HomecazinouSteluțele norocoase Starburst cu 500 de rotiri gratuite

Steluțele norocoase Starburst cu 500 de rotiri gratuite

Steluțele norocoase Starburst cu 500 de rotiri gratuite

NetBet ți-a adus un joc nou nouț Starburst care poate fi accesat de pe calculatorul tău sau de pe mobilul tău ori unde te-ai afla. Părinții ne-au învățat de mici când vedem stele căzătoare să ne punem dorințe. În acest joc dorințele tale pot deveni reale. Ai acces la milione de runde gratuite, iar zilnic până la 500 de runde gratuite. Aleatoriu, în fiecare zi sunt aleși 50 de jucători cărora le oferim 25 de runde gratuite, plus îți oferim șansa de a câștiga până la 500 de runde gratuite pentru fiecare obiect atins. La aceste jocuri la fiecare 1 milion de runde vei câștiga 500 de runde gratuite, la 250.000 de runde vei câștiga 100 de runde gratuite, iar la fiecare 100.000 de runde vei câștiga 50 de runde gratuite.

Câștigătoarea Lucia C. a jucat 1 milion de runde iar acum se bucură de bonusul de 500 de runde gratuite. Rundele gratuite sunt valabile doar 7 zile de la momentul acordării. Doar mizele în bani reali sunt eligibile pentru această promoție. După ce toate rundele gratuite au fost epuizate, câștigurile vor fi acordate sub formă de bonus. Sumele bonus au o valabilitate de 2 zile.

Cum se joacă Starburst Wild?

Acest joc minunat plin de steluțe cu diferite culori precum roșu, albru, galbem, mov etc vrea să te facă mai fericit oferinduți șansa de a câștiga bani și rotiri gratuite. Steluțele apar pe rolele 2,3 și 4. Acestea se pot extinde pe toată rola și îți poate oferi o re-rotire. Numărul maxim de re-rotiri este de 3. Câștigurile de pe linia de miză se plătesc în succesiune, fie de la stânga la dreapta sau invers. Fiecare simbol are valoare lui de bonus. De exemplu, simbolul bar are până la 250 de puncte sau simbolul 7 are până la 120 de puncte. În acest joc, șansele de câștig sunt mari deoarece ai până la 10 linii câștigătoare. Poți să îți mărești miza de câștig ori de câte ori dorești Intră în acest joc și poți câștiga până la 50.000 de fise.

Participă şi vei câştiga
https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-milioane-de-runde.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-milioane-de-runde.png" width="300" height="87" alt="Steluțele norocoase Starburst cu 500 de rotiri gratuite">