Home cazinou Baumbet Cazinou Recenzie

Baumbet Cazinou Recenzie

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-logo.png

EVALUAREA EDITORULUI


Jocuri

Bonusuri

Relații cu clienții

PROS

  • Sloturi de bună calitate
  • Platformă rapidă
  • Chat live disponibil non stop
  • Securitatea tranzacțiilor

CONS

  • Relativ puține bonusuri pentru jucătorii fideli
  • Număr destul de mic de jocuri de cazinou

Baumbet este un cazinou online care a fost lansat de curând pe piața locală, care însă se dovedește a fi deja un nume recunoscut în rândul jucătorilor din România, având o platformă prietenoasă, bine structurată, cu explicații ale jocurilor în limba română. Deși această platformă nu oferă un număr și mai mare de jocuri de la diferiți producători de software-uri pentru jocurile de noroc și oferta de bonusuri pentru secțiunea de cazinou online este destul de redusă, Baumbet și-a construit, într-un timp foarte scurt, o reputație puternică pe piața cazinourilor online din România, fiind ușor accesibil, sigur și rapid.

Vizitează BaumBET

Cazinoul online Baumbet prezintă o gamă destul de variată de jocuri de cazinou, cu jocuri de sloturi – majoritatea fiind produse de NetEnt, de masă, cât și cu cele de cazinou live. Această platformă se diferențiază de concurenții săi actuali prin prezentarea deosebit de atractivă și bine structurată, dar mai ales prin faptul ca toate jocurile de cazinou prezintă explicații și descrieri explicite în limba română atunci când treci cursorul peste ele. Baumbet poate fi accesat și de pe dispozitivele mobile, dispunând de tehnologia “Responsive Web” care o face deosebit de ușor de accesat. Acest operator este licențiat să activeze pe piața cazinourilor online din România de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc din anul 2017. Bonusurile puse la bătaie de Baumbet pentru cazinoul online sunt atractive, însă destul de puține deocamdată, concentrându-se, evident, mai mult pe atragerea de jucători noi.

Jocuri cazinou

Baumbet prezintă o paletă diversificată de jocuri de cazinou, cele mai multe din ele axându-se însă pe jocurile de slot produse de NetEnt. Operatorul aduce în atenția jucătorilor aproximativ 68 de jocuri de cazinou, printre care numarându-se și cele de masă, cu diverse rulete și un joc clasic de blackjack de la același producător, cât și cele de la cazinoul live, acestea fiind ruleta și blackjack-ul live. Jocurile de cazinou de pe aceasta platformă pot fi jucate atât pentru jetoane, cât și pentru bani reali, ele fiind disponibile jucătorilor direct de pe website, fără a fi nevoie să descarci o anumită aplicație.

Jocuri de cazinou de la Baumbet

Jumanji

Slot de la BaumbetAcest joc de slot produs de NetEnt se inspiră din celebrul film din 1995 cu Robin Williams și Kirsten Dunst. Are 5 tamburi rotativi, 36 de linii de câștig și simboluri care includ animale din junglă preum lei, rinoceri, pelicani sau crocodili. Dacă găsești trei, patru sau cinci simboluri Scatter Jumanji, vei activa funcția Board Game și vei primi șase, șapte sau opt aruncări de zaruri. Prezintă numeroase funcții de bonus, printre care și cea denumită Monsoon Wilds, care poate fi activată în timpul jocului de bază și constă în transformarea tuturor simbolurilor de pe unul sau doi tamburi în jokeri.

Dracula’s Treasure

Joc de slot de la BaumbetDracula’s Treasure este un alt joc de slot disponibil pe Baumbet cu o temă celebră care nu necesită prezentare. Jocul are 5 tamburi rotativi și 10 linii selectabile. Acest joc îl are ca simbol central pe cine altul decât însuși sângerosul conte, simbol care este jocker și le poate înlocui pe toate celelalte, cu exceptia celui scatter. Are nenumărate bonusuri, precum rotiri gratuite cât și un premiu maxim pentru un credit pariat pe linie de 9.000 de ori suma pariată. Tentant, nu-i așa?

Classic Blackjack

Classic Blackjack la BaumbetJocul Classic Blackjack de la NetEnt care poate fi jucat pe această platformă utilizează doar patru cărți, jucătorului fiindu-i permis să dubleze pe oricare două cărți, regulile acestui joc fiind similare cu cele de Blackjack standard de la NetEnt.

Bonusuri și promoții

Bonusurile de la Baumbet pentru secțiunea de cazinou sunt deosebit de tentante, acestea însă nefiind prea numeroase, spre deosebire de competitorii săi mai consacrați pe piață. Momentan, acest operator oferă trei bonusuri pentru jucători, două dintre acestea fiind destinate celor noi pe platformă și cea de-a treia pentru clienții existenți. De exemplu, pentru jucătorii noi, Baumbet oferă un bonus de 100% din primul depozit, în limita a 100 EUR sau 500 RON. De asemenea, acest cazinou le oferă jucătorilor săi un bonus la ziua lor de naștere, care constă într-un cadou de 25 RON. Baumbet iși recompensează și jucătorii la cazinoul live cu un bonus de bun venit de 100% din primul depozit, în limita a 100 EUR sau 500 RON, care este accesibil dacă îl revendici pe pagina de Promoții a website-ului. Profită și tu de aceste bonusuri și bucură-te de câștiguri alături de acest cazinou online.

Bonus pentru noii veniți la Baumbet Bonus de ziua ta de la Baumbet

Retrageri și depuneri

Depuneri la BaumbetPentru a efectua o depunere pe Baumbet, în primul rând este necesar să-ți deschizi un cont și să alegi dacă dorești să joci pe reali sau pe jetoane, care reprezintă credite de distracție și nu pot fi schimbate în bani reali sau retrase. Dacă alegi să efectuezi o depunere în bani reali, ai opțiunea de a transfera un depozit prin cardul de credit Visa sau MasterCard, prin transfer bancar sau prin portofele electronice precum Skrill sau NETELLER. Pentru toate aceste metode nu se percepe commision suplimentar, iar suma minimă pentru toate depunerile este de 20 RON.

Retragerile de pe aceasta platformă durează între 3 și 10 zile lucrătoare pentru cele efectuate prin transfer bancar și prin cardul de credit, iar limita minimă pentru acestea este de 50 RON.

Mobil

Baumbet de pe mobilCazinoul online Baumbet poate fi accesat foarte usor și de pe telefonul mobil sau tabletă, direct de pe browser-ul acestor dispozitive sau prin intermediul unei aplicații ușor de încărcat, jocurile putând fi experimentate cu rapiditate, deși traficul pe acest website este mare, deoarece platforma utilizează tehnologia “Responsive Web”. Platforma principală are o structură flexibilă care îngăduie site-ului să se muleze în funcție de mărimea ecranului dispozitivului mobil. Toate jocurile care sunt disponibile pe platforma online sunt accesibile și de pe dispozitivele mobile, fiind bine organizate și ușor de accesat. Dacă dorești să accesezi acest cazinou de pe dispozitivul mobil, fie el Windows, iOS sau Android, ai posibilitatea să faci acest lucru rapid, având acces la toate jocurile de cazinou și chiar și la cele de cazinou live.

Servicii cu clienții

Pentru orice întrebări referitoare la jocurile disponibile pe Baumbet sau orice altă problemă legată de această platformă, cazinoul îți pune la dispoziție un serviciu de chat live unde poți să contactezi operatorul 24 de ore din 24, 7 zile din săptămână. Pe lângă aceasta, poți contacta serviciul cu clienții pe adresa de email, pe un număr de telefon disponibil în timpul zilei până la orele 22:00, sau prin intermediul formularului de contact care poate fi accesat la pagina de contact.

