Sari la conținut

Cât de sigure sunt cazinourile online?

Cu toții știm că pentru a câștiga, este nevoie să riști. Iar acest lucru este valabil pentru orice. “Cine nu e suficient de curajos încât să-și asume riscuri, nu realizează nimic în viață” spunea Muhammad Ali. Atunci când îți asumi anumite riscuri la jocurile de noroc, vrei să știi că ai apelat la un cazinou sigur. Acest lucru este foarte important pentru a nu fi tras pe sfoară, a nu-ți pierde banii depuși sau câștigați sau a nu ți se fura datele personale sau, mai rău, identitatea.

De asemenea, trebuie să știi că dacă joci la un cazinou ce nu e licențiat în România, ești pasibil de o amendă destul de severă de la autoritățile române. Prin urmare, cât de sigure sunt cazinourile online?

Iată câteva sfaturi utile pentru a verifica dacă un cazinou online este sigur.

Verifică legalitatea

Cea mai sigură metodă de a verifica legalitatea unui cazinou online este prin vizualizarea licenței acordate de ONJN. Această licență trebuie să fie afișată în partea de jos a primii pagini a platformei, dacă nu chiar a tuturor paginilor cazinoului online.

Pentru a fi și mai sigur că operatorul este licențiat, te poți duce chiar pe site-ul ONJN pentru a verifica dacă domeniul repectiv chiar apaține acelei companii și dacă licența este valabilă. Tot aici poți verifica ce tipuri de jocuri este autorizat operatorul să organizeze.

Citește recenziile de pe Feeling Lucky

Pe Feeling Lucky vei găsi doar recenzii despre cazinourile online din România care sunt licențiate de ONJN. Aici poți citi recenziile tuturor operatorilor importanți de pe piața locală, cu avantajele și dezavantajele fiecăruia, analizate în mod obiectiv.

De asemenea, pe site-ul Feeling Lucky poți găsi și comparații între diferitele cazinouri licențiate de la noi din țară. Astfel, poți să alegi în cunoștință de cauză între aceste platforme care oferă jocuri de noroc.

Verifică domeniul

Este indicat să joci pe un site licențiat al cărui domeniu începe cu extensia htpps. Aceasta derivă din hypertext transfer protocol secure, o extensie utilizată des pe internet. Acest lucru implică faptul că acel website deține un certificat SSL.

Acest tip de certificat îți conferă siguranța că operatorul este, într-adevăr, cel real. De asemenea, certificatul SSL te asigură că legătura dintre calculatorul sau dispozitivul tău mobil și website este una sigură.

Certificatul SSL asigură, printre altele:

Confidențialitatea și siguranța parolei pe care o utilizezi pentru a te înregistra pe cazinoul online.
Siguranța datelor contului tău bancar sau a tranzacțiilor efectuate cu cardul bancar.
Păstrarea în siguranță a informațiilor tale personale, precum CNP, nume, adresă, etc.

Verifică metodele de plată sau de retragere

Atunci când joci pe o platformă online a unui cazinou, este important să știi că metodele de plată și retragerile de pe aceasta sunt sigure. Cazinourile licențiate de la noi din țară utilizează diferite forme de securizare a tranzacțiilor.

De exemplu, Unibet se concentrează pe certificatul SSL prin care datele cardului tău bancar sunt criptate și apoi salvate criptat pe serverele securizate ale acestui cazinou online. La Maxbet, în schimb, securitatea tranzacțiilor financiare este garantată de MoneyMatrix Ltd., o companie ce garantează procesarea plăților. Pe un alt cazinou online, NetBet, ești asigurat că informațiile tale personale sunt păstrate pe servere “ultra-securizate”.

Folosește o parolă unică și păstrez-o în siguranță

Atunci când te înregistrezi pe un cazinou online, este crucial să folosești o parolă unică, de preferat cât mai criptată, pentru a te asigura că datele tale personale și bancare sunt în siguranță.

Asigură-te că păstrezi parola într-un loc sigur pe calculatorul tău, sau, dacă ești mai de modă veche dar vrei să fii și mai în siguranță, scrie parola în agendă, pentru a evita scenariul în care calculatorul tău se defectează sau, mai rău, este supus unui atac cibernetic.

Caută informațiile despre companie

Mai toate cazinourile online au o pagină “Despre noi” unde sunt afișate informațiile referitoare la compania care îl deține, adresa acesteia, cât și datele de contact. Dacă nu găsești aceste informații, sau dacă observi că această secțiune este neclară și nu oferă date exacte, mai bine stai departe. Mai mult ca sigur nu este o platformă legală.

Dacă ai verificat toate aceste date și obsevi că toate cerințele sunt îndeplinite, poți să te înscrii și să începi să joci. Mult noroc!

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 800+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Până La 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere:
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *