măsura. Ai la dispoziție un număr mare de bonusuri, iar jocul se desfășoară în 3 lumi colorate diferite. Jocul arată așadar foarte bine și se joacă foarte ușor și rapid. Când îți pică o combinație de 5 bijuterii de un fel, acestea vor dispare și de sus vor pica bijuterii noi, exact ca la Bejeweled sau Candy Crush. Încearcă și tu acum acest joc și spune-ne ce crezi.

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo.png" width="300" height="174" alt="Doza ta proaspătă de sloturi, în această vară la winmasters">
<iframe loading="lazy" title="Spin Party Slot - Play&#039;n GO promo" width="750" height="422" src="https://www.youtube.com/embed/fSGjRqwrVYQ?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>,<iframe loading="lazy" title="Hugo Play&#039;n Go slots" width="750" height="563" src="https://www.youtube.com/embed/SHxue1QpqtM?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>,<iframe loading="lazy" title="Gemix Online Slot Gameplay" width="750" height="422" src="https://www.youtube.com/embed/aRB5MvMqdr8?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>