HomecazinouȚine pasul cu cele mai noi jocuri la Sportingbet

Ține pasul cu cele mai noi jocuri la Sportingbet

Ține pasul cu cele mai noi jocuri la Sportingbet

Sportingbet este un cazinou online de renume în România. De peste tot oamenii își plasează pariurile sportive împreună cu acest site. Cei de la Sportingbet îți pun la dispoziție însă de asemenea un număr de jocuri tipice de cazinou.

Ai parte de jocuri de masă, jackpot-uri, sloturi și un cazinou live veritabil. Ai așadar de unde alege. Așa cum te-am obișnuit, ne-am pus experții la treabă și am analizat cele mai noi jocuri pe care le poți juca la Sportingbet.


Luck O’ The Jackpot

Acest joc este un slot cu premii foarte mari, incluzând un jack pot pe măsură. Jocul se joace pe 5 role. Ai la dispoziție 192 de linii pentru a-ți forma combinațiile câștigătoare. Când îți pică 3 scatter-uri, activezi jocul bonus. Aici va trebui să-ți alegi 3 din cele 9 butoaie care îți aduc rotiri gratuite și multiplicatoare. Când începi jocul, îți poți mări sau micșora miza apăsând pe plus sau minus. Intră acum în joc și spune-ne ce crezi.

https://www.youtube.com/watch?v=6P-XD1PeUeM

Beautiful Bones

Beautiful Bones este un joc marca Microgaming care se joacă pe 5 role și 243 de linii câștigătoare. Jocul se poate juca atât pe calculator cât și pe dispozitivele mobile. Calitatea grafică este extraordinară, iar jocul este bazar pe celebrarea Zilei Morților a Mexicanilor. Cu opțiunea Wild Spin Again poți câștiga re-spinuri. Poți colecta de asemenea cranii pentru a avea parte de până la 18 rotiri gratuite cu un multiplicator de x5. În acest fel poți câștiga o sumă de până la 1000 de ori suma mizată. Așadar, jocul dispune de o calitate grafică și sonoră de nivel înalt, iar opțiunile bonus sunt foarte atractive. Acest joc merită încercat și îți poate oferi ore bune de distracție.

https://www.youtube.com/watch?v=w3qi8CjAJw0

Ivanhoe

Ivanhoe este un joc prezentat în cazinoul celor de la Sportingbet, dezvoltat de Elk Studios. Lupți alături de Richard Inimă de Leu pentru a-l aduce pe acesta înapoi pe tron. Jocul se joacă pe doar trei role și 17 linii câștigătoare. Deși jocul dispune de o calitate grafică mai degrabă de bază, jocul îți poate returna suma mizată înmulțită cu nu mai puțin de 3000 de ori. Aspectul cel mai important a acestui joc este fără dubii jocul bonus Ivanhoe pe care îl activezi prin obținerea a 3 simbolului Ivanhoe. Aici poți câștiga multiplicatoare de până la x6. Jocul dispune așadar de un feeling destul de unic, așa cum ne-am și obișnuit jucând cu cei de la Elk Studios. Așteptăm să ne spui ce experiențe ai cu acest joc.

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/sportingbet-logo.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/sportingbet-logo.png" width="300" height="174" alt="Ține pasul cu cele mai noi jocuri la Sportingbet">
<iframe loading="lazy" title="Ivanhoe™" width="750" height="422" src="https://www.youtube.com/embed/dlqDMwajjWg?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>