Sari la conținut

RedSevens Pariuri Recenzie

RedSevens Pariuri Recenzie
Jocuri (4)
Serviciu clienți (3)
☆☆
Scor total (3.5)
½☆
Pozitive
  • Piețe diversificate
  • Platformă prietenoasă
  • Variantă mobilă ușor accesibilă
  • Chat live
Negative
  • Nu se oferă bonusuri
Concluzie

Casa de pariuri licențiată RedSevens, cu sediul în România, oferă o gamă mulțumitoare de sporturi la care poți să joci, oferind evenimentele de mare interes, dar acoperind și piețe mai puțin cunoscute la diferite sporturi. Aici poți să pariezi atât pre-meci, cât și live, pe bilete de pariuri simple sau combinate, iar opțiunile de pariuri sunt diversificate. Din păcate nu se oferă pariuri la mai multe campionate interne, și nici promoții și bonusuri pentru partea de pariuri sportive, dar le așteptăm în curând. Versiunea mobilă a acestui site este ușor accesibilă, direct de pe browser-ul dispozitivului, aici regăsindu-se toate piețele care sunt disponibile și pe website. Depunerile și retragerile sunt accesibile și sigure, iar departamentul de relații cu clienții este bine organizat, profesionist și prompt.

RedSevens este o casă de pariuri online care îți pune la dispoziție diferite sporturi precum fotbal, tenis, baschet, handbal, snooker, etc. Acest site se deosebește de competitorii săi prin faptul că este foarte bine structurat și are numeroase piețe disponibile în secțiunea de pariuri live, cu majoritatea evenimentelor sportive populare fiind disponibile în această secțiune. Este disponibil și de pe dispozitivele mobile, direct de pe browser-ul acestora, fără a fi necesar să descarci o aplicație anume. Această casă de pariuri este licențiată de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc din ianuarie 2019. Operatorul nu oferă în acest moment promoții sau bonusuri jucătorilor care plasează pariuri sportive aici, dar le așteptăm în cel mai scurt timp. RedSevens oferă și o secțiune de cazinou online cu sloturi, fiind disponbil și în limba engleză și maghiară.

Pariuri sportive la RedSevens

Tipuri de pariuri

Platforma îți aduce 22 de sporturi la care poți să joci, cu cele mai multe piețe putând fi găsite, evident, la fotbal, unde sunt prezentate cele mai importante campionate și ligi din România, Europa, America, Asia și restul lumii. Evenimentele de mare interes de la fotbal, tenis, baschet, hochei și volei sunt prezente și în secțiunea de pariuri live. Opțiunile de pariuri pre-meci sunt din cele mai diverse, precum pe câștigător, primul gol, handicap, care echipă va înscrie, etc. Și pentru pariurile live poți plasa o mulțime de tipuri de pariuri, ca de exemplu pe total, primul gol, impar/par, șansă dublă și total, ș.a.

La secțiunea de pariuri live, în stânga ecranului, ai și opțiunea de a studia statisticile celor două echipe pentru a te informa despre performanțele lor anterioare. Și pentru pariurile pre-meci ai această opțiune, ce este disponibilă în dreptul titlului evenimentului, lucru important pentru jucătorii care doresc să facă alegeri cât mai chibzuite. Pariurile plasate aici pot fi simple sau combinate, aceasta implicând faptul că poți combina mai multe ponturi pariuri. Platforma este bine structurată, pariurile putând fi plasate rapid și cu ușurință. Evenimentele care sunt transmise streaming sunt marcate cu atenționarea “în direct/live”, ceea ce le face ușor de urmărit și de indentificat.

Fotbal

Pariuri fotbal la RedSevensPariurile la sportul rege pe RedSevens sunt foarte diversificate, acest site oferind toate campionatele și ligile importante din Europa, precum Ligue 1, Premier League, Bundesliga sau Serie A. În România, aici poți juca doar la Liga 1. Poți paria nu doar pe câștigător, dar și pe alte aspecte ale competiției, precum egal pariu nul, handicap 2:0, scor corect pauză/final, etc. Cât despre evenimentele live, aici poți juca de pildă la meciuri amicale de club din Europa, U23 Championship, Portugalia, Liga 1 TFF din Turcia sau Liga Profesionistă din Arabia Saudită. Evenimentele live de mare interes de la acest sport pot fi găsite în categoria “Highlights”, unde poți plasa pariuri la meciuri importante ca de pildă FC Empoli – Genoa FC din Serie A sau Manchester United – Burnley FC din Premier League. Dar și piețele mai puțin cunoscute sunt prezentate în această secțiune, ca de exemplu cele din 2nd Division, Bahrain sau Primera Division din Venezuela.

