HomecazinouAngajează-te în luptă și caută diamantele cu Unibet

Angajează-te în luptă și caută diamantele cu Unibet

Angajează-te în luptă și caută diamantele cu Unibet

Unul din cele mai cunoscute cazinouri online licențiate din România, Unibet, te invită să te bucuri de cele mai noi jocuri de slot de pe această platformă: Tactical Force și Double Stacks. Primul te va angaja intr-o luptă incitantă și plină de suspans, având o temă militară cu numeroase funcții interesante, simboluri militare sugestive și 40 de linii câștigătoare. Cât despre Double Stacks, acest joc are un design clasic și o mulțime de funcții, dispunând, după cum sugerează numele, de simboluri duble și mai multe premii jackpot consistente. Simbolurile cu fructe și diamante ale acestui joc sunt combinate excelent pentru a conferi o experiență de joc deosebită și o rată de retur de 96,10%.

Tactical Force

Slot nou de la UnibetTactical Force este produs de Relax Gaming, un celebru producător de platforme și jocuri de noroc și are 5 tamburi rotativi cu 40 de linii câștigătoare. Puțin neconvențional, acest joc dispune de funcția Smoke Grenade, prin care, atunci când fumul se împrăștie, pot descoperi simboluri câștigătoare, cât și cea denumită Flashbang, prin care, cu doar o lovitură, poți îndepărta simbolurile cel mai puțin valoroase. Poți profita și de rotirile gratuite, care se activează atunci când aduni trei simboluri scatter reprezentate de cei doi soldați. Acest bonus îți poate aduce cele 150 de rotiri, și, cu toate că nu îți garantează câștiguri uriașe, toate bonusurile sunt valoroase într-o anumită măsură. Joacă și tu acest slot militar și trăiește din plin senzațiile victoriei.

Double Stacks

Jocuri noi de slot de la UnibetProdus de NetEnt, acest joc de slot de la Unibet are 5 tamburi rotativi și 10 linii câștigătoare, cu o funcție Double Stacks și învârtiri gratuite. Are un fundal sonor blând și un peisaj de un roșu tulbure ce pulsează în spatele tamburilor transparenți. Simbolurile utilizate includ diamante mari, cifre 7 roșii, clopoței, cireșe, prune, lămâi și pepeni. Jokerul este reprezentat de o stea cu imprimeul Wild care le va înlocui pe toate celelalte pentru a te ajuta să formezi combinații câștigătoare, cu excepția simbolului scatter. Bonusul de învârtiri gratuite este activat atunci când aduni 3, 4 sau 5 din simbolurile scatter pentru care vei primi 5, 15, respectiv 30 de rotiri gratuite. În timpul acestei runde, jokerul poate apărea pe lângă diamante, cifrele 7 sau clopoței pentru a te ajuta să-ți mărești câștigurile. Cu un aspect vizual fantastic, un fundal sonor de excepție și probabilități bune pentru câștig, Double Stacks este unul din cele mai bune jocuri produse de NetEnt.

Bonusuri speciale pentru jucătorii fideli

La Unibet, ai parte de numeroase bonusuri care sunt disponibile pentru jucătorii fideli ai acestui cazinou online. De pildă, poți să profiți de turneul de miercuri, care dispune de un fond total de premiere de 1.250 RON. Acest eveniment are loc în fiecare săptămână, miercuri și joi, fiind bazat pe cel mai mare câștig egalizat în 10 runde consecutive în anumite jocuri. Cel care câștigă primul loc va primi un premiu în valoare de 500 RON, urmat de locul doi și trei cu 250 RON și locul patru cu 125 RON.

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-double-stacks.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-double-stacks.jpg" width="300" height="154" alt="Angajează-te în luptă și caută diamantele cu Unibet">,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-tactical-force-300x157.jpg" alt="Slot nou de la Unibet" width="300" height="157" class="alignright size-medium wp-image-3594" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-tactical-force-300x157.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-tactical-force-1024x537.jpg 1024w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-tactical-force-180x94.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-tactical-force-360x189.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-tactical-force-790x414.jpg 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-tactical-force.jpg 1040w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-double-stacks-300x154.jpg" alt="Jocuri noi de slot de la Unibet" width="300" height="154" class="alignright size-medium wp-image-3595" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-double-stacks-300x154.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-double-stacks-1024x525.jpg 1024w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-double-stacks-180x92.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-double-stacks-360x185.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-double-stacks-790x405.jpg 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-double-stacks.jpg 1075w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />