Sari la conținut

Cele mai bune jocuri de cazinou inspirate din muzică

Muzica are un rol important în jocurile de cazinou, fiind un element crucial care menține jucătorul impicat, sporindu-i plăcerea jocului și antrenându-l să rotească tamburii în timp ce pulsul accelerează și emoțiile câștigului sporesc. În același timp, datorită faptului că sunt atât de populare, jocurile de cazinou reprezintă o sursă mare de inspirație pentru diferitele stiluri de muzică, de la folk, rock și country, până la hip-hop. Indiferent de preferințele tale muzicale, vestea bună este că, la jocurile de cazinou, există unul cu fundalul sonor pe placul tău. Jocurile de cazinou au atât teme muzicale generale, precum disco, jazz sau karaoke, cât și teme inspirate din anumiți artiști ca de exemplu Jimi Hendrix, clasicul Elvis, Guns N’Roses sau Dolly Parton. Trăiește și tu această experiență incitantă, înregistrează-te pe cazinoul online sau pe aplicația ta preferată și joacă la sloturile cu tematici muzicale acum.

Motörhead

Disponibil pe Vlad Cazino, Motörhead este un joc de slot produs de NetEnt care te va face să menții volumul ridicat, având o temă inspirată din celebra trupă de rock. În acest joc, totul amintește de Motörhead, legendarul solist Lemmy și melodiile lor celebre precum Ace of Spades, Iron Fist sau Killed by Death. Dar aceasta nu e totul. Jocul are 5 tamburi rotativi negri, simboluri pline de culoare și 76 de linii fixe de câștig. Miza Max iți va îngădui să joci cel mai înalt nivel. Simbolul Wild în acest joc este Ace of Spades, iar bonusurile sunt reprezentate de Tamburul Misterios, Funcția Bomber și rotirile gratuite, care pot fi activate atunci când trei simboluri ale logo-ului Motörhead apar oriunde pe tamburul trei, patru și cinci. Dacă acest lucru se întâmplă, vei fi premiat cu zece rotiri gratuite.

Guns N’Roses

Împătimiții rockului pot savura cele mai cunoscute melodii de la celebra formație de rock prin intermediului jocului de slot Guns N’Roses de pe NetBet. Și acest joc este produs de NetEnt, cu faimoșii membri ai formației, Axl Rose și Slash, în centrul atenției. Este disponibil pe desktop și dispozitivele mobile și are 5 tamburi rotativi și 20 de linii de câștig. Cele mai valoroase simboluri sunt cele care îi reprezintă pe membrii formației, pe când simbolurile 10, J, Q, K și A împodobite cu trandafiri reprezintă valorile mai mici. Acest joc are trei funcții de bonusuri, care pot fi jucate când ai trei simboluri Bonus – un disc cu inscripția Bonus – în același timp pe tamburii unu, trei și cinci în jocul de bază.

Jimi Hendrix

Bazat pe legendarul chitarist al cărui nume îl poartă, jocul de slot Jimi Hendrix disponibil la Unibet este din ce în ce mai popular, cu 5 tamburi rotativi și 20 de linii de câștig, fiind produs de NetEnt. Întregul joc are culori pastelate, pe un fundal natural și cu o coloană sonoră care conține, bineînțeles, unele din cele mai faimoase cântece ale lui Hendrix. Simbolurile utilizate sunt caricaturi ale lui Jimi Hendrix, faimoasele chitare Jimi Hendrix Stratocaster, cu 20 de linii de câștig. Cât despre funcțiile de bonus, ai două dintr-acestea în jocul de bază și patru disponibile în funcția Pick and Click.

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
 • # Jocuri: 1.500+
 • Număr Licență: L1160654W000324
 • Bonus de Bun Venit: 2.000 RON
 • Bonus Fără Depunere: 25 lei
2
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 555 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: