Sari la conținut

NetBet Aplicație Mobil

Aplicația celor de la NetBet se poate descarcă pentru sistemele Android și iOS. Prin această aplicație poți accesa absolut orice pariu este disponibil pe site-ul principal. Poți paria chiar și live, având la dispoziție peste 25000 de asemenea evenimente în fiecare lună. Trebuie menționat însă că site-ul este și el adaptat in mod excepțional la ecranele mai mici. Aplicația este gândită în așa fel încât să permită o navigare rapidă și intuitivă. Și în secțiunea cu jocuri de cazinou ai parte de o aplicație pentru a te distra ore bune, de oriunde te ai afla. Ne-am pus experții la treabă și îți prezentăm o analiză detaliată a aplicației NetBet.


Cum să începi

NetBet mobilPentru a putea beneficia din plin de aplicația oferită de către cei de la NetBet va trebui mai întâi să-ți creezi un cont. Acest lucru îl poți face direct după mobil. Descarcă apoi aplicația din App Store sau Google Play și beneficiază de bonusurile oferite și de accesul la pariurile tale preferate de absolut oriunde te-ai afla. Crearea unui cont este un proces foarte rapid și simplu. După ce-ți activezi contul, îți poți adăuga solduri în contul NetBet ușor, direct din aplicație.

Cum funcționează aplicația

Aplicația NetBet îți oferă toate funcționalitățile de care dispui și pe site-ul principal. Poți efectua depuneri și retrageri, poți paria foarte rapid, fie antepost sau live și poți urmări partida respectivă live oriunde vezi simbolul NetBet TV. Prin sistemul cu notificări vei fi ținut la curent cu cele mai noi dezvoltări din lumea sportului. Cu opțiunea de Cash Out, tu deții controlul absolut asupra pariurilor plasate pe toate sporturile tale preferate. Poți de asemenea consulta cu încredere istoricul pariurilor și al tranzacțiilor efectuate. Datorită opțiunii de ‘piețe rapide’ poți descoperi noi piețe unice de pariuri. Alege-ți așadar sportul preferat din meniul ușor navigabil, deschide bilețelul de pariu cu un design foarte bun și plasează-ți pariul ideal împreună cu NetBet.

Case de pariuri online de top din România în 2024

[top3 type=”betting”]

Bonusuri

Dacă preferi să pariezi după mobil, te informăm că nu pierzi oportunitatea de a beneficia de bonusurile disponibile pe site. Mai mult decât atât, vei avea parte de o serie de bonusuri și promoții specifice jucătorilor după mobil. La primul pariu mobil poți beneficia de un bonus de nu mai puțin de 40 RON, doar așa, ca să începi cu dreptul. Prin opțiunea Cash Out poți decide tu când îți retragi pariul, iar cu opțiunea Pariu Acumulator îți poți duce pariurile combi la un alt nivel. Ai așadar de câștigat dacă joci prin aplicația celor de la NetBet. Încearcă și tu și spune-ne ce crezi.

Concluzie

MobileNetBet îți oferă o aplicație cu un design foarte frumos care îți permite să navighezi prin meniuri ușor. Această aplicație funcționează foarte fluent și îți poți încerca norocul chiar și live, ceea ce înseamnă un avantaj important. Faptul că poți viziona cele mai importante evenimente sportive prin live stream pe mobil nu aduce decât laude acestei aplicații. Promoțiile sunt și ele numeroase, dar mai ales avantajoase. Ai așadar tot ceea ce-ți trebuie pentru a-ți încerca norocul pe mobil la NetBet.

NetBet aplicatii cazinou si poker, site mobil

Am descris deja faptul că site-ul principal celor de la NetBet este adaptat foarte bine ecranelor mai mici. Merită menționat însă și existența unei aplicații pentru cazinoul online oferit de cei de la NetBet. Prin această aplicație poți juca absolut orice joc se regăsește și pe site-ul principal. De la slot-uri până la rulete și jocuri de masă, sigur îți vei regăsi jocul preferat prin sortimentul larg oferit de NetBet. Pana în 2016, NetBet ne oferea și o aplicație de poker, însă aceasta nu se mai află în gamă. Descarcă așadar și aplicația de cazinou și intră în joc.

Case de pariuri online de top din România în 2024

Casă de Pariuri
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Sporturi: 35+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% până la 300 RON
 • Bonus Fără Depunere: 75 RON
 • # Sporturi: 30+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% până la 400 RON
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Sporturi: 37
 • Număr Licență: L1160654W000324
 • Bonus de Bun Venit: 1.000 RON
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: