Sari la conținut

Explorează America de Sud cu noile jocuri de la Casa Pariurilor

Explorează America de Sud cu noile jocuri de la Casa Pariurilor

Casa Pariurilor lansează o invitație de nerefuzat: sloturi noi, cu o tematică super interesantă în care poți explora două culturi diferite, din America de Sud, aztecii și toltecii. Din punct de vedere istoric, toltecii s-au numit cei care au populat Imperiul Toltec din zona de mezo-americană. În timp, aztecii au fost cei care au urmat lor, și cărora le suntem recunoscători pentru lucruri precum calendarul, său modele de măsură pentru timp și spațiu.
Și cum timpul petrecut în Casa Pariurilor este mereu unul de calitate, cu cele două jocuri noi ai șanse să îți construiești și tu un imperiu din câștigurile obținute. Iar zeii pariurilor îți sunt și ei favorabili, așa că nu uita să verifici bonusurile și ofertele disponibile, ca să fii sigur că îți vei spori profiturile.

Caracteristici tehnice esc online Joacă la Casa Pariurilor
Fire Blaze: Toltec Blocks Aztech: Cash Collect
Producătorul jocurilor Playtech Rarestone Gaming
Linii câștigătoare 27 30
Volatilitate Medie Mare
RTP 96% 94,90%

Fire Blaze: Toltec Blocks

Joc Fire Blaze Toltec Blocks În ordine istorică, începem cu jocul toltecilor. Blocurile de pe cele 3 rânduri și 3 coloane îți zâmbesc ștrengărește, și așteaptă să le rotești de zor. Colorate și vesele, designul lor respectă estetica toltecilor, iar premiile respectă și ele comorile pe care imperiul le-a strâns de-a lungul timpului.

Din punct de vedere al funcționalităților, avem un simbol wild care ne ajută să formăm linii câștigătoare, și un simbol scatter ce declanșează rotiri gratuite. Când ne încercăm norocul la rotirile gratuite, vom mai întâlni și un simbol cheie care poate debloca numeroase alte premii și surprize. Avem și multiplicatoare de până la de 50x pariul plasat, iar cu RTPul de 96% ai șanse mari să ajungi căpetenia comorilor toltece.

Aztech: Cash Collect

Joc Aztec Cash Collect Înaintăm în timp și ajungem în epoca aztecilor. Știm asta văzând decorul și, mai ales, blocurile cu imagini fabuloase care includ bijuterii în culori vibrante, portrete ale aztecilor și nelipsitele simboluri speciale.

Sunt 30 de linii câștigătoare care ți se vor arăta în fața templelor aztece, și ai șansa să îți multiplici de zeci de ori pariul. La fel ca în jocul anterior, avem blocuri care pot să te ajute să realizezi combinațiile ce te vor plăti, sau care îți cresc considerabil șansele să urci în vârful piramidei. Un RTP de 94,90% și o volatilitate mare sunt secretul înscăunării tale, dacă îndrăznești să te aventurezi printre azteci.

Vino la Casa Pariurilor și intră în camera comorilor

Să te pregătească pentru această experiență, Casa Pariurilor îți aduce bonusuri și promoții cu care te va ambiționa. Dacă nu ai cont deja la ei, recomandarea principală este să nu stai pe gânduri și să profiți de bonusurile de bun-venit. Mai departe, verifică secțiunea ofertelor și alege de acolo ce ți se potrivește mai tare, ca să nu ratezi șansa de a profita la maximum de ce ți se oferă.

Descoperă noile jocuri împreună cu Casa Pariurilor

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
 • # Jocuri: 1.500+
 • Număr Licență: L1160654W000324
 • Bonus de Bun Venit: 2.000 RON
 • Bonus Fără Depunere: 25 lei
2
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 555 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: