HomecazinouSuperstiții la jocuri de cazinou

Superstiții la jocuri de cazinou

Superstiții la jocuri de cazinou

Ești genul care se dă trei pași în spate atunci când îi trece în fața pisica neagră? Nu duci gunoiul seara pentru a nu da afară bogăția din casă? Uneori, oamenii au, într-o măsură sau alta, tot felul de superstiții de care țin cont mai ales la jocurile de cazinou. Pentru a păstra șansa de partea lor și a atrage norocul, uneori jucătorii la cazinou au superstiții dintre cele mai diverse și uneori chiar amuzante. Iată doar câteva dintre ele.

Roșul aduce noroc

În China, această culoare este considerată a fi extrem de norocoasă și aducătoare de prosperitate, fiind cea mai populară în această țară. Prin urmare, nici nu e de mirare că multe cazinouri folosesc roșul pentru decorațiunile interioare.

Prin urmare, unii jucători preferă să poarte îmbăcăminte roșie atunci când intră într-un cazinou, pentru a le aduce noroc. Alții preferă pur și simplu să poarte o culoare care are o semnificație norocoasă pentru ei.

Numerele norocoase

Mulți jucători sunt de părere că anumite numere aduc noroc. De exemplu, cifra șapte este considerată norocoasă, acesta fiind motivul pentru care este utilizată des la ruletă sau la jocurile de sloturi.

Pe de altă parte, 13 este considerat ca aducător de ghinion. Aceasta pentru că, în multe culturi și superstiții, are destul de multe conotații negative. De aceea, cifra 13 nu prea este pariată la ruletă.

Simboluri norocoase

Simboluri norocoase Printre acestea se numără trifoiul cu patru foi, piciorul de iepure, pălăriile norocoase sau chiar figurinele. Unele dintre aceste obiecte sunt considerate aducătoare de noroc, cu toate că unele dintre ele nu sunt atât de cunoscute precum trifoiul sau piciorul de iepure.

De pildă, mulți jucători poartă pălărie atunci când sunt într-un cazinou. De obicei, acești jucători nu poartă orice pălărie, ci una pe care au purtat-o la un moment dat în trecut când au câștigat în stil mare.

Nu sta picior peste picior

Se știe deja că degetele încrucișate aduc noroc. Dar picioarele încrucișate? Dimpotrivă, acest gest este considerat în lumea jucătorilor ca aducător de ghinion deoarece împiedică norocul ce s-ar putea să se îndrepte spre tine.

Așa că nu sta picior peste picior la cazinou sau acasă atunci când joci. Pe unde pui că această poziție e și dăunătoare coloanei vertebrale.

Suflatul pe zaruri

Acesta este o superstiție des întâlnită printre jucători. Ei sunt de părere că dacă faci acest gest, vei da peste numărul câștigător. Prin urmare, este aducător de soartă îmbelșugată.

Prin urmare, data viitoare când joci, deși tu nu ești superstițios, de ce să nu încerci unul din aceste trucuri aducătoare de noroc? Ai grijă doar să nu le aplici pe toate în aceeași seară, riști să apari ciudat în cazinou cu pălăria roșie în formă de trifoi cu patru foi, degetele încrucișate și suflând pe zaruri atunci când joci!

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/superstitii-la-jocuri-de-cazinou.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/superstitii-la-jocuri-de-cazinou.jpg" width="300" height="174" alt="Superstiții la jocuri de cazinou">,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright wp-image-5227 size-medium" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/simboluri-norocoase-300x221.png" alt="Simboluri norocoase" width="300" height="221" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/simboluri-norocoase-300x221.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/simboluri-norocoase-1024x755.png 1024w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/simboluri-norocoase-180x133.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/simboluri-norocoase-360x266.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/simboluri-norocoase-790x583.png 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/simboluri-norocoase-1095x808.png 1095w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/simboluri-norocoase.png 1280w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />