Sari la conținut

Betano sau winmasters Comparație

Betano Logo

Să joci sau să nu joci? Aceasta e întrebarea. Și daca da – desigur, unde? De pildă, ai putea să încerci două din cele mai cunoscute website-uri de jocuri de noroc de la noi din țară: Betano sau winmasters. Primul este faimos și are o varietate mare de sporturi și tipuri de pariuri, dar și numeroase jocuri de cazinou, dar și de cazinou live și curse virtuale. Nici winmasters nu se lasă mai prejos, acest website având multe discipline sportive și jocuri de poker video, dar și de cazinou online și de cazinou live.

Betano

winmasters

Betano winmasters
Viziteaz€ă Betano Vizitează winmasters
Bonusuri Bonusuri
Informatii generale
Firmă GAMBLING MALTA LIMITED WM Interactive Limited
Număr Licență L1170664W000663 L1160650W000194
Disponibilitate 24/7
Email
Phone
Online Chat

Betano

winmasters

Betano winmasters
Informatii cazinou
Live Casino
Jocuri Online
Descarcă Jocuri
Jocuri Gratis
# Jocuri 132 1.200+
Highrollers
Jocuri
Ruletă
Zaruri
Cărți
Slots
Video Poker
Blackjack
Poker

Betano

winmasters

Betano winmasters
Informatii pariuri
Pariuri Live
# Sporturi 25 30+
Highrollers
Sporturi
Fotbal
Tenis
Cicilism
Baschet
Volei
Formula 1
Motociclism
NASCAR
Raliuri
Curse cu cai
Baseball
Hochei pe Gheață
Handbal
Fotbal American
Rugby
Golf
Tenis de Masă
Box
Ski Alpin
Jocurile Olimpice
Schi Fond
Sărituri cu Schiuri
Cricket
Aussie Rules
Biatlon
Futsal
Hochei
Snooker
Darts
Șah
Politică

Betano

winmasters

Betano winmasters
Cazino mobil
Site Mobil
iPhone/iPad App
Android App
Pariuri mobil
Site Mobil
iPhone/iPad App
Android App

Betano

winmasters

Betano winmasters
Depenure
Depunere Minimă 10 RON 20 RON
Termen de Plată 6 zile
Visa
MasterCard
Maestro
paysafecard
hipay
Skrill
NETELLER
SOFORT
Voucher
Transfer Bancar
PayPal

Betano

winmasters

Betano winmasters
Cazinou bonus
Bonus Bun Venit 0 RON 100% Bonus Până La 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite
Bonus Fără Depunere 124 Rotiri Gratuite 0 RON
Bonus Depunere 0 RON 200 RON + 290 rotiri gratuite
Bonus Aducere Prieteni 0 RON 0 RON
Sistem Fidelitate
Pariuri bonus
Bonus de Bun-Venit 100% 100% până la 400 RON
Bonus Fără Depunere 0 RON 0 RON
Bonus Depunere 0 RON 0 RON
Bonus Aducere Prieteni 0 RON 0 RON
Sistem Fidelitate

Betano

Betano Fiind o platformă complexă, Betano conține, la cazinoul online, 132 de jocuri, printre care sloturi, jocuri de masă, keno și poker video. Acest website are și un cazinou live, iar pe partea de pariuri sportive, Betano oferă 25 de sporturi.

Piețele disponibile sunt din cele mai diverse, iar tipurile de pariuri la fotbal, de pildă, sunt extrem de variate. Poți afla mai multe detalii despre toate acestea pe recenzia noastră. La Betano poți paria și live la sporturi ca fotbalul, bachetul sau baseball.

Promoțiile care sunt oferite la Betano sunt numeroase și profitabile. Printre acestea, se numără și bonusul multiplu de până în 50%, care se acordă la câștigarea unui pariu multiplu. Depunerile și retragerile pe Betano sunt ușoare și rapide, acestea fiind posibile prin cardurile de credit, portofelele electronice sau prin transfer bancar. Suma minimă care poate fi depusă este de 10 RON, iar cea maximă – de 20.000 RON.

Departamentul de relații cu clienții este evident foarte bine organizat, Betano punându-ți la dispoziție un chat live, două adrese de email, dar și prin aplicațiile de chat de pe diferitele canale social-media pe care este prezent.

winmasters

winmasters logo Reprezentând o altă casă de pariuri de succes pe plan local, winmasters este și ea o platformă complexă, cu numeroase jocuri de cazinou online, care sunt organizate pe categorii. Aici poți juca și la cazinoul live.

La secțiunea de pariuri sportive, winmasters prezintă 16 discipline sportive, dintre care nu lipsesc sportul rege, tenisul, dar și speciale, ca de exemplu cele pe politică sau pe reality show-uri celebre. Tipurile de pariuri de pe winmasters sunt și ele deosebit de complexe, cele de la fotbal cuprinzând pariuri tip 1×2 final, ambele echipe înscriu, cornere sub/peste, etc. Dacă ești interesat de mai multe informații privitoare la acestea, te invităm să citești recenzia noastră detaliată.

Promoțiile oferite de winmasters sunt de asemenea numeroase. De exemplu, la pariurile sportive, acest website îți oferă un bonus de returnare a mizei dacă meciul se încheie 0-0.

Depunerile și retragerile de la winmasters sunt posibile prin cardurile bancare, portofele electronice și transfer bancar. Suma minimă care poate fi depusă prin transfer bancar este de 250 RON, iar cea mai mare – de 45.000 RON. Serviciile cu clienții sunt și aici bine organizate, cu un chat live, un formular electronic, o adresă de email sau un număr de telefon.

Concluzie

Fiind doi competitori redutabili pe piața jocurilor de noroc online din România, Betano și winmasters sunt două platforme complexe care oferă o experiență diversă, răspunzând cerințelor celor mai exigenți jucători. Betano are o selecție de jocuri de cazinou și discipline sportive ceva mai mare, cu numeroase promoții atrăgătoare și un departament de relații cu clienții foarte bine organizat. Winmasters este, pe de altă parte, o platformă la fel de complexă, având promoții pentru fiecare secțiune a website-ului, cu relații cu clienții bine organizate și prompte. Ambele website-uri sunt licențiate de ONJN, sunt sigure și complete, aducându-ți o experiență a jocului de neuitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *