Sari la conținut

Cum sunt calculate cotele?

Cotele sunt desigur cel mai important aspect cand este vorba de pariuri. Este așadar important să înțelegi cum aceste cote sunt calculate și ce înseamnă acestea în termeni de șanse de câștig. Cotele practic înseamnă o reprezentare a probabilității pe care o echipă o are să câștige. Înțelegerea acestor cote este e cea mai mare provocare pentru pariori, mai ales pentru cei începători. Fiecare partidă va avea o anumită cotă. Acest lucru este necesar pentru distribuirea corectă a câștigurilor. Cotele sunt însă folosite și pentru a balansa sumele plasate pe ambele echipe, în așa fel ca bookmaker-ul să nu piardă bani la nici un rezultat.

Există multe tipuri de cote, de la Europene până la Americane, Britanice, Indoneziene sau Malaieziene. Evident, la noi în țara se folosește constant varianta Europeană. După cum ai înțeles deja cotele pot diferi de la casă de pariuri la casă de pariuri. Acest lucru devine interesant atunci când diferențele sunt atât de mari încât poți să-ți asiguri un profit dacă îți plasezi pariurile la toate aceste case de pariuri. Din ce în ce mai interesante sunt și pariurile live. Sistemul de pariuri live îți permite să plasezi foarte multe pariuri într-un interval de timp relativ scurt. În orice minut al meciului vei putea plasa tot felul de pariuri. În mod logic, cotele se vor schimba de-a lungul partidei respective, ținând cont în acest fel de scor și de timpul rămas.

Poți opta așadar pentru un pariu de genul 1×2 sau goluri sub/peste. În timpul meciului, cele mai tari case de pariuri îți vor oferi pana și imagini live. Evident, aceasta este cea mai buna metodă pentru a analiza cum decurge partida. Sa știi scorul live pur și simplu nu este de ajuns. Trebuie să știi în ce formă se află echipele și îți recomandăm să analizezi și duelurile trecute dintre echipele respective. Împreună cu Feeling Lucky poți regăsi partenerul tău ideal pentru a-ți încerca norocul.

Mai multe întrebări frecvente

Case de pariuri online de top din România în 2024

[top3 type="betting"]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *