Sari la conținut

SlotV Bonusuri și Coduri Promoționale

SlotV Casino Logo

SlotV este un operator internațional de jocuri de noroc intrat recent pe piața românească, care oferă servicii de pariuri sportive și cazinou online. Pe site-ul lor poți găsi peste 40 de sporturi și discipline diferite pe care să pariezi, dar și peste 1.900 de jocuri de noroc cu care să te distrezi. La o asemenea selecție impresionantă de jocuri și pariuri, te-ai aștepta ca bonusurile și promoțiile să fie pe măsură și ele. Din păcate acest lucru este numai pe jumătate adevărat. Cazinoul online beneficiază de niște bonusuri excelente, în timp ce secția de pariuri nu are niciunul momentan. Pe viitor s-ar putea să se schimbe acest lucru, însă.

Bonus de bun venit până la 2.500 RON

Înregistrează-te la SlotV pentru a beneficia de una din cele mai tari oferte de bun venit de pe piață. Primele trei depuneri îți aduc până la 2.500 RON extra cu care să te joci, plus 400 de rotiri gratuite pe jocurile Shining Crown, 20 Burning Hot, și 5 Dazzling Hot.

Fă-ți cont și ia bonusul

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: