Sari la conținut

SlotV Pariuri Recenzie

SlotV Pariuri Recenzie
Jocuri (4.5)
½
Serviciu clienți (4.5)
½
Scor total (4.5)
½
Pozitive
  • Număr mare de sporturi și discipline
  • Funcționalitate pe mobil excelentă
  • Asistență 24/7
Negative
  • Lipsa totală a bonusurilor
  • Lipsa aplicației iOS
Concluzie

Deși este un operator relativ nou-venit pe piața românească, SlotV pare să fie pe drumul cel bun. Chiar dacă în prezent este inferioară cazinoului online, se poate vedea fundația a ceea ce într-o zi ar putea să fie una din cele mai bune case de pariuri online din România. Numărul impresionant de sporturi și discipline disponibile pentru pariere, funcționalitatea excelentă pe mobil, precum și serviciul de asistență extrem de bine pus la punct sunt doar câteva dintre elementele deosebite ale acestui operator. Desigur că lipsa bonusurilor de orice fel pentru pariuri este un minus major, însă ne așteptăm ca acest fapt să se schimbe cât de curând. Până atunci poți profita de bonusurile mai mult decât decente care sunt disponibile pentru cazinoul online SlotV.

Anul 2022 ne-a adus mai mulți operatori noi pe piața românească de jocuri de noroc, iar unul dintre aceștia este SlotV. Operatorul a început să activeze în țara noastră o dată cu obținerea licenței cu numărul L1213854W001295, emisă de către ONJN. Pe site-ul acestora vei găsi o selecție foarte bună de sporturi și discipline diferite pe care să pariezi. Din păcate bonusurile și promoțiile pentru secția de pariuri sportive sunt cam inexistente momentan. Sperăm că acest lucru se va schimba în viitor, dar între timp te poți uita la celelalte beneficii puse la dispoziția ta. Funcționalitatea excelentă pe mobil, ce vine la pachet cu aplicația dedicată pentru Android, cazinoul online excelent, și sistemul de fidelitate te așteaptă să le descoperi.

Tipuri de pariuri

La SlotV mereu vei avea pe ce să pariezi mulțumită celor peste 30 de sporturi și discipline. Indiferent dacă ești pasionat de fotbal, sau alte sporturi precum baschet, hochei pe gheață, sau tenis, aici le vei găsi pe toate. Fiecare dintre aceste peste 30 de categorii include multiple țări, campionate, și multe alte subcategorii, așadar rezultatul este că te așteaptă mii de potențiale evenimente pe care poți paria oricând. Bineînțeles că poți paria live pe marea majoritate dintre ele, iar o bună parte dintre acestea includ și posibilitatea de a le urmări prin streaming.

Fotbal

Nu ar fi o casă de pariuri adevărată dacă fotbalul nu ar fi în prim-plan. SlotV îți pune la dispoziție sute de competiții dintr-o sumedenie de țări pe care să pariezi. Indiferent dacă îți place să pariezi pe Premier League, Superliga, sau Serie A, aici le vei găsi pe toate. Fiecare dintre acestea vine la pachet cu nenumărate meciuri, care la rândul lor au zeci sau sute de evenimente din timpul meciului pe care poți paria. La SlotV poți paria atât pe câștigătorul partidei, cât și pe celelalte evenimente precum marcatori, total de cornere, numărul de cartonașe, și multe altele. Pariurile live sunt și ele o opțiune de luat în seamă, mai ales dacă le combini cu funcția de streaming acolo unde este disponibilă.

Formula 1

Faimosul sport cu motor este disponibil și el în oferta de pariere a SlotV. Selecția de pariuri pe Formula 1 este una dintre cele mai bogate pe care o vei găsi oriunde în România. Pe lângă variantele clasice cum ar fi câștigătorul fiecărei curse în parte, mai ai la dispoziție și pariuri pe câștigătorul Campionatului Constructorilor, al Șoferilor, sau dueluri între pozițiile din clasament ale echipelor și șoferilor. Cotele vor varia pe parcursul sezonului în funcție de performanțe, așa că dacă ai un pont fierbinte s-ar putea să vrei să te grăbești.

