Sari la conținut

Don.ro Casino Bonusuri și Coduri Promoționale

Don.ro Logo

Don.ro își construiește o comunitate frumoasă pe platforma sa, promoțiile și bonusurile oferite fiind unul dintre secretele acestui succes. Într-o manieră foarte organizată, poți găsi direct pe siteul lor, la secțiunea promoții, ofertele atât pentru zona de cazinou cât și pentru pariurile sportive. Există bonusuri de bun venit, dar și bonusuri ocazionale, cele mai multe dintre ele oferindu-ți și rotiri gratuite de care să te bucuri în aventura ta din cazinoul online. Pentru a activa aceste bonusuri este nevoie să le activezi din meniul lor, iar un aspect foarte interesant al cazinoului Don.ro este oferta de la înregistrare. În momentul în care îți faci contul, va trebui să alegi, din ofertele prezente pe ecran, pe cea care te atrage cel mai mult. Desigur, recomandarea noastră este să verifici constant oferta cazinoului, mai ales că există inclusiv un program VIP destinat tuturor „donilor” fideli Don.ro.

Bonusuri Cazinou

100% Bonus Până la 2.000 RON + 50 Rotiri Gratuite

Primele 3 depuneri măresc suma depusă cu 100%, respectiv 60% și din nou 100%. Suma minimă depusă trebuie sa fie de 50 RON, iar câștigul total potențial este de 2.000 RON, plus 50 de rotiri gratuite la o alimentare de minim 150 RON.

Fă-ți cont și ia bonusul

50 de Rotiri Gratuite la Reîncărcarea Săptămânală

De luni până joi, la o reîncărcare cu minim 100 RON primești 50 de rotiri gratuite.

Vreau bonusul săptămânii

600 RON + 60 Rotiri Gratis de Vineri Până Duminică

Dacă depui minim 100 RON de vineri până duminică, poți beneficia de oferta specială care îți aduce până la 600 RON plus 60 de rotiri gratis.

Vreau oferta de weekend

Bonusuri Pariuri

100% Bonus Până la 500 RON – Ofertă de Bun Venit

Primești 100% din suma depusă prima oară, până la 500 RON.

Fă-ți cont și ia bonusul

50% Bonus până la 2.500 RON – Ofertă de Reîncărcare Săptămânală

Poți obține până la 2.500 RON cu un bonus de 50% din depunerea cu care îți reîncarci contul săptămânal.

Reîncarcă și primește bonusul

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: