Sari la conținut

Baumbet Pariuri Recenzie

Baumbet Pariuri Recenzie
Jocuri (4)
Serviciu clienți (3)
☆☆
Scor total (3.5)
½☆
Pozitive
  • Pariuri live
  • Piețe mai puțin cunoscute
  • Interfața ușor navigabila
  • Accesbilitate de pe dispozitivele mobile
Negative
  • Lipsa unui chat live
  • Mai puține sporturi decât marii competitori
Concluzie

Operatorul online de pariuri sportive Baumbet este unul cu capital 100% românesc, care are și agenții offline în trei județe din țară și care le oferă jucătorilor o gamă destul de largă de sporturi la care pot paria. Cotele regăsite pe acest site sunt avantajoase, câștigurile tale depinzând, firește, și de alegerile pe care le faci. Aici poți plasa și pariuri live la diferite evenimente sportive, fie ele și mai puțin populare, unde poți plasa pariuri în timp real, iar cu ajutorul graficilor și a statisticilor de joc vei putea urmări evenimentul respectiv. Deși Baumbet nu are atât de multe sporturi ca unii din cei mai mari competitori ai săi și serviciul de live chat nu este întotdeauna funcționabil, Baumbet este un nume deja cunoscut pe piața pariurilor sportive din România care prezintă un potential real de a deveni în curând un jucător puternic în acest domeniu.

Baumbet este o agenție românească de pariuri online la care poți plasa pariuri la sporturi precum fotbal, tenis, handbal, baschet, hochei pe gheață, MMA, etc. Operatorul se deosebește de competitorii săi prin faptul că deține și agenții offline, unde se pot efectua depuneri și retrageri, având locații în județul Sibiu, Cluj și Brașov. Cât despre accesbilitatea de pe telefonul mobil, Baumbet oferă o platformă destul de bine optimizată pentru toate dispozitivele mobile, sporturile disponibile pentru plasarea pariurilor de pe acest tip de dispozitive fiind aceleași ca de pe website. Baumbet este licențiat să opereze pe piața de pariuri online în România de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc din anul 2017. Această platformă le oferă jucătorilor o serie de bonusuri și promoții extrem de tenante, atât pentru noii veniți, cât și pentru jucătorii loiali. Baumbet oferă și secțiunea de cazinou, cu jocuri de slot, de masă și un cazinou live.

Pariuri sportive la Baumbet

Tipuri de pariuri

Baumbet vine în întâmpinarea jucătorilor cu o serie de sporturi extrem de interesante, precum, bineînțeles, fotbalul, sporturile de iarnă, tenisul, handbalul ș.a.m.d. Ceea ce ne-a atras atenția la acest operator și ceea ce îl diferențiază de mulți dintre competitorii săi este secțiunea de pariuri live. Aici poți să plasezi pariuri live la diverse sporturi precum fotbal sau tenis, site-ul afișând o grafică explicită în limba română care arată diverse evenimente ale meciului, pentru ca tu să fii la curent cu desfășurarea evenimentelor pe parcursul acestuia. În această secțiune de pariuri live se poate paria pe evenimente sportive mai puțin populare, precum Uruguay U19 League (fotbal), ITF Africa de Sud F2 (tenis) sau Umaglesi Liga din Georgia (fotbal). Site-ul are o interfață bine structurată, pariurile putând fi plasate cu ușurință prin simpla selectare a tipului de pariu pe care vrei să-l faci. Această platformă de pariuri online este unică prin organizarea foarte bună a tipurilor de pariuri și prin ușurința prin care se pot plasa acestea. Tot ce trebuie să faci e să selectezi sportul, după care tipul de pariu, să selectezi miza din fereastra din dreapta sus a ecranului și să apeși pe butonul “Expediere bilet”, după care să urmărești cu interes evenimentul sportiv la care ai pariat.

Fotbal

Pariuri fotbal la BaumbetPariurile la fotbal de pe Baumbet acoperă aproximativ 68 de piețe, printre care se enumeră și cele mai populare, precum Liga I România, UEFA Liga Națunilor sau UEFA Champions League. Tipurile de pariuri care pot fi plasate sunt simple sau în sistem, pariuri sub/peste, de tip handicap, în care ambele echipe marchează, pe goluri, pe scor corect, pe cine câștigă + total goluri, pe parcursul meciului ș.a. La acest sport poți plasa pariuri live la evenimentele sportive care se desfășoară în timp real, cotele oferite de operator fiind destul de incitante, depinzând, bineînteles, și de alegerile tale. Promoțiile oferite de Baumbet pentru fotbal sunt cele care se aplică pentru pariurile sportive în general, precum cea pentru noii veniți de 100% din primul depozit, în limita a 250 RON. De asemenea, jucătorii care plasează pariuri la fotbal pe Baumbet pot beneficia de un bonus de pariu șansă, valabil pentru pariurile multiple, prin care pot câștiga 10% din posibilul câștig dacă unul din evenimentele pe care au pariat este pierzător. Acest bonus este disponibil în anumite condiții, care sunt specificate pe website.

Tenis

Pariuri tenis la BaumbetPentru pariurile la tenis, Baumbet oferă jucătorilor piețe diferite, care acoperă cele mai importante evenimente de tenis, precum ATP și WTA, cât și cele mai puțin cunoscute. Cotele pentru meciurile de tenis sunt destul de avantajoase, iar evenimentele din acest sport pot fi urmărite live, ca și cele de fotbal.

Sporturi de iarnă

Deoarece momentan suntem în sezonul sporturilor de iarnă, este interesant să aruncăm o privire și asupra pariurilor care pot fi plasate la Baumbet pe aceste sporturi. Momentan, poți plasa pariuri la aceste sporturi pentru competiția Beaver Creek, Giant Slalom, din Statele Unite ale Americii. Poți paria pe câștigătorul meciului sau pe câștigătorul final.

Bonusuri și promoții

Bonusurile și promoțiile de la Baumbet pentru pariuri sportive sunt deosebit de atractive, fiind destinate atât jucătorilor noi, cat și celor fideli site-ului. Pe lângă cel pentru noii veniți, acest operator oferă, de exemplu, un bonus de fidelizare care constă în acordarea de puncte de fidelitate care se acordă automat. Pentru fiecare RON plasat ca și pariu, primești un punct de loialitate. De asemenea, un alt bonus interesant de la Baumbet este cel denumit “Pariul BAUM”, prin care poți câștiga pâna la 40% din câștigul unui pariu, dacă ai un bilet câștigător, în anumite condiții. De pildă, dacă ai un total al cotei de peste 10.000, poți primi 40% din potențialul câștig. Iar dacă plasezi un pariu multiplu de între 11 și 19 evenimente și unul din evenimente nu este câștigător, acest operator îți oferă promoția prin care poți beneficia de 10% din câștigul posibil, în bani reali.

Depuneri și plăți

Depuneri la BaumbetDepunerile la Baumbet se pot efectua atât prin cardul bancar (de debit sau de credit), prin transfer bancar sau prin cardurile prepay (Paysafe) și prin portofelele electronice (NETELLER sau Skrill). Suma minimă ce poate fi depusă prin oricare din aceste metode este de 20 RON, iar prin transfer bancar aceasta este de 50 RON. În ceea ce privește retragerile, acestea pot fi efectuate prin metoda prin intermediul căreia ai efectuat ultima depunere, iar suma minimă pentru retrageri este de 50 RON. Majoritatea depunerilor sunt instantanee sau pot dura doar câteva minute, însă în cazul celor efectuate prin transfer bancar, acestea poat să dureze maxim trei zile.

După cum am menționat mai devreme, acest operator are și agenții terestre, prin urmare depunerile și retragerile se pot efectua și prin intermediul lor, dacă ai asupra ta cardul de identitate și datele contului tău online.

Mobil

Baumbet pe mobilPlatforma de pariuri sportive online Baumbet poate fi accesată cu ușurință de pe smartphone sau tabletă, nefiind necesar să încarci o aplicație dedicată, fiind optimizat pentru diferitele dispozitive mobile precum Android, Windows sau iOS. Pariurile sportive care sunt disponibile pe telefonul mobil sau tabletă sunt la aceleași sporturi ca și pe website, aici putându-se plasa atât pariuri pre-meci, cât și cele live, unde poți plasa pariuri în timp ce evenimentul sportiv are loc și poti urmări, în grafici explicite, evoluția jocurilor. Plasarea pariurilor de pe telefonul mobil însă este ceva mai complicată, cel puțin pentru începători, fiind necesar să selectezi evenimentul și tipul de pariu dorit, după care poți plasa biletul de pariu dacă ai un cont deschis și ai efectuat prima depunere minimă.

Servicii cu clienții

Baumbet are un serviciu cu clienții destul de standard, cu posibilitatea de a contacta personalul din acest departament printr-un formular de contact, prin telefon în timpul zilei pâna la ora 22 sau prin email. Există pe website un serviciu de live chat, însă agentul apărea offline în momentul în care am încercat să-l contactăm. Cu siguranță, în curând și chat-ul live va fi disponibil pentru a răspunde doleanțelor și întrebărilor tale.

Bonusuri

Prezentare Rapidă

  • Bonus Fără Depozit: 10 RON
  • Bonus Bun Venit: 260 RON
Informații generale
Număr Licență L1170663W000707
Firmă SC Baum Online SRL
Pariuri Live
# Sporturi 21
Highrollers
Sporturi
Fotbal
Tenis
Cicilism
Baschet
Volei
Formula 1
Motociclism
NASCAR
Raliuri
Curse cu cai
Baseball
Hochei pe Gheață
Handbal
Fotbal American
Rugby
Golf
Tenis de Masă
Box
Ski Alpin
Jocurile Olimpice
Schi Fond
Sărituri cu Schiuri
Cricket
Aussie Rules
Biatlon
Futsal
Hochei
Snooker
Darts
Șah
Politică
Mobil
Site Mobil
iPhone/iPad App
Android App
Plăți
Depunere Minimă 20 RON
Termen de Plată 10 zile
Visa
MasterCard
Maestro
paysafecard
hipay
Skrill
NETELLER
SOFORT
Voucher
Transfer Bancar
PayPal
Bonusuri
Bonus de Bun-Venit 260 RON
Bonus Fără Depunere 10 RON
Bonus Depunere 250 RON
Bonus Aducere Prieteni 0 RON
Sistem Fidelitate
Servicii pentru clienți
Disponibilitate 24/7
Email
Phone
Online Chat