Box

Pasionații acestui sport pot juca și la piețele de box pe RedSevens, aici fiind disponibile diferite meciuri internaționale precum cel dintre Dominic Wade și Martin Fidel Rios de pe data de 2 februarie 2019, cele din World Super Series, Bantamweight, sau World Super Series, Cruiserweight, un turnament de box profesionist ce se organizează anual, în care se înmânează fiecărui câștigător Trofeul Muhammad Ali. În prezent, acest turnament la categoria Cruiserweight sezonul 2018/19 se află în stadiul semifinalelor, cu două evenimente: meciul dintre Mairis Briedis și Krzysztof Glowaki și cel dintre Yunier Dorticos și Andrew Tabiti. La acest sport, poți paria doar pre-meci, iar opțiunile de pariuri sunt doar pe câștigător.

Snooker

Piețele de snooker care sunt prezentate pe această platformă sunt cele din German Masters, turnamentul de snooker profesionist care are loc în Berlin, Germania, ce vor avea loc pe 30 și 31 ianuarie 2019. Și pariurile la acest sport sunt disponibile aici doar pre-meci, acestea putând fi pe câștigător sau total frame-uri, de tip peste/sub. Va reuși oare Mark Williams, campionul din anul precendent, să câștige și în turnamentul din 2019? Urmărește cotele și statisticile referitoare la aceste confruntări și joacă și tu pe sportivul tău preferat.

Bonusuri și promoții

Pentru secțiunea de pariuri sportive, RedSevens nu oferă în acest moment nici un fel de bonusuri sau promoții.

Depuneri și plăți

Depunere la RedSevensLa această casă de pariuri poți efectua depuneri prin intermediul cardurilor bancare Visa sau MasterCard sau prin intermediul portofelelor electronice Neteller și Skrill. Suma minimă care poate fi depusă este de 50 RON, iar cea maximă – de 50.000 RON. Operatorul nu acceptă depuneri prin transfer bancar. Cât despre retrageri, acestea sunt posibile prin toate aceste metode menționate anterior, dar și prin transfer bancar. Suma minimă care poate fi retrasă pe tranzacție este de 50 RON, iar cea maximă – de 50.000 RON. Atât în cazul depunerilor, cât și a retragerilor, RedSevens nu exercită nici un tip de comision. Am contactat departamentul de relații cu clienții care, cu toate că pe website se specifică faptul că această modalitate de plată este disponibilă, ne-a comunicat că depunerile sau retragerile nu pot fi efectuate prin plăți cash.

Mobil

Interfață mobil la RedSevensPlasare pariu pe mobil la RedSevensRedSevens poate fi accesat și de pe smartphone sau tabletă, fără a fi necesar să încarci o aplicație anume, versiunea mobilă a acestui site fiind ușor accesibilă, direct de pe browser-ul dispozitivelor. Sporturile disponibile pe website pot fi accesate și de pe dispozitivul mobil, atât cele pre-meci cât și cele live. De pe telefonul mobil, acest site este ușor navigabil și bine organizat, pariurile putând fi plasate cu ușurință. Și de pe varianta mobilă, ca și de pe website, poți căuta evenimentul favorit printr-un motor de căutare care te poate ajuta să-l găsești fără a pierde prea mult timp. De asemenea, și aici poți să studiezi statisticile celor două echipe sau competitori, astfel încât să fii la curent cu performanțele acestora pentru a plasa un pronostic cât mai apropiat de rezultat cu putință.

Servicii cu clienții

Departamentul de servicii cu clienții este disponibil printr-un chat live, unde am găsit răspunsuri la întrebările noastre rapid și livrate cu amabilitate de reprezentanții acestuia chiar la ore târzii din seară. Pe lângă aceasta, site-ul îți pune la dispoziție și o pagină elaborată de FAQ și un formular de contact pe care îl poți găsi în pagina de contact. Operatorul are și o pagină de Facebook unde este activ și, din experiența noastră, promt în a ne răspunde.

Bonusuri

Prezentare Rapidă

Bonusuri
  • Bonus Fără Depozit: 0 RON
  • Bonus Bun Venit: 0 RON
Informații generale
Număr Licență L1183257W000914
Firmă AZ Future Casino SRL
Pariuri Live
# Sporturi 22
Highrollers
Sporturi
Fotbal
Tenis
Cicilism
Baschet
Volei
Formula 1
Motociclism
NASCAR
Raliuri
Curse cu cai
Baseball
Hochei pe Gheață
Handbal
Fotbal American
Rugby
Golf
Tenis de Masă
Box
Ski Alpin
Jocurile Olimpice
Schi Fond
Sărituri cu Schiuri
Cricket
Aussie Rules
Biatlon
Futsal
Hochei
Snooker
Darts
Șah
Politică
Mobil
Site Mobil
iPhone/iPad App
Android App
Plăți
Depunere Minimă 50 RON
Termen de Plată 3-5 zile
Visa
MasterCard
Maestro
paysafecard
hipay
Skrill
NETELLER
SOFORT
Voucher
Transfer Bancar
PayPal
Bonusuri
Bonus de Bun-Venit 0 RON
Bonus Fără Depunere 0 RON
Bonus Depunere 0 RON
Bonus Aducere Prieteni 0 RON
Sistem Fidelitate
Servicii pentru clienți
Disponibilitate 24/7
Email
Phone
Online Chat