Sari la conținut

Sloturi noi și fresh la Unibet pentru a-ți prelungii vara

Unibet îți aduce din nou o serie de jocuri de tip slot la care să-ți poți încerca norocul. Așa cum te-am obișnuit, te vom ghida prin aceste jocuri, ca să știi la ce să te aștepți. Dacă cauți o experiența de cazinou completă, Unibet este locul potrivit. Cu un asortiment larg de jocuri live îți vei găsi locul pe acest site. Unibet oferă și o gamă de jocuri exclusive și noi. Poți juca toate jocurile în browser, poți descărca o aplicație pe mobil sau poți folosii interfața excepțional adaptată ecranului de smartphone a site-ului mobil. Faptul ca ești mereu implicat în concursuri și potențiale bonusuri și asistența oferită permanent, adaugă o valoare importantă experienței completă Unibet.

Jungle Spirit: Call of the Wild

NetEnt o face din nou. Un joc superb este acum disponibil la Unibet. Întră în sălbăticia junglei și încearcă-ți norocul. Jocul dispune de nu mai puțin de 243 de linii pe care îți poți încerca norocul. Acest joc dispune de aceeași calitate grafică cu care ne-au obișnuit cei de la NetEnt. Jocul dispune de o caracterisitcă prin care, la orice moment, orice simbol se poate extinde pentru a-ți mări șansele de câștig la orice rotire. Poți avea parte de nu mai puțin de 20 de jocuri gratuite. Câștigul cel mai mare este de, ține-te bine, 7678 ori mai mare decât miza plasată.

Wild Water

În anii 60 toată lumea voia să fie surfer. Acum poți și tu să guști din atmosfera de plajă retro cu acest joc marca NetEnt. Te poți folosi de 20 de direcții de joc pentru a-ți încerca norocul. Prin intermediul joculețelor de bonus, 3 la număr, îți poți multiplica miza jucată cu factorul 200. Câștigul maxim se poate de altfel realiza prin rotirile gratuite. Aici poți avea parte de un câștig de 2,000 de ori mai mare decât suma mizată. Rechinul, un simbol wild, se poate extinde pe toată rola, ceea ce-ți mărește substanțial orice șansă de câștig.

Scruffy Duck

Tot NetEnt îți aduce și acest joc simpatic. Jocul se joacă pe 25 de linii câștigătoare și ai la dispoziție 5 role pentru a forma combinațiile necesare. Ai parte de simboluri Wild expansive și de jocuri extra. Prin combinarea wild-urilor poți câștiga până la de 1,200 de ori miza plasată. De asemenea poți câștiga un jackpot generos. Așadar, numeroasele joculețe extra și acest jackpot fac ca acest joc să fie unul apreciat de jucătorii Unibet.

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
 • # Jocuri: 1.500+
 • Număr Licență: L1160654W000324
 • Bonus de Bun Venit: 2.000 RON
 • Bonus Fără Depunere: 25 lei
2
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 555 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: