HomebonusuriWinner.ro Bonusuri și Coduri Promoționale

Winner.ro Bonusuri și Coduri Promoționale

Winner.ro Bonusuri și Coduri Promoționale

Winner.ro este un site pentru pariuri sportive care oferă și alte tipuri de pariuri pe printre altele keno, poker și jocuri cu zaruri. Acest site încă nu este stabilit independent de agențiile Winner.ro, iar prin urmare multe servicii nu sunt încă disponibile online. Promoțiile însă sunt accesibile pe site și sunt foarte bine explicate și grupate pe pagina de bonusuri. La Winner.ro nu putem beneficia de un bonus de bun-venit la prima depunere, iar toate bonusurile de pe pagină sunt promoții care se aplică doar la secțiunea de pariuri ale site-ului, așa că la celelalte tipuri de pariuri nu putem beneficia de bonusuri.

Bonusuri pariuri Winner.ro

Primești bonus în funcție de numărul evenimentelor câștigate pe bilet cu bonusul Winner

Câștiga cât mai multe evenimente să primești un bonus cât mai mare. Procentajul bonusului depinde de numărul de evenimente câștigate, iar cota acestor evenimente trebuie să fie de minim 1.20.

Ia-ți acum un bonus de până la 100% pe bilet

Recuperează-ți miza ori 10 cu bonusul Winner 200 dacă cota finală depășește 200 și pierzi un eveniment

Pe bilet simplu, dacă cota finală este mai mare de 200 și pierzi doar un singur eveniment, îți poți recupera miza înmulțită cu 10 prin bonusul Winner 200, cu condiția că pe eveniment cota este mai mică de 7.00.

Recuperează-ți miza înmulțită cu 10 dacă pierzi un eveniment

Zilnic sunt stabilite alte evenimente cărora li se măresc cotele ca tu să îți poți mări câștigurile

Organizatorul alege în fiecare zi un număr de evenimente cărora li se acordă o cotă mai mare, cu opțiunile de pariere Șansă Dublă și Final.

Câștigă cu cotele mărite ale evenimentelor Winner Bet

Pariază pe un eveniment Winner Plus și 5 alte evenimente să beneficiezi de cota mărită.

Zilnic găsești noi evenimente cu opțiunile de pariere Șansă Dublă și Final în rubrica Winner Plus unde poți alege un eveniment cu o cotă mai mare, care în combinație cu 5 alte evenimente îți dă șansa să-ți mărești câștigul.

Mărește-ți câștigul cu bonusul Winner Plus

Pe biletele simple cu minim 11 evenimente, cu cotă minimă de 1.25, câștigi și dacă pierzi un singur eveniment.

Pe bilet simplu cu minim 11 evenimente, fiecare cu o cotă minimă de 1.25, poți primi 15% din câștig împărțit la cota pierdută cu Șansa Winner.

Ia o parte din câștig chiar și dacă pierzi un eveniment cu Șansa Winner

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești:

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winner-ro-logo.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winner-ro-logo.png" width="300" height="174" alt="Winner.ro Bonusuri și Coduri Promoționale">