Volei

Voleiul este un sport destul de apreciat prin lume, chiar dacă nu se apropie de popularitatea pe care o au altele. Chiar și așa însă, se bucură de reprezentare mai mult decât decentă în oferta SlotV. Ai la dispoziție multiple competiții din lume, atât naționale cât și internaționale, masculin și feminin. Astfel poți paria pe cele mai mari competiții precum Campionatul Mondial, Campionatul European, sau pe cele locale cum ar fi Campionatul Argentinei.

Bonusuri și promoții

Din păcate, bonusurile și promoțiile reprezintă cel mai mare dezavantaj atunci când vine vorba de pariat la SlotV. Secția de pariuri sportive a fost neglijată din acest punct de vedere, deoarece pe cazinoul online vei găsi oferte destul de bune. Pe viitor sigur se vor ocupa de acest aspect însă, probabil după ce vor studia piața îndeaproape. Între timp te sfătuim să profiți de ofertele disponibile la cazinoul online, ce îți pot aduce sute de rotiri gratuite, cashback, și altele.

Depuneri și plăți

Depunerile în contul tău SlotV pot fi efectuate prin multiple metode. Ai la îndemână metodele clasice Visa, Mastercard, sau Maestro, precum și cele mai noi cum ar fi Skrill, paysafecard, și NETELLER. Cert este că indiferent de metoda prin care alegi să depui bani, suma minimă va fi de 20 RON.

Pentru a putea efectua retrageri, îți sunt puse la dispoziție aceleași metode ca și în cazul depunerilor, cu excepția paysafecard. Important de ținut minte este că banii pot fi retrași numai printr-o metodă pe care ai utilizat-o în trecut pentru a depune bani. Termenul maxim în care vor ajunge în contul tău banii este de cinci zile lucrătoare, însă de cele mai multe ori vor fi procesați mult mai repede.

Mobil

Funcționalitatea pe mobil este unul din punctele forte ale casei de pariuri online SlotV. Site-ul merge impecabil atât pe Android, cât și pe iOS. Există chiar și o aplicație dedicată, însă aceasta este disponibilă în prezent numai utilizatorilor de Android. Pe site-ul mobil și în aplicație ai la dispoziție toate funcțiile pe care le-ai avea de pe calculator. Poți să plasezi pariuri, să depui sau retragi bani, chiar și să urmărești partide live prin streaming. Totul este foarte intuitiv, astfel încât să nu îți bați capul încercând să îți dai seama unde este ceea ce cauți.

Servicii cu clienții

Dificultățile tehnice sunt o cale sigură de a strica distracția oricui, așadar trebuie evitate cât mai tare. Din păcate acest lucru nu este posibil mereu, iar pentru a combate acest fapt SlotV îți pune la dispoziție multiple metode de contact. Agenții de suport sunt disponibili 24/7 pentru a te ajuta atunci când ai nevoie de ei. Îi poți contacta prin live chatul de pe site, telefonic, sau prin e-mail. În plus, pagina de întrebări frecvente cuprinde soluții pentru cele mai des-întâlnite situații și nelămuriri pe care le-ai putea avea.

Vizitează SlotV Bonusuri

Prezentare Rapidă

Vizitează SlotV Bonusuri
  • Bonus Fără Depozit: 0 RON
  • Bonus Bun Venit: 0 RON
Informații Generale
Număr Licență L1213854W001295
Firmă Avento MT Limited
Pariuri Live
# Sporturi 30+
Highrollers
Sporturi
Fotbal
Tenis
Cicilism
Baschet
Volei
Formula 1
Motociclism
NASCAR
Raliuri
Curse cu cai
Baseball
Hochei pe Gheață
Fotbal American
Rugby
Golf
Box
Ski Alpin
Jocurile Olimpice
Schi Fond
Sărituri cu Schiuri
Cricket
Aussie Rules
Biatlon
Futsal
Hochei
Snooker
Darts
Șah
Politică
Mobil
Site Mobil
iPhone/iPad App
Android App
Plăți
Depunere Minimă 20 RON
Termen de Plată 5 zile
Visa
MasterCard
Maestro
paysafecard
hipay
Skrill
NETELLER
SOFORT
Voucher
Transfer Bancar
PayPal
Bonusuri
Bonus de Bun-Venit 0 RON
Bonus Fără Depunere 0 RON
Bonus Depunere 0 RON
Bonus Aducere Prieteni 0 RON
Sistem Fidelitate
Servicii Clienți
Disponibilitate 24/7
Email
Phone
Online Chat
Alte Tipuri de Jocuri
Cazinou SlotV Cazinou
Poker