HomepariuriPariatiul sportiv este legal în România?

Pariatiul sportiv este legal în România?

Pariatiul sportiv este legal în România?

Legislația pentru casele de pariuri virtuale din România este una recentă și mult discutată. După ce nu s-a găsit nici un candidat privat pentru regularizarea acestei piețe explozive, Guvernul a luat măsuri pentru a construi o infrastructură clară. Corectitudinea fiind la baza caselor de pariuri online, este important ca cineva să poată să verifice dacă totul se întâmpla cum trebuie.

Cele mai multe cazinouri virtuale vor pune clar pe pagina principală numărul licenței pe care l-au obținut. Tu ca utilizator poți de asemenea să verifici dacă cazinoul respectiv este inclus în lista cazinourilor licențiate pe site-ul ONJN. Depunându-ți totuși pariul în case de pariuri virtuale ilegale poți risca sa pierzi sume substanțiale de bani. Poți avea surpriza neplăcuta sa nu ți-se acorde pariul câștigat. Cotele pot părea prea atractive să fie adevărate, iar de cele mai multe ori ăsta este și scopul. Feeling Lucky își propune să-ți prezinte cele mai bune site-uri legale unde să-ți poți încerca norocul fără nici o grija. Site-urile pe care le găsești la noi, sunt toate licențiate.

Am pus sub lupă termenii și condițiile de plată pentru a-ți putea oferi o imagine completă asupra sortimentului de case de pariuri legale din România. În acest scop Feeling Lucky te invită să răsfoiești prin recenziile scrise de experții noștri și de utilizatorii diferitelor cazinouri. Pariurile online sunt așadar o tendință foarte recentă și cei mai mulți pariori în căutarea adrenalinei se folosesc de dispozitivele mobile pentru a-și încerca norocul.

Jocul pe site-uri fără licența ONJN trebuie evitate la orice cost. Poți fii păcălit foarte ușor, și este probabil ca tu sa nu-ți vezi banii câștigați niciodată. În acest mod poți pierde sume considerabile, dar și foarte mult timp. De aceea, te sfătuim să cauți un cazinou pe măsura ta care sa fie licențiat și aprobat de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc. Mărește-ți șansele de câștig alături de Feeling Lucky.

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/oficiul-national-pentru-jocuri-de-noroc-logo.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/oficiul-national-pentru-jocuri-de-noroc-logo.png" width="300" height="174" alt="Pariatiul sportiv este legal în România?">