Sari la conținut

winner Bonusuri și Coduri Promoționale

winner

Winner.ro este un site pentru pariuri sportive care oferă și alte tipuri de pariuri pe printre altele keno, poker și jocuri cu zaruri. Acest site încă nu este stabilit independent de agențiile Winner.ro, iar prin urmare multe servicii nu sunt încă disponibile online. Promoțiile însă sunt accesibile pe site și sunt foarte bine explicate și grupate pe pagina de bonusuri. La Winner.ro nu putem beneficia de un bonus de bun-venit la prima depunere, iar toate bonusurile de pe pagină sunt promoții care se aplică doar la secțiunea de pariuri ale site-ului, așa că la celelalte tipuri de pariuri nu putem beneficia de bonusuri.

Bonusuri pariuri winner

Bonus de Bun-Venit Până la 700 RON la Pariuri, 100 RON Free Bet și 25 de Rotiri Gratuite

La primele tale 3 depuneri primești 100% din suma depusă, cumulat având șansa de a câștiga până la 700 RON, la care se mai adaugă și celelalte beneficii.

Vreau bonusul ca să pariez

Dublează-ți Câștigul

Dacă te simți norocos, winner îți poate dubla câștigul obținut.

Dublează-mi câștigul

Bonusuri Cazinou winner

Bonus de Bun-Venit Până la 2200 RON și încă 680 de Rotiri Gratuite

La primele tale 4 depuneri vei primi până la 100% din suma depusă ca bonus, cumulat ajungând să primești până la 2200 RON, și pe lângă asta mai primești și un total de 680 de rotiri gratuite distribuite în cele 4 depuneri ale tale.

Sunt nou și vreau bonusul

Participă la Turneele winner

Dacă participi la turneele winner și joci la sloturile selecționate, poți câștiga premii în Bani CASH, rotiri gratuite și multe alte surprize.

Du-mă la turneul winner

Drops&Wins la Jocurile Pragmatic Play

Ai 364 de turnee, câte unul pe zi, și în funcție de poziția în clasament te poți califica în cursa pentru a fi cel mai tare din cazinou.

Mă înscriu în cursă

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: