Sari la conținut

Maxbet Cazinou Recenzie

Maxbet Cazinou Recenzie
Jocuri (4.5)
½
Serviciu clienți (3.5)
½☆
Scor total (4)
Pozitive
 • Site foarte accesibil
 • Live chat funcțional
 • Disponibilitate ruletă live
 • Sistem de fidelitate
Negative
 • Asortiment redus
 • Nu este activitate pe social media
Concluzie

Maxbet ne oferă foarte multe opțiuni de a paria și de a ne încerca norocul ajungând chiar și la tot felul de curse virtuale. Asortimentul poate fi considerat larg, dar nu și foarte profund, numărul jocurilor de cazinou limitându-se la 35 de jocuri. Jocurile merg jucate și pe mobil, și pot fi descărcate pe calculator. Pentru orice problema se poate activa live chat-ul.

Prima oară când intrăm pe site-ul Maxbet, accesăm o pagină de introducere. Ne putem alege între cazinoul online și secțiunea cu pariuri sportive. Există și opțiunea de a paria pe curse virtuale. O data ce am făcut această alegere, vom fi redirecționați pe pagina aleasă de fiecare data când deschidem pagina Maxbet. Site-ul ține cont de preferințele alese de către utilizator. Pe aceeași pagină de introducere, primim și o prima informație despre disponibilitatea site-ului pe mobil, despre bonusuri dar și despre pașii necesari care trebuie îndepliniți ca sa putem juca pe Maxbet. Prin metoda tipicelor icoane, suntem informați și de prezența Maxbet pe Facebook, Twitter și Google+. Așadar se regăsesc și cunoscutele pictograme Apple App Store și Google Play. Suntem informați și de diferitele metode de plată care sunt acceptate pe site-ul Maxbet. Acest site de pariuri online funcționează sub licența emisa de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc.

Case de pariuri online de top din România în 2024

Casă de Pariuri
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Sporturi: 35+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% până la 300 RON
 • Bonus Fără Depunere: 75 RON
 • # Sporturi: 30+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% până la 400 RON
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Sporturi: 37
 • Număr Licență: L1160654W000324
 • Bonus de Bun Venit: 1.000 RON
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Jocuri Cazinou

Pe pagina cu jocuri, ne sare în ochi imediat un banner mare cu toate promoțiile în vigoare. Pe Maxbet, jocurile nu sunt împărțite în categorii, dar exista distincția între jocuri cu jack pot, și jocuri fără. Jocurile pot fi aranjate ușor după popularitate, vechime, sau mărimea jack pot-ului. Daca dăm scroll până jos, putem citi ca putem juca jocuri de tip slot, ruletă sau black jack, însă această distincție nu se regăsește și în categoriile jocurilor. Asortimentul jocurilor de cazinou este destul de redus. 103 de jocuri ne așteaptă sa ne încercam norocul. Jocurile se pot juca pe bani sau pe cale demonstrativă, direct în browser. Există așadar și posibilitatea de a descărca un program care sa ne permită sa jucăm fără a intra pe browser.

joc - crazy 7

Crazy 7

Primul joc pe care l-am testat este un joc de tip slot. Jocul este foarte simplu, pentru că sunt doar 3 elemente care pot fi combinate. Pentru ca jocul este așa mic, este loc sa se afișeze și diferitele combinații câștigătoare chiar pe pagina jocului, fără a necesita o extra pagină. Câștigi daca prinzi 3 de 7 pe aceeași linie, fiecare culoare contând pentru un multiplicator diferit.

 

French Roulette

French Roulette seamănă cu varianta mai cunoscută, European Roulette. Diferența constă în aspectul mesei, unde totul este scris în franceză. Ruleta rămâne un joc de masă foarte căutat, fiind simplu de jucat. Ruleta conține cifre, colorate roșu sau negru. Doar cifra 0 este colorată verde. scopul este să mizezi pe o cifra, o categorie de cifre (de exemplu numere impare) sau pe o culoare. Ruleta se învârte, apoi se arunca o biluța, iar tu trebuie sa ghicești unde se va opri.

joc - fortunate 5

Fortunate 5

Acest joc este de tip slot, cu jack pot progresiv. Combinațiile intre litere și personaje, în acest caz pirați, pot fi făcute pe 15 linii. 5 pirați în linie iți dau un anumit jack pot. Valoarea jack pot-ului depinde de personajele cu care ai făcut combinația. Există un link cu explicații și reguli direct în joc, care clarifică totul până în detaliu. Poți miza la fiecare rotire diferită, și poți chiar sa folosești opțiunea ‘auto play’ pentru un număr presetat de rotiri.

