Sari la conținut

Dinozauri și homari uriași la noile jocuri Superbet

Pariu câștigător 4 Fantastic Lobsters

Superbet nu încetează să ne surprindă. Ai șansa să călătorești în trecut cu noile jocuri pe care le poți încerca în rețeaua lor, și să câștigi premii fantastice dacă ești curajos. Te așteaptă aventuri interesate alături de personaje noi, oameni de peșteră sau homari uriași, unde poți profita de promoțiile și bonusurile Superbet. Nu uita să verifici constant pagina de oferte din stânga, pentru a te asigura că le activezi la timp ca să îți maximizezi șansele de câștig. Ne vom uita mai departe la 2 dintre noile jocuri, Cavemen&Dinosaurs și 4 Fantastic Lobsters.

Caracteristici tehnice esc online Joacă la Superbet
CavemenDinosaurs 4 Fantastic Lobsters
Producătorul jocurilor Amusnet Amusnet
Linii câștigătoare 20 4.096
Volatilitate Medie Mare
RTP 96,25% 95%

Cavemen&Dinosaurs

Cu o grafică haioasă, jocul Cavemen&Dinosaurs este o experiență plăcută și dinamică. Ajuns în preistorie, vei întâlni simboluri cu dinozauri, dar și cu oameni de grotă, vulcani, meteoriți și chiar mâncare, cum ar fi jambon. Operatorul acestui joc este Amusnet, dovadă a faptului că te așteaptă momente distractive în această companie preistorică. Din punct de vedere tehnic, jocul are 5 role și 3 rânduri, liniile câștigătoare fiind în număr de 20. Avem o volatilitate redusă, și un RTP mediu, de 96.25%, pariurile tale având șansa să fie multiplicate oricând de simbolurile speciale.

4 Fantastic Lobsters

Joc 4 Fantastic LobstersLa asta chiar nu ne așteptam. Un slot cu un design unic, haios, și – cel mai important – exclusiv la Superbet este 4 Fantastic Lobsters. Ajungem la acești homari prin tema jocului, una foarte relaxanta, și anume pescuitul. În universul jocului vei întâlni personaje drăgălașe cum ar fi stele de mare, pescăruși, caracatițe și nelipsiții homari. Poți să îți multiplici suma pariată până la de 10.000x potul. Una dintre cele mai amuzante caracteristici este homarul gigantic, pe care dacă îl prinzi vei debloca numeroase simboluri ce îți pot aduce premii neașteptate. Jocul are formatul 6×4, un RTP de maxim 95% și o volatilitate mare.

Alătură-te oamenilor de peșteră sau pescarilor de pe corabie

Superbet este unul dintre cele mai mari cazinouri online din țară, cu o prezență amplă pe piața jocurilor de noroc. Cu bonusuri și promoții actualizate frecvent, cu siguranță vei găsi oferte pe gustul tău pe care să le încerci. Verifică și oportunitățile de bun venit, dacă nu ai deja cont la Superbet, și revendică ofertele curente pentru a profita la maximum de tot ce îți poate oferi.

Descoperă noile jocuri împreună cu Superbet

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
 • # Jocuri: 1.500+
 • Număr Licență: L1160654W000324
 • Bonus de Bun Venit: 2.000 RON
 • Bonus Fără Depunere: 25 lei
2
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 555 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: