Home bonusuri WinBoss Bonusuri și Coduri Promoționale

WinBoss Bonusuri și Coduri Promoționale

WinBoss Bonusuri și Coduri Promoționale

WinBoss se află pe piața jocurilor de noroc prin cazinoul său cu peste 2.000 de titluri, un minim de depunere foarte accesibil de doar 30 RON, și o șansă de câștig foarte generoasă, de 3.000 RON, prin bonusul cumulat al primelor 3 depuneri. Mai mult decât atât, la prima depunere vei primi și 500 de rotiri gratuite la jocul Sweet Bonanza – urmate de încă 500 de rotiri în total la următoarele 2 depuneri! Pe lângă asta, prin verificarea contului mai poți obține încă 50 de rotiri gratuite la Sweet Bonanza. WinBoss își dorește și o fidelizare a utilizatorilor săi prin  punctele de loialitate ce pot fi convertite în bani reali o dată cu strângerea unui număr de minim 100 de puncte.

Bonus de Bun-Venit până la 3.000 RON + 1.000 rotiri gratuite

Prima depunere de minim 100 RON îți dublează suma, până la 1.000 RON, și îți aduce și 500 de rotiri gratuite la jocul Sweet Bonanza.

A doua depunere îți amplifică suma depusă cu 50%, tot până la 1.000 RON, și primești încă 250 de rotiri gratuite la jocul Bigger Bass Blizzard – Christmas Catch.

A treia depunere îți aduce încă 50% din depunere, până la 1.000 RON, și 250 de rotiri gratuite la jocul Santa’s Stack Dream Drop.

Depune și ia bonusurile

Bonus Verificare Cont

50 de Rotiri Gratuite acordate la jocul „Sweet Bonanza” al furnizorului Pragmatic Play, pentru simpla verificare a contului.

Verifică-ți datele și joacă gratis

Misiuni zilnice

Dacă finalizezi Misiuni zilnice, poți câștiga o recompensă instant sub forma unui bonus sau de rotiri gratuite.

Completează misiunile și revendică recompensele

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești:

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/2023/10/Logo-WinBoss.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/2023/10/Logo-WinBoss.png" width="300" height="174" alt="WinBoss Bonusuri și Coduri Promoționale">