Baumbet nu mai funcționează pe teritoriul României, conform datelor actualizate la data de 27.02.2024 folosind informațiile disponibile pe https://onjn.gov.ro/.
https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-logo.png
<img loading="lazy" decoding="async" class="aligncenter size-large wp-image-3734" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-jocuri-cazinou-1024x530.jpg" alt="Jocuri de cazinou de la Baumbet" width="1024" height="530" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-jocuri-cazinou-1024x530.jpg 1024w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-jocuri-cazinou-300x155.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-jocuri-cazinou-180x93.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-jocuri-cazinou-360x186.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-jocuri-cazinou-790x409.jpg 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-jocuri-cazinou-1095x567.jpg 1095w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-jocuri-cazinou.jpg 1282w" sizes="(max-width: 1024px) 100vw, 1024px" />,<img loading="lazy" decoding="async" class="alignright size-medium wp-image-3735" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-jumanji-300x155.jpg" alt="Slot de la Baumbet" width="300" height="155" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-jumanji-300x155.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-jumanji-1024x529.jpg 1024w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-jumanji-180x93.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-jumanji-360x186.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-jumanji-790x408.jpg 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-jumanji-1095x566.jpg 1095w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-jumanji.jpg 1184w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img loading="lazy" decoding="async" class="alignright size-medium wp-image-3736" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-draculas-treasure-300x126.jpg" alt="Joc de slot de la Baumbet" width="300" height="126" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-draculas-treasure-300x126.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-draculas-treasure-1024x429.jpg 1024w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-draculas-treasure-180x75.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-draculas-treasure-360x151.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-draculas-treasure-790x331.jpg 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-draculas-treasure-1095x459.jpg 1095w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-draculas-treasure.jpg 1105w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img loading="lazy" decoding="async" class="alignright size-medium wp-image-3737" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-classic-blackjack-300x166.jpg" alt="Classic Blackjack la Baumbet" width="300" height="166" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-classic-blackjack-300x166.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-classic-blackjack-1024x567.jpg 1024w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-classic-blackjack-818x450.jpg 818w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-classic-blackjack-180x100.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-classic-blackjack-360x199.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-classic-blackjack-790x437.jpg 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-classic-blackjack-1095x606.jpg 1095w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-classic-blackjack.jpg 1182w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img loading="lazy" decoding="async" class="alignnone size-medium wp-image-3738" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-bonus-de-bun-venit-300x152.jpg" alt="Bonus pentru noii veniți la Baumbet" width="300" height="152" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-bonus-de-bun-venit-300x152.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-bonus-de-bun-venit-1024x519.jpg 1024w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-bonus-de-bun-venit-180x91.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-bonus-de-bun-venit-360x183.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-bonus-de-bun-venit-790x401.jpg 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-bonus-de-bun-venit-1095x555.jpg 1095w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-bonus-de-bun-venit.jpg 1286w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img loading="lazy" decoding="async" class="alignnone size-medium wp-image-3739" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-bonus-de-ziua-ta-300x154.jpg" alt="Bonus de ziua ta de la Baumbet" width="300" height="154" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-bonus-de-ziua-ta-300x154.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-bonus-de-ziua-ta-1024x526.jpg 1024w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-bonus-de-ziua-ta-180x92.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-bonus-de-ziua-ta-360x185.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-bonus-de-ziua-ta-790x405.jpg 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-bonus-de-ziua-ta-1095x562.jpg 1095w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-bonus-de-ziua-ta.jpg 1288w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img loading="lazy" decoding="async" class="alignright size-medium wp-image-3740" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-depuneri-300x152.jpg" alt="Depuneri la Baumbet" width="300" height="152" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-depuneri-300x152.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-depuneri-1024x517.jpg 1024w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-depuneri-180x91.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-depuneri-360x182.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-depuneri-790x399.jpg 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-depuneri-1095x553.jpg 1095w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-depuneri.jpg 1285w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img loading="lazy" decoding="async" class="alignright size-medium wp-image-3741" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-mobil-1-176x300.jpg" alt="Baumbet de pe mobil" width="176" height="300" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-mobil-1-176x300.jpg 176w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-mobil-1-600x1024.jpg 600w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-mobil-1-180x307.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-mobil-1-360x615.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baumbet-mobil-1.jpg 715w" sizes="(max-width: 176px) 100vw, 176px" />

Prezentare Rapidă

Vizitează BaumBET
Bonusuri

  • Bonus Fără Depozit: 10 RON
  • Bonus Bun Venit: 200 EUR/1.510 RON
Informații Generale
Număr Licență L1170663W000707
Numele Firmei SC Baum Online SRL
Live Casino
Jocuri Online
Descarcă Jocuri
Jocuri Gratis
# Jocuri 68
Highrollers
Jocuri
Ruletă
Zaruri
Cărți
Slots
Video Poker
Blackjack
Poker
Mobil
Site Mobil
iPhone/iPad App
Android App
Plăți
Minimum 20 RON
Termen de Retragere 3-10 zile
Visa
Maestro
paysafecard
hipay
Skrill
NETELLER
SOFORT
Voucher
Transfer Bancar
PayPal
Bonusuri
Bonus Bun Venit 200 EUR/1.510 RON
Bonus Fără Depunere 10 RON
Bonus Depunere 1.500 RON
Bonus Aducere Prieteni 0
Sistem Fidelitate
Servicii Client
Disponibilitate 24/7
Email
Telefon
Online Chat
Alte Tipuri de Jocuri
Pariuri Baumbet Pariuri
Poker