Bonusuri și promoții

Maxbet iți oferă o mulțime de posibilități de a beneficia de bonusuri și promoții. Pentru început, poți primi 100% din prima depunere, maximul fiind 1.200 RON. Dacă depui minim 40 RON în ziua de marți, vei primi rotiri gratis la cele mai populare jocuri de tip slot. Așadar, marți este ziua rotirilor gratuite la Maxbet. Dacă aduci un prieten pe Maxbet, și acesta face o depunere, primești bonus 300 RON, iar nu există limita la câți prieteni poți aduce. În plus, Maxbet îți va oferi șansa de a deveni un client fidel. De fiecare dată când pariezi cu bani reali pe site, vei primi un punct. Punctele sunt necesare pentru a deveni membru VIP, și se pot ulterior schimba în bani reali.

Maxbet-promo-2Maxbet-promo

Retrageri și depuneri

Intrând pe pagina cu metodele de plată, ușor accesibila din cazinou, vedem mare și clar metodele în care se pot efectua tranzacții financiare. Dai clic pe metoda de plată preferată și primești detalii despre termenii de efectuare. Poți depune și extrage bani prin Visa, MasterCard, Skrill, NETELLER sau prin transfer bancar obișnuit. Dacă retragi bani, procesarea de către Maxbet și de către banca cu care se lucrează poate ajunge la maxim 7 zile lucrătoare. În plus, Maxbet ne asigură ca la nici o metodă, nici la depuneri, nici la retrageri, ne se vor percepe taxe. Nu se regăsesc informații despre limitele sumelor de bani care pot fi extrase sau depuse.

Maxbet mobil

Mobil

Deși pe pagina de introducere am văzut pictogramele Apple App Store și Google Play, nu se poate regăsi aceasta aplicație nicăieri, cel puțin nu pentru România. În schimb, se poate regăsi site-ul și pe smartphone, cu o interfața adaptată la ecranele mai mici. În acest fel, poți juca aproape toate jocurile pe telefon. Jocurile disponibile și pe mobil, au pictograma unui telefon, pe site-ul principal. Jocurile pornesc rapid pe mobil, și se joacă într-un mod foarte fluid. Ai și acces la contul personal, unde poți efectua depuneri sau retrageri. Tot pe mobil poți paria pe evenimente sportive, sau pe curse de cai virtuale. Sunt accesibile și știri despre fotbal, tenis, MMA, mașini și box. Site-ul mobil este ușor de folosit și foarte practic.

Relații cu clienții

Pe Maxbet nu există o pagină separată pentru asistență. Jos, undeva scris mic, poți găsi datele de contact. Ne este oferită o adresă de email, un număr de telefon și un număr gratuit. În schimb, unde ne este afișat numele de utilizator, pe pagina principală, putem accesă un live chat unde primim aproape instantaneu un răspuns. Pe partea de jos a paginii web, găsim pictogramele Facebook, Twitter și Google+, însă acestea ne redirecționează spre paginile principale a site-urilor respective. Un anumit cazinou Maxbet din București are o pagină pe Facebook, dar nu regăsim și o pagină generală Maxbet România. Nu găsim nici o secțiune FAQ, dar, la nevoie, suntem asistați rapid prin live chat.

Bonusuri

Case de pariuri online de top din România în 2024

Case de pariuri online de top din România în 2024

Casă de Pariuri
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Sporturi: 35+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% până la 300 RON
 • Bonus Fără Depunere: 75 RON
 • # Sporturi: 30+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% până la 400 RON
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Sporturi: 37
 • Număr Licență: L1160654W000324
 • Bonus de Bun Venit: 1.000 RON
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Prezentare Rapidă

Bonusuri
 • Bonus Fără Depozit: 0 RON
 • Bonus Bun Venit: 1.200 RON
Informații Generale
Număr Licență L1160661W000651
Numele Firmei MAXBET MALTA LTD
Live Casino
Jocuri Online
Descarcă Jocuri
Jocuri Gratis
# Jocuri 103
Highrollers
Jocuri
Ruletă
Zaruri
Cărți
Slots
Video Poker
Blackjack
Poker
Mobil
Site Mobil
iPhone/iPad App
Android App
Plăți
Minimum
Termen de Retragere 2-7 zile
Visa
Maestro
paysafecard
hipay
Skrill
NETELLER
SOFORT
Voucher
Transfer Bancar
PayPal
Bonusuri
Bonus Bun Venit 1.200 RON
Bonus Fără Depunere 0 RON
Bonus Depunere 0 RON
Bonus Aducere Prieteni 300 RON
Sistem Fidelitate
Servicii Client
Disponibilitate 24/7
Email
Telefon
Online Chat
Alte Tipuri de Jocuri
Pariuri Maxbet Pariuri